Hyde Park
Cytat z Ernest Kubica data 24 sierpnia, 2025, 23:42Głos pozostał, a wygląda trochę jak gość co chciałby 50gr do wina.
Głos pozostał, a wygląda trochę jak gość co chciałby 50gr do wina.
Cytat z Ernest Kubica data 28 sierpnia, 2025, 23:23Najlepsze jest jak piszą (zmyślony przykład bo akurat nie pamiętam o kogo chodziło): Piotr C., a w treści artykułu "syn Krzysztofa Cugowskiego".
Najlepsze jest jak piszą (zmyślony przykład bo akurat nie pamiętam o kogo chodziło): Piotr C., a w treści artykułu "syn Krzysztofa Cugowskiego".
Cytat z robgordon data 29 sierpnia, 2025, 06:12Czasem, gdy osoba jest mniej popularna, wymieniają każde możliwe stanowisko, które zajmowała, abyśmy nie mieli czasem wątpliwości o kogo chodzi 😉
Czasem, gdy osoba jest mniej popularna, wymieniają każde możliwe stanowisko, które zajmowała, abyśmy nie mieli czasem wątpliwości o kogo chodzi 😉
Cytat z Mierzwiak data 30 sierpnia, 2025, 21:55Drama!
US Open hat snatcher identified as Polish CEO — as tennis star Kamil Majchrzak meets with boy
https://nypost.com/2025/08/30/us-news/us-open-hat-snatcher-identified-as-polish-ceo-as-tennis-star-kamil-majchrzak-meets-with-boy/
Drama!
US Open hat snatcher identified as Polish CEO — as tennis star Kamil Majchrzak meets with boy
Cytat z Marek Pilarski data 3 września, 2025, 19:06https://www.youtube.com/watch?v=xGaZBfJOyAc
Przy okazji "Can't Stop the High" i "Kill For Love" trafiło na Spotify i inne. Czyli Mayhem oficjalnie z trzema nowymi utworami.
Przy okazji "Can't Stop the High" i "Kill For Love" trafiło na Spotify i inne. Czyli Mayhem oficjalnie z trzema nowymi utworami.
Cytat z Mierzwiak data 3 września, 2025, 20:54Brak słów ale ja już się przyzwyczaiłem że jej single to jest burdel więc okej, dzień jak codzień dla fana Gagi 🙂
Brak słów ale ja już się przyzwyczaiłem że jej single to jest burdel więc okej, dzień jak codzień dla fana Gagi 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 3 września, 2025, 21:28W jakim sensie burdel? 😛
W jakim sensie burdel? 😛
Cytat z Mierzwiak data 3 września, 2025, 21:32W takim że albo album zostaje porzucony i nie dostaje więcej nowych singli albo dostaje nie te, których chcieliby fani. W tym przypadku została nim piosenka której nawet nie było na płycie!
W takim że albo album zostaje porzucony i nie dostaje więcej nowych singli albo dostaje nie te, których chcieliby fani. W tym przypadku została nim piosenka której nawet nie było na płycie!
Cytat z Marek Pilarski data 3 września, 2025, 21:33Cytat z Marek Pilarski data sierpień 5, 2025, 00:29Ja myślę, że Dead Dance może dać początek wersji deluxe albumu. Mam nadzieję, że na niej tez już oficjalnie jako pełnoprawe utwory pojawią się Can't Stop the High i Kill For Love.
Co do How Bad..., to nie wiem, czemu nagle jest grane w polskich stacjach. W innych krajach chyba tego nie ma. Wygląda na jakąś akcję polskiego oddziału wytwórni, że posłali to do radia.
Co do teledysku, to widziałem na reddicie plotę, że będzie on dłuższy i pojawią się w nim też Garden of Eden i Zombieboy: https://www.reddit.com/r/LadyGaga/comments/1lxa67e/dead_dance_video_possible_plot/
Część się sprawdziła. Tymczasem po polskim radio nadal hula sobie w najlepsze How Bad.., a dzisiaj też puścili przynajmniej na Esce The Dead Dance. A od czasu do czasu można trafić na Abracadabrę i Die With a Smile.
Cytat z Marek Pilarski data sierpień 5, 2025, 00:29Ja myślę, że Dead Dance może dać początek wersji deluxe albumu. Mam nadzieję, że na niej tez już oficjalnie jako pełnoprawe utwory pojawią się Can't Stop the High i Kill For Love.
Co do How Bad..., to nie wiem, czemu nagle jest grane w polskich stacjach. W innych krajach chyba tego nie ma. Wygląda na jakąś akcję polskiego oddziału wytwórni, że posłali to do radia.
Co do teledysku, to widziałem na reddicie plotę, że będzie on dłuższy i pojawią się w nim też Garden of Eden i Zombieboy: https://www.reddit.com/r/LadyGaga/comments/1lxa67e/dead_dance_video_possible_plot/
Część się sprawdziła. Tymczasem po polskim radio nadal hula sobie w najlepsze How Bad.., a dzisiaj też puścili przynajmniej na Esce The Dead Dance. A od czasu do czasu można trafić na Abracadabrę i Die With a Smile.
Cytat z Marek Pilarski data 3 września, 2025, 21:40Cytat z Mierzwiak data wrzesień 3, 2025, 21:32W takim że albo album zostaje porzucony i nie dostaje więcej nowych singli albo dostaje nie te, których chcieliby fani. W tym przypadku została nim piosenka której nawet nie było na płycie!
Ale generalnie pasuje do całości. Fajne uzupełnienie do Zombieboy i w podobnym klimacie co Don't Call Tonight i Kill For Love. No i promo z Wednesday. Utwór sam w sobie dość prosty w warstwie tekstowej, dużo powtórzeń słów, czuć, że stworzony z myślą o tym, żeby pójść w viral. Tematycznie i produkcyjnie spójny z całą płytą. Problem z tym, że viral Bloody Mary był całkowicie organiczny, tutaj próbują go powtórzyć, a wszyscy wiemy, jak takie coś może się skończyć. Zresztą dobrym porównaniem może być Joker i Joker 2.
Cytat z Mierzwiak data wrzesień 3, 2025, 21:32W takim że albo album zostaje porzucony i nie dostaje więcej nowych singli albo dostaje nie te, których chcieliby fani. W tym przypadku została nim piosenka której nawet nie było na płycie!
Ale generalnie pasuje do całości. Fajne uzupełnienie do Zombieboy i w podobnym klimacie co Don't Call Tonight i Kill For Love. No i promo z Wednesday. Utwór sam w sobie dość prosty w warstwie tekstowej, dużo powtórzeń słów, czuć, że stworzony z myślą o tym, żeby pójść w viral. Tematycznie i produkcyjnie spójny z całą płytą. Problem z tym, że viral Bloody Mary był całkowicie organiczny, tutaj próbują go powtórzyć, a wszyscy wiemy, jak takie coś może się skończyć. Zresztą dobrym porównaniem może być Joker i Joker 2.
Cytat z Mierzwiak data 3 września, 2025, 21:43Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 3, 2025, 21:40No i promo z Wednesday.
Wiesz gdzie mam ten serial? 😛
Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 3, 2025, 21:40No i promo z Wednesday.
Wiesz gdzie mam ten serial? 😛
Cytat z Marek Pilarski data 3 września, 2025, 21:44Tam gdzie ja pewnie, ale chodziło mi o to, że w związku z tym nie mogli po prostu nie zrobić z tego singla z teledyskiem. 😛
Tam gdzie ja pewnie, ale chodziło mi o to, że w związku z tym nie mogli po prostu nie zrobić z tego singla z teledyskiem. 😛
Cytat z Marek Pilarski data 4 września, 2025, 21:22W dniu premiery teledysku z przeklętymi lalkami traci głos i musi odwołać koncert. Przypadek?
https://twitter.com/PopCrave/status/1963393123905634708
W dniu premiery teledysku z przeklętymi lalkami traci głos i musi odwołać koncert. Przypadek?
Lady Gaga postpones Miami ‘MAYHEM’ show on doctor’s orders due to vocal strain:
“We are trying to reschedule the show as quickly as possible” pic.twitter.com/8ITIxP9QVC
— Pop Crave (@PopCrave) September 4, 2025
Cytat z Marek Pilarski data 7 września, 2025, 22:44"Dziennikarz"
https://twitter.com/lis_tomasz/status/1964745445059493955
"Dziennikarz"
Bruce. Starość, słabość, choroba, cierpienie, życie. Poruszające. pic.twitter.com/hL6h2rQ0dh
— Tomasz Lis (@lis_tomasz) September 7, 2025
Cytat z Szaman data 7 września, 2025, 22:49On sobie da wcisnąć wszystko, jak tego Michaela Caine'a kiedyś. Musi mieć w domu bardzo dużo świetnych zestawów garnków, oddychającej pościeli i perfekcyjnych odkurzaczy 🙂
On sobie da wcisnąć wszystko, jak tego Michaela Caine'a kiedyś. Musi mieć w domu bardzo dużo świetnych zestawów garnków, oddychającej pościeli i perfekcyjnych odkurzaczy 🙂
Cytat z Mierzwiak data 8 września, 2025, 13:23Jeśli fascynujecie się kosmosem a przy okazji lubicie przyprawiać o ból głowy myśląc o jego rozmiarze to polecam do wideo: (i ogółem fajny kanał)
https://www.youtube.com/watch?v=7J_Ugp8ZB4E
Jeśli fascynujecie się kosmosem a przy okazji lubicie przyprawiać o ból głowy myśląc o jego rozmiarze to polecam do wideo: (i ogółem fajny kanał)