Hyde Park
Cytat z Ernest Kubica data 29 marca, 2025, 20:00Co do wyboru komórki - proponuje popatrzeć na wydajność baterii bo mój Samsung A34 to tragedia jeśli chodzi o baterię. Co do innych rzeczy to jestem zadowolony, ale chyba czeka mnie noszenie na stałe przy sobie powerbanka
Co do wyboru komórki - proponuje popatrzeć na wydajność baterii bo mój Samsung A34 to tragedia jeśli chodzi o baterię. Co do innych rzeczy to jestem zadowolony, ale chyba czeka mnie noszenie na stałe przy sobie powerbanka
Cytat z Szaman data 29 marca, 2025, 20:05Dużo czytam narzekań na baterię w Samsungach po 2-3 latach użytkowania, więc nie jesteś sam.
Dużo czytam narzekań na baterię w Samsungach po 2-3 latach użytkowania, więc nie jesteś sam.
Cytat z Ernest Kubica data 29 marca, 2025, 20:07ona od początku była słaba
ona od początku była słaba
Cytat z Ernest Kubica data 29 marca, 2025, 20:18w opiniach już ludzie to pisali, ale mówię "e nie bedzie tak źle"
w opiniach już ludzie to pisali, ale mówię "e nie bedzie tak źle"
Cytat z Ernest Kubica data 29 marca, 2025, 20:20Cytat z Szaman data marzec 29, 2025, 14:07Sean Kingston miał jeden hit który krążył po Vivach w 2007 roku (chociaż wyświetlenia wskazują, że więcej). Teraz, wraz ze swoją matką został skazany za oszustwa i wyłudzenia, grozi im do 20 lat więzienia.
https://variety.com/2025/music/news/sean-kingston-guilty-wire-fraud-decades-in-prison-1236351705/
https://www.youtube.com/watch?v=MrTz5xjmso4
Hit oczywiście słyszałem, ale jak się koleś nazywał to nigdy nie zwracałem uwagi, żeby nie zaśmiecać pamięci.
Cytat z Szaman data marzec 29, 2025, 14:07Sean Kingston miał jeden hit który krążył po Vivach w 2007 roku (chociaż wyświetlenia wskazują, że więcej). Teraz, wraz ze swoją matką został skazany za oszustwa i wyłudzenia, grozi im do 20 lat więzienia.
https://variety.com/2025/music/news/sean-kingston-guilty-wire-fraud-decades-in-prison-1236351705/
Hit oczywiście słyszałem, ale jak się koleś nazywał to nigdy nie zwracałem uwagi, żeby nie zaśmiecać pamięci.
Cytat z Mierzwiak data 31 marca, 2025, 19:19Trudno się oderwać od Gagi ale Marinie udało się zwrócić moją uwagę 🙂
https://youtu.be/xZHTxr24sBY?si=TngCD6xFtcTjECFL
Trudno się oderwać od Gagi ale Marinie udało się zwrócić moją uwagę 🙂
Cytat z Mierzwiak data 5 kwietnia, 2025, 15:28Wczoraj 20 stopni, krótkie spodnie, rękawy i wyjście na rower a dzisiaj 5 stopni i śnieg.
Pogoda jak box office 🙂
Wczoraj 20 stopni, krótkie spodnie, rękawy i wyjście na rower a dzisiaj 5 stopni i śnieg.
Pogoda jak box office 🙂
Cytat z Szaman data 5 kwietnia, 2025, 18:03U mnie to samo. Widziałem reklamę weekendowego festiwalu food tracków. Cudownie trafili z pogodą 🙂
U mnie to samo. Widziałem reklamę weekendowego festiwalu food tracków. Cudownie trafili z pogodą 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 5 kwietnia, 2025, 18:08Tu w miarę spoko. Troche chmur, chłodno, ale słońce się przebijało cały czas. Chwilę padał deszcz.
Tu w miarę spoko. Troche chmur, chłodno, ale słońce się przebijało cały czas. Chwilę padał deszcz.
Cytat z Marek Pilarski data 10 kwietnia, 2025, 21:26Grubo haha, chyba sobie też jeszcze na chwilę odpalę konsolę, żeby obudzić w sobie człowieka na dobry koniec dnia. 🙂
Grubo haha, chyba sobie też jeszcze na chwilę odpalę konsolę, żeby obudzić w sobie człowieka na dobry koniec dnia. 🙂
Cytat z Mierzwiak data 10 kwietnia, 2025, 21:31Technicznie rewelacja ale przesłanie skrajnie kretyńskie 😛 (nie żebym się spodziewał czegoś innego po korporeklamie której zadaniem jest wciskanie kłamstwa i iluzji)
Swoją drogą Playstation od dawna nie miało ciekawej reklamy, te ostanie pamiętam jako wyjątkowo fatalne.
Technicznie rewelacja ale przesłanie skrajnie kretyńskie 😛 (nie żebym się spodziewał czegoś innego po korporeklamie której zadaniem jest wciskanie kłamstwa i iluzji)
Swoją drogą Playstation od dawna nie miało ciekawej reklamy, te ostanie pamiętam jako wyjątkowo fatalne.
Cytat z Szaman data 10 kwietnia, 2025, 22:01Bardzo ładna, ale chyba ktoś za daleko poszedł w swoich przemyśleniach na temat korpo-szczurów.
Bardzo ładna, ale chyba ktoś za daleko poszedł w swoich przemyśleniach na temat korpo-szczurów.
Cytat z Marek Pilarski data 10 kwietnia, 2025, 23:10Nie no, myślę, że aluzje i przesłanie są tutaj na tyle oczywiste, że trudno to odczytać jako coś innego niż wyrażenie cynizmu, szczególnie, że wyszło to spod ręki Finchera. 😛
Nie no, myślę, że aluzje i przesłanie są tutaj na tyle oczywiste, że trudno to odczytać jako coś innego niż wyrażenie cynizmu, szczególnie, że wyszło to spod ręki Finchera. 😛
Cytat z Szaman data 12 kwietnia, 2025, 11:44O co chodzi z tym kolesiem, że on zawsze robi jakieś pajęcze fikołki na scenie? Bo znowu mnie coś omija 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=dIAzAnWz9EM
O co chodzi z tym kolesiem, że on zawsze robi jakieś pajęcze fikołki na scenie? Bo znowu mnie coś omija 🙂
Cytat z Mierzwiak data 12 kwietnia, 2025, 11:51Czymś się trzeba wyróżnić, tym bardziej jeśli cała reszta taka mdła.
Czymś się trzeba wyróżnić, tym bardziej jeśli cała reszta taka mdła.