aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 222 of 244Next

Nie mam żadnych doświadczeń z chińskimi telefonami, ale ogólnie mają dobry stosunek jakości do ceny. Realme pewnie ma podobne zalety i wady jak Oppo czy Xiaomi.

Wada jest taka, że wizualnie podoba mi się mniej niż Samsungi. 😛

Widziałem kilka recenzji A56 na You Tubie i wszędzie chwalili. A ze sklepowych doświadczeń mogę powiedzieć, że jest lżejszy i poręczniejszy niż S24 FE. Jeśli chodzi o sam wygląd to dla mnie wygrywają jednak mniejsze ramki chinoli, Samsung niestety uparł się na grube podbródki w klasie średniej.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Za reżyserię występu Justyny Steczkowskiej na tegorocznej Eurowizji odpowiada Zack Snyder. 😛

Cytat z Marek Pilarski data maj 7, 2025, 20:21

Dzisiaj byłem w Media Expert i gościu polecał mi Realme 14 Pro (+), bardziej niż Samsunga Galaxy A56 czy nawet S24 (FE). Kojarzycie? Macie jakieś doświadczenie z Realme?

https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-realme-14-pro-5g-12-512gb-6-83-120hz-bialy

W sklepie polecają ci to z czego mają lepszą prowizję.

Z drugiej strony w chińczykach często są lepsze bebechy niż w Samsungu w tej samej cenie. Musisz wiedzieć na czym ci głownie zależy i to porównywać.

Trzecia rzecz - w dużych marketach telefony są bardzo drogie.

Nie no, w markecie bym i tak nie kupił. U nich kosztuje 2500 zł, a ja znalazłem na Allegro za niecałe 1800

Przestrzegają, że to nie są telefony z polskiej dystrybucji i potem jest problem z przyjęciem do serwisu. Szczególnie przy pośrednikach z Empiku, gdzie można znależć kosmicznie niskie ceny. To prawda?

Różnie może być, ja nie ryzykuję dla kilku stów. Raz zaufaliśmy właśnie empikowi. Zamówiliśmy Samsunga z 256 GB, przysłali wersję z 128. Zależało mi na większej pamięci. Nie było czasu na odsyłanie bo poprzedni telefon się rozsypał. Zwrócili różnice, ale niesmak pozostał.

W Euro AGD A56 z mniejszą pamięcią przeceniony o 200 zł

https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/samsung-galaxy-a56-5g-8-128gb-6-7-120hz-50mpix-sm-a566-grafitowy.bhtml?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=samsungtele_pmax&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=20438401570&gclid=CjwKCAjwiezABhBZEiwAEbTPGBhTdyCW3jMZJzxtRVc9QgDhXQ5NGz0hDAN8OETdiSNIJ3WQsZE92hoCBLoQAvD_BwE

Trailer GTA VI ponoć z rekordem wszech czasów:

https://www.hollywoodreporter.com/business/digital/grand-theft-auto-6-trailer-views-record-1236210396/

Habemus Papam!

(naszła mnie straszna ochota aby to zrobić hehe)

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Bosze, człowiek musi googlać i po wikipediach łazić bo oczywiście wszystkie serwisy ogłaszają że jest papież ale już zdjęcia wstawić i napisać ile ma lat nie można.

Bo sami nie wiedzą 🙂 Wikipedia padła 🙂 70-letni Amerykanin.

Czyli już dogadane z Trumpem. Watykan sprzedany Ameryce.

Jak w Młodym papieżu pierwszy raz głową kościoła został Amerykanin wtedy to wydawała się solidna fikcja.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Szaman data maj 8, 2025, 04:40

Przestrzegają, że to nie są telefony z polskiej dystrybucji i potem jest problem z przyjęciem do serwisu. Szczególnie przy pośrednikach z Empiku, gdzie można znależć kosmicznie niskie ceny. To prawda?

Tu jest coś takiego:

"Dystrybucja: na rynek europejski"

A tu tak:

"pochodzące z oficjalnej europejskiej dystrybucji,

przeznaczone m.in na polski rynek."

Chyba przekroczyłem jakąś magiczną granicę boomerstwa.

Właśnie się dowiedziałem, że istnieje ktoś taki jak Bad Bunny i wyprzedał Stadion Narodowy w jeden dzień. Przejrzałem trochę utwory i nie kojarzę. Znaczy może gdzieś słyszałem, ale zupełnie we mnie nie zostały.

Nigdy nie słyszałem żadnej jego piosenki, znam go z roli w Bullett Train i reklamowania majtek; dzięki, Hollywood Reporter.

https://www.hollywoodreporter.com/lifestyle/lifestyle-news/bad-bunny-calvin-klein-underwear-campaign-shirtless-tattoos-1236165669/

Cytat z Ernest Kubica data maj 11, 2025, 10:52

Chyba przekroczyłem jakąś magiczną granicę boomerstwa.

Właśnie się dowiedziałem, że istnieje ktoś taki jak Bad Bunny i wyprzedał Stadion Narodowy w jeden dzień. Przejrzałem trochę utwory i nie kojarzę. Znaczy może gdzieś słyszałem, ale zupełnie we mnie nie zostały.

Pierwsze słyszę o gościu. Widzę że śpiewa chyba tylko po hiszpańsku.

PreviousPage 222 of 244Next