aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 219 of 244Next

Niestety nigdy nawet w rękach nie miałem takiego cuda.

Co do wyboru komórki - proponuje popatrzeć na wydajność baterii bo mój Samsung A34 to tragedia jeśli chodzi o baterię. Co do innych rzeczy to jestem zadowolony, ale chyba czeka mnie noszenie na stałe przy sobie powerbanka

Dużo czytam narzekań na baterię w Samsungach po 2-3 latach użytkowania, więc nie jesteś sam.

ona od początku była słaba

A to mnie zaskoczyłeś 🙂

w opiniach już ludzie to pisali, ale mówię "e nie bedzie tak źle"

Cytat z Szaman data marzec 29, 2025, 14:07

Sean Kingston miał jeden hit który krążył po Vivach w 2007 roku (chociaż wyświetlenia wskazują, że więcej). Teraz, wraz ze swoją matką został skazany za oszustwa i wyłudzenia, grozi im do 20 lat więzienia.

https://variety.com/2025/music/news/sean-kingston-guilty-wire-fraud-decades-in-prison-1236351705/

https://www.youtube.com/watch?v=MrTz5xjmso4

Hit oczywiście słyszałem, ale jak się koleś nazywał to nigdy nie zwracałem uwagi, żeby nie zaśmiecać pamięci.

Trudno się oderwać od Gagi ale Marinie udało się zwrócić moją uwagę 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Wczoraj 20 stopni, krótkie spodnie, rękawy i wyjście na rower a dzisiaj 5 stopni i śnieg.

Pogoda jak box office 🙂

U mnie to samo. Widziałem reklamę weekendowego festiwalu food tracków. Cudownie trafili z pogodą 🙂

Tu w miarę spoko. Troche chmur, chłodno, ale słońce się przebijało cały czas. Chwilę padał deszcz.

Aż mi się przypomniało 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

U nas było sporo słońca, choć chłodniej niż wczoraj. No i porywisty wiatr.

Reklama w reżyserii Finchera.

Grubo haha, chyba sobie też jeszcze na chwilę odpalę konsolę, żeby obudzić w sobie człowieka na dobry koniec dnia. 🙂

Technicznie rewelacja ale przesłanie skrajnie kretyńskie 😛 (nie żebym się spodziewał czegoś innego po korporeklamie której zadaniem jest wciskanie kłamstwa i iluzji)

Swoją drogą Playstation od dawna nie miało ciekawej reklamy, te ostanie pamiętam jako wyjątkowo fatalne.

Bardzo ładna, ale chyba ktoś za daleko poszedł w swoich przemyśleniach na temat korpo-szczurów.

Nie no, myślę, że aluzje i przesłanie są tutaj na tyle oczywiste, że trudno to odczytać jako coś innego niż wyrażenie cynizmu, szczególnie, że wyszło to spod ręki Finchera. 😛

O co chodzi z tym kolesiem, że on zawsze robi jakieś pajęcze fikołki na scenie? Bo znowu mnie coś omija 🙂

Czymś się trzeba wyróżnić, tym bardziej jeśli cała reszta taka mdła.

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 219 of 244Next