Jurassic Park
Cytat z Szaman data 20 grudnia, 2021, 17:57https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1472951068740964359
A new look at #JurassicWorldDominion featuring the new Atrociraptor.
(Source: https://t.co/KrUcjuuFR8) pic.twitter.com/N39eAepH9f
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) December 20, 2021
Cytat z Mierzwiak data 7 stycznia, 2022, 21:03Trzecie (dziewiąte) Star Wars też wyciągnęły z kapelusza nową, Czarną bohaterkę. Miejmy nadzieję, że ta będzie mieć coś więcej do roboty niż odhaczenie tego, że obsada jest diverse.
Trzecie (dziewiąte) Star Wars też wyciągnęły z kapelusza nową, Czarną bohaterkę. Miejmy nadzieję, że ta będzie mieć coś więcej do roboty niż odhaczenie tego, że obsada jest diverse.
Cytat z Marek Pilarski data 7 stycznia, 2022, 22:12Nie jest to przypadkiem ta sama aktorka co w Skywalkerze? 😛
Nie jest to przypadkiem ta sama aktorka co w Skywalkerze? 😛
Cytat z Marek Pilarski data 21 stycznia, 2022, 21:56Tytuł jednak bardzo clickbaitowy. 😛
Tytuł jednak bardzo clickbaitowy. 😛
Cytat z Szaman data 10 lutego, 2022, 15:19Nic ciekawego, żadnego punktu zahaczenia. Wiem, że oni tak specjalnie i nieco wyniośle przedstawili się sobie z nazwiska, aby podkreślić dystans jakiego przez lata nabrali, ale na zwiastunie wyszło to dziwnie.
Jakby usilnie, prosto w twarz podkreślali widzowi kto to jest, a nie są to przecież nazwiska wyryte w kamiennych tablicach popkultury jak Bruce Wayne, czy Peter Parker. Większość pewnie pamięta, że Neill to Alan z powracającej często scenki z Parku Jurajskiego 3, z gadającym dinozaurem w sennych majakach.
Nic ciekawego, żadnego punktu zahaczenia. Wiem, że oni tak specjalnie i nieco wyniośle przedstawili się sobie z nazwiska, aby podkreślić dystans jakiego przez lata nabrali, ale na zwiastunie wyszło to dziwnie.
Jakby usilnie, prosto w twarz podkreślali widzowi kto to jest, a nie są to przecież nazwiska wyryte w kamiennych tablicach popkultury jak Bruce Wayne, czy Peter Parker. Większość pewnie pamięta, że Neill to Alan z powracającej często scenki z Parku Jurajskiego 3, z gadającym dinozaurem w sennych majakach.
Cytat z Szaman data 10 lutego, 2022, 15:22Ps. Tak naprawdę to jest Park jurajski 6 w którym oni wszyscy są już dziadkami. Zwiastun wygląda tak prestiżowo i ciekawie jak brzmi to zdanie (chociaż od strony technicznej chyba nie ma tragedii).
Ps. Tak naprawdę to jest Park jurajski 6 w którym oni wszyscy są już dziadkami. Zwiastun wygląda tak prestiżowo i ciekawie jak brzmi to zdanie (chociaż od strony technicznej chyba nie ma tragedii).
Cytat z Mierzwiak data 10 lutego, 2022, 16:25Bardzo podoba mi się wizualna różnorodność (tak w ramach filmu jak i w stosunku do wszystkich poprzednich części serii), cieszy powrót oryginalnej obsady.
"Będzie to się obejrzy" to chyba maks entuzjazmu na jaki mnie stać, ale udawać że czekam nie potrafię.
Bardzo podoba mi się wizualna różnorodność (tak w ramach filmu jak i w stosunku do wszystkich poprzednich części serii), cieszy powrót oryginalnej obsady.
"Będzie to się obejrzy" to chyba maks entuzjazmu na jaki mnie stać, ale udawać że czekam nie potrafię.
Cytat z robgordon data 10 lutego, 2022, 17:07Zgadzam się z pierwszym zdaniem Mierzwiaka. Film wyraźnie wizualnie różni się od wszystkich poprzednich części (że dopiero teraz wpadli na pomysł, by dinusie pokazać w zimowym anturażu). Co do reszty, się zobaczy. W każdym razie jestem zaciekawiony.
Zgadzam się z pierwszym zdaniem Mierzwiaka. Film wyraźnie wizualnie różni się od wszystkich poprzednich części (że dopiero teraz wpadli na pomysł, by dinusie pokazać w zimowym anturażu). Co do reszty, się zobaczy. W każdym razie jestem zaciekawiony.