aby założyć posty i tematy.

Jurassic Park

Page 1 of 12Next

Mam nadzieję, że film nie będzie tym, co dałeś w opisie. ;P

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Z wypowiedzi twórców i z niedawnej krótkometrażówki wygląda na to, że jednak będzie 😀 Zmieni się.

Nowe zdjęcie z planu po półrocznej (!) ciszy w temacie.

Niedługo pojawi się pierwszy zwiastun

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Zwiastun przed seansami Szybkich i wściekłych 39 wydawał się oczywistością, czyli co, jednak wcześniej?

Czy ja wiem. Zwiastuny na rok przed premierą to jednak rzadkość... oczywiście wykluczając te przypadki, w których pandemia spowodowała przesunięcia premiery filmu. 😉

Czyli chyba materiał zza kulis z pierwszymi scenami przed F9

I jeszcze foteczka

Hollywood w pigułce:

W pierwszym Parku w prosty a przy tym zabawny (animacja z panem DNA) sposób wyjaśniono skąd naukowcy wzięli krew dinozurów.

W najnowszym filmie dowiemy się tego samego, ale z kosztującej miliony dolarów sceny. Po co?

Szaman

Reklama prologu z Imaxa

Cytat z Marek Pilarski data Listopad 22, 2021, 15:38

Dziwię się, że do tej pory nie wypuścili tej zapowiedzi Jurassic World 3, która była grana w IMAX przed F9.

Wywołałem dinozaura z lasu. xD

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Czemu akcja tej drugiej części dzieje się w latach 70?

Nie no, wygląda na czasy współczesne lekko stylizowane na retro. Bez porównania do stylizacji z Sex Education, gdzie do momentu, gdy zobaczyłem, że postaci używają jednak smartfonów,  myślałem, że akcja rozgrywa się na początku lat 90.:P

W kinie grają Flasha Gordona i American Graffiti. Ale masz rację, jako Classic Double Feature.

Cały film będzie o tym jak nie będą mogli wyłapać kilkudziesięciu dinozaurów i opanują one planetę? 🙂

Szaman

Przewinąłem sobie tylko do sceny w kinie, reszta zostawiona na seans. Jest potencjał w rozciągnięciu finału Zaginionego świata na pełen metraż, ale rany boskie, nie z tak durnowatego punktu wyjścia jak finał poprzednika.

Page 1 of 12Next