Hyde Park
Cytat z Mierzwiak data 16 grudnia, 2024, 20:51Meghan i Harry życzą nam wesołych Świąt "kartką" wyglądającą jak ulotka reklamująca dom spokojnej starości:
Meghan i Harry życzą nam wesołych Świąt "kartką" wyglądającą jak ulotka reklamująca dom spokojnej starości:

Cytat z Marek Pilarski data 16 grudnia, 2024, 21:50Wszystko ładnie pięknie, ale to już przesada...
Wszystko ładnie pięknie, ale to już przesada...
Dodane pliki:Cytat z Mierzwiak data 17 grudnia, 2024, 16:29W ramach nadchodzących Świąt przypomnijmy sobie ten świąteczny klasyk. W 2008 roku kino miało The Dark Knight, a muzyka - Christmas Tree Gagi.
https://www.youtube.com/watch?v=m5DQ9N2oi9E
W ramach nadchodzących Świąt przypomnijmy sobie ten świąteczny klasyk. W 2008 roku kino miało The Dark Knight, a muzyka - Christmas Tree Gagi.
Cytat z Mierzwiak data 18 grudnia, 2024, 14:31Jutuber Finn McKenty prowadzący od 2017 roku kanał muzyczny The Punk Rock MBA przyznał, że robił to tylko dla pieniędzy i nawet nie interesuje się tym, o czym opowiadał.
Hmm, a to nie na tym polega większość kanałów?
https://www.youtube.com/watch?v=wYkrv2xWrnI
Jutuber Finn McKenty prowadzący od 2017 roku kanał muzyczny The Punk Rock MBA przyznał, że robił to tylko dla pieniędzy i nawet nie interesuje się tym, o czym opowiadał.
Hmm, a to nie na tym polega większość kanałów?
Cytat z robgordon data 22 grudnia, 2024, 13:44Kilka lat temu zrodziła się tradycja, zgodnie z którą kupuję w prezencie świątecznym komiksy. To zakupy tegoroczne.
Kilka lat temu zrodziła się tradycja, zgodnie z którą kupuję w prezencie świątecznym komiksy. To zakupy tegoroczne.
Dodane pliki:Cytat z robgordon data 22 grudnia, 2024, 21:39Ja wiem czy niszowo? To chyba dość popularne tytuły, aczkolwiek w świecie pozakomiksowych powieści graficznych. W tej kategorii fajna jest różnorodność. Takie są zresztą te tytuły, każdy z innej beczki.
Ja wiem czy niszowo? To chyba dość popularne tytuły, aczkolwiek w świecie pozakomiksowych powieści graficznych. W tej kategorii fajna jest różnorodność. Takie są zresztą te tytuły, każdy z innej beczki.
Cytat z Fandorin data 23 grudnia, 2024, 18:03Cytat z robgordon data grudzień 22, 2024, 13:44Kilka lat temu zrodziła się tradycja, zgodnie z którą kupuję w prezencie świątecznym komiksy. To zakupy tegoroczne.
Zacna tradycja!
Rozumiem, że prezenty dla bliskich? Zawsze można sobie coś pod choinkę kupić 😉
U mnie z tej paczki Trent jest w orbicie zainteresowania, ale z racji na sporą cenę zawsze wypada z koszyka zakupowego na rzecz innych tytułów. Ale moje komiksowe życzenie, czyli Nausicaa z Doliny Wiatru wreszcie się spełni(ło)
https://yatta.pl/Mangi/Prenumeraty,Kaze_no_Tani_no_Nausica,130,121529,st
Z innych "niemożliwych" do wydania w Polsce tytułów zapowiedziany został Spawn, ale to już nie moja bajka.
Cytat z robgordon data grudzień 22, 2024, 13:44Kilka lat temu zrodziła się tradycja, zgodnie z którą kupuję w prezencie świątecznym komiksy. To zakupy tegoroczne.
Zacna tradycja!
Rozumiem, że prezenty dla bliskich? Zawsze można sobie coś pod choinkę kupić 😉
U mnie z tej paczki Trent jest w orbicie zainteresowania, ale z racji na sporą cenę zawsze wypada z koszyka zakupowego na rzecz innych tytułów. Ale moje komiksowe życzenie, czyli Nausicaa z Doliny Wiatru wreszcie się spełni(ło)
https://yatta.pl/Mangi/Prenumeraty,Kaze_no_Tani_no_Nausica,130,121529,st
Z innych "niemożliwych" do wydania w Polsce tytułów zapowiedziany został Spawn, ale to już nie moja bajka.
Cytat z Szaman data 23 grudnia, 2024, 18:13Jakie są trudności ze Spawnem na polskim rynku? Kiedyś leżał sobie spokojnie przy szybie w kiosku 🙂
Jakie są trudności ze Spawnem na polskim rynku? Kiedyś leżał sobie spokojnie przy szybie w kiosku 🙂
Cytat z Fandorin data 23 grudnia, 2024, 18:19A to "kiedyś" to nie było 15-20 lat temu?
Właśnie te zalegające w koszach zeszyty zniechęciły wydawców do wchodzenia w temat.
A to "kiedyś" to nie było 15-20 lat temu?
Właśnie te zalegające w koszach zeszyty zniechęciły wydawców do wchodzenia w temat.
Cytat z Szaman data 23 grudnia, 2024, 18:24Oj więcej, TM Semic próbował z tym pod koniec lat 90-tych. Klapa filmu na pewno im nie pomogła.
Oj więcej, TM Semic próbował z tym pod koniec lat 90-tych. Klapa filmu na pewno im nie pomogła.
Cytat z Fandorin data 23 grudnia, 2024, 18:29Sprawdziłem na szybko. TM Semic wydał 24 zeszyty w latach 1997-2001, a w latach 2004-2007 kontynuowała to Mandragora. W komiksowie to dwie epoki temu.
Sprawdziłem na szybko. TM Semic wydał 24 zeszyty w latach 1997-2001, a w latach 2004-2007 kontynuowała to Mandragora. W komiksowie to dwie epoki temu.
Cytat z robgordon data 23 grudnia, 2024, 18:56Cytat z Fandorin data grudzień 23, 2024, 18:03Cytat z robgordon data grudzień 22, 2024, 13:44Kilka lat temu zrodziła się tradycja, zgodnie z którą kupuję w prezencie świątecznym komiksy. To zakupy tegoroczne.
Zacna tradycja!
Rozumiem, że prezenty dla bliskich? Zawsze można sobie coś pod choinkę kupić
Jeden jest właśnie dla mnie 😉 Zgadnij który.
Cytat z Fandorin data grudzień 23, 2024, 18:03Cytat z robgordon data grudzień 22, 2024, 13:44Kilka lat temu zrodziła się tradycja, zgodnie z którą kupuję w prezencie świątecznym komiksy. To zakupy tegoroczne.
Zacna tradycja!
Rozumiem, że prezenty dla bliskich? Zawsze można sobie coś pod choinkę kupić
Jeden jest właśnie dla mnie 😉 Zgadnij który.
Cytat z Fandorin data 23 grudnia, 2024, 19:07Oj, ciężko powiedzieć.
Z tego co kojarzę, to każda z tych pozycji ma cechy, które mogą cię zainteresować.
Strzelę: Karmen
Oj, ciężko powiedzieć.
Z tego co kojarzę, to każda z tych pozycji ma cechy, które mogą cię zainteresować.
Strzelę: Karmen
Cytat z robgordon data 23 grudnia, 2024, 19:35Trent. Ale masz rację. Każdy mnie zainteresował, a Karmen chyba bym wybrał dla siebie w pierwszej kolejności. Z tym że akurat równie dobrze, a może nawet jeszcze lepiej, pasuje dla ostatecznej odbiorczyni. A jej pewnie Trent średnio by się spodobał.
Trent. Ale masz rację. Każdy mnie zainteresował, a Karmen chyba bym wybrał dla siebie w pierwszej kolejności. Z tym że akurat równie dobrze, a może nawet jeszcze lepiej, pasuje dla ostatecznej odbiorczyni. A jej pewnie Trent średnio by się spodobał.
Cytat z Mierzwiak data 24 grudnia, 2024, 13:28Nie wiem jak Wy, ale u mnie Petru w Biedronce opowiadający do kamery jak to jest pracować wyczerpał dawkę zażenowania już na cały przyszły rok...
Nie wiem jak Wy, ale u mnie Petru w Biedronce opowiadający do kamery jak to jest pracować wyczerpał dawkę zażenowania już na cały przyszły rok...
Cytat z Szaman data 24 grudnia, 2024, 13:45Ja już nie mam siły. Zastanawiam się tylko, czy to jakaś przymusowa działalność, czy tak z własnej woli. Totalna głupota i żenada, wstyd, obraza.
Ja już nie mam siły. Zastanawiam się tylko, czy to jakaś przymusowa działalność, czy tak z własnej woli. Totalna głupota i żenada, wstyd, obraza.
Cytat z Szaman data 24 grudnia, 2024, 13:50Ależ załamujący twitt. Składnia "Petru udowadnia" wskazuje, że mu się to udaje. Inaczej brzmiałoby "Petru zamierza udowodnić".
https://twitter.com/PR24_pl/status/1871474771550232755
Ależ załamujący twitt. Składnia "Petru udowadnia" wskazuje, że mu się to udaje. Inaczej brzmiałoby "Petru zamierza udowodnić".