Hyde Park
Cytat z robgordon data 7 maja, 2025, 21:00Nie mam żadnych doświadczeń z chińskimi telefonami, ale ogólnie mają dobry stosunek jakości do ceny. Realme pewnie ma podobne zalety i wady jak Oppo czy Xiaomi.
Nie mam żadnych doświadczeń z chińskimi telefonami, ale ogólnie mają dobry stosunek jakości do ceny. Realme pewnie ma podobne zalety i wady jak Oppo czy Xiaomi.
Cytat z Marek Pilarski data 7 maja, 2025, 21:10Wada jest taka, że wizualnie podoba mi się mniej niż Samsungi. 😛
Wada jest taka, że wizualnie podoba mi się mniej niż Samsungi. 😛
Cytat z Szaman data 7 maja, 2025, 21:14Widziałem kilka recenzji A56 na You Tubie i wszędzie chwalili. A ze sklepowych doświadczeń mogę powiedzieć, że jest lżejszy i poręczniejszy niż S24 FE. Jeśli chodzi o sam wygląd to dla mnie wygrywają jednak mniejsze ramki chinoli, Samsung niestety uparł się na grube podbródki w klasie średniej.
Widziałem kilka recenzji A56 na You Tubie i wszędzie chwalili. A ze sklepowych doświadczeń mogę powiedzieć, że jest lżejszy i poręczniejszy niż S24 FE. Jeśli chodzi o sam wygląd to dla mnie wygrywają jednak mniejsze ramki chinoli, Samsung niestety uparł się na grube podbródki w klasie średniej.
Cytat z Marek Pilarski data 7 maja, 2025, 21:52Za reżyserię występu Justyny Steczkowskiej na tegorocznej Eurowizji odpowiada Zack Snyder. 😛
https://www.youtube.com/watch?v=RiMwNY8ZJfc
Za reżyserię występu Justyny Steczkowskiej na tegorocznej Eurowizji odpowiada Zack Snyder. 😛
Cytat z Ernest Kubica data 8 maja, 2025, 00:17Cytat z Marek Pilarski data maj 7, 2025, 20:21Dzisiaj byłem w Media Expert i gościu polecał mi Realme 14 Pro (+), bardziej niż Samsunga Galaxy A56 czy nawet S24 (FE). Kojarzycie? Macie jakieś doświadczenie z Realme?
https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-realme-14-pro-5g-12-512gb-6-83-120hz-bialy
W sklepie polecają ci to z czego mają lepszą prowizję.
Z drugiej strony w chińczykach często są lepsze bebechy niż w Samsungu w tej samej cenie. Musisz wiedzieć na czym ci głownie zależy i to porównywać.
Trzecia rzecz - w dużych marketach telefony są bardzo drogie.
Cytat z Marek Pilarski data maj 7, 2025, 20:21Dzisiaj byłem w Media Expert i gościu polecał mi Realme 14 Pro (+), bardziej niż Samsunga Galaxy A56 czy nawet S24 (FE). Kojarzycie? Macie jakieś doświadczenie z Realme?
W sklepie polecają ci to z czego mają lepszą prowizję.
Z drugiej strony w chińczykach często są lepsze bebechy niż w Samsungu w tej samej cenie. Musisz wiedzieć na czym ci głownie zależy i to porównywać.
Trzecia rzecz - w dużych marketach telefony są bardzo drogie.
Cytat z Marek Pilarski data 8 maja, 2025, 00:28Nie no, w markecie bym i tak nie kupił. U nich kosztuje 2500 zł, a ja znalazłem na Allegro za niecałe 1800
Nie no, w markecie bym i tak nie kupił. U nich kosztuje 2500 zł, a ja znalazłem na Allegro za niecałe 1800
Cytat z Szaman data 8 maja, 2025, 04:40Przestrzegają, że to nie są telefony z polskiej dystrybucji i potem jest problem z przyjęciem do serwisu. Szczególnie przy pośrednikach z Empiku, gdzie można znależć kosmicznie niskie ceny. To prawda?
Przestrzegają, że to nie są telefony z polskiej dystrybucji i potem jest problem z przyjęciem do serwisu. Szczególnie przy pośrednikach z Empiku, gdzie można znależć kosmicznie niskie ceny. To prawda?
Cytat z robgordon data 8 maja, 2025, 05:34Różnie może być, ja nie ryzykuję dla kilku stów. Raz zaufaliśmy właśnie empikowi. Zamówiliśmy Samsunga z 256 GB, przysłali wersję z 128. Zależało mi na większej pamięci. Nie było czasu na odsyłanie bo poprzedni telefon się rozsypał. Zwrócili różnice, ale niesmak pozostał.
Różnie może być, ja nie ryzykuję dla kilku stów. Raz zaufaliśmy właśnie empikowi. Zamówiliśmy Samsunga z 256 GB, przysłali wersję z 128. Zależało mi na większej pamięci. Nie było czasu na odsyłanie bo poprzedni telefon się rozsypał. Zwrócili różnice, ale niesmak pozostał.
Cytat z Szaman data 8 maja, 2025, 07:57W Euro AGD A56 z mniejszą pamięcią przeceniony o 200 zł
https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/samsung-galaxy-a56-5g-8-128gb-6-7-120hz-50mpix-sm-a566-grafitowy.bhtml?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=samsungtele_pmax&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=20438401570&gclid=CjwKCAjwiezABhBZEiwAEbTPGBhTdyCW3jMZJzxtRVc9QgDhXQ5NGz0hDAN8OETdiSNIJ3WQsZE92hoCBLoQAvD_BwE
W Euro AGD A56 z mniejszą pamięcią przeceniony o 200 zł
Cytat z Mierzwiak data 8 maja, 2025, 12:11Trailer GTA VI ponoć z rekordem wszech czasów:
https://www.hollywoodreporter.com/business/digital/grand-theft-auto-6-trailer-views-record-1236210396/
Trailer GTA VI ponoć z rekordem wszech czasów:
Cytat z Mierzwiak data 8 maja, 2025, 18:23Bosze, człowiek musi googlać i po wikipediach łazić bo oczywiście wszystkie serwisy ogłaszają że jest papież ale już zdjęcia wstawić i napisać ile ma lat nie można.
Bosze, człowiek musi googlać i po wikipediach łazić bo oczywiście wszystkie serwisy ogłaszają że jest papież ale już zdjęcia wstawić i napisać ile ma lat nie można.
Cytat z Marek Pilarski data 8 maja, 2025, 18:34Czyli już dogadane z Trumpem. Watykan sprzedany Ameryce.
Czyli już dogadane z Trumpem. Watykan sprzedany Ameryce.
Cytat z Janko data 8 maja, 2025, 18:57Jak w Młodym papieżu pierwszy raz głową kościoła został Amerykanin wtedy to wydawała się solidna fikcja.
Jak w Młodym papieżu pierwszy raz głową kościoła został Amerykanin wtedy to wydawała się solidna fikcja.
Cytat z Marek Pilarski data 8 maja, 2025, 21:39Cytat z Szaman data maj 8, 2025, 04:40Przestrzegają, że to nie są telefony z polskiej dystrybucji i potem jest problem z przyjęciem do serwisu. Szczególnie przy pośrednikach z Empiku, gdzie można znależć kosmicznie niskie ceny. To prawda?
Tu jest coś takiego:
"Dystrybucja: na rynek europejski"
A tu tak:
"pochodzące z oficjalnej europejskiej dystrybucji,
przeznaczone m.in na polski rynek."
Cytat z Szaman data maj 8, 2025, 04:40Przestrzegają, że to nie są telefony z polskiej dystrybucji i potem jest problem z przyjęciem do serwisu. Szczególnie przy pośrednikach z Empiku, gdzie można znależć kosmicznie niskie ceny. To prawda?
Tu jest coś takiego:
"Dystrybucja: na rynek europejski"
A tu tak:
"pochodzące z oficjalnej europejskiej dystrybucji,
przeznaczone m.in na polski rynek."
Cytat z Ernest Kubica data 11 maja, 2025, 10:52Chyba przekroczyłem jakąś magiczną granicę boomerstwa.
Właśnie się dowiedziałem, że istnieje ktoś taki jak Bad Bunny i wyprzedał Stadion Narodowy w jeden dzień. Przejrzałem trochę utwory i nie kojarzę. Znaczy może gdzieś słyszałem, ale zupełnie we mnie nie zostały.
Chyba przekroczyłem jakąś magiczną granicę boomerstwa.
Właśnie się dowiedziałem, że istnieje ktoś taki jak Bad Bunny i wyprzedał Stadion Narodowy w jeden dzień. Przejrzałem trochę utwory i nie kojarzę. Znaczy może gdzieś słyszałem, ale zupełnie we mnie nie zostały.
Cytat z Mierzwiak data 11 maja, 2025, 10:56Nigdy nie słyszałem żadnej jego piosenki, znam go z roli w Bullett Train i reklamowania majtek; dzięki, Hollywood Reporter.
https://www.hollywoodreporter.com/lifestyle/lifestyle-news/bad-bunny-calvin-klein-underwear-campaign-shirtless-tattoos-1236165669/
Nigdy nie słyszałem żadnej jego piosenki, znam go z roli w Bullett Train i reklamowania majtek; dzięki, Hollywood Reporter.
Cytat z robgordon data 11 maja, 2025, 11:12Cytat z Ernest Kubica data maj 11, 2025, 10:52Chyba przekroczyłem jakąś magiczną granicę boomerstwa.
Pierwsze słyszę o gościu. Widzę że śpiewa chyba tylko po hiszpańsku.
Cytat z Ernest Kubica data maj 11, 2025, 10:52Chyba przekroczyłem jakąś magiczną granicę boomerstwa.
Pierwsze słyszę o gościu. Widzę że śpiewa chyba tylko po hiszpańsku.