aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 101 of 107Next

Myślałem, że wkręcają, ale chyba naprawdę Joel z Last of Us zagrał w tym specjalu Punishera 😀

Przecież tam mogłoby być logo Homecoming.

Już nie mam siły. To nawet na tapetę na telefon się nie nadaje.

A ja nadal nie rozumiem. Naprawdę nie można było już pozwolić Zendayi na zajęcie się innymi projektami?

😀

Czyli nowy zwiastun Brand New Day w środę o 15.

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/2066932340459282457

Fajne, mam wrażenie że reklamuje totalnie inny film niż teaser i mam nadzieję, że w kinie zobaczę coś bliżej tego niż tamtego.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Duże zaskoczenie. Żywe, nie tylko kolorystycznie, żwawe, z widoczną podmianą reżysera. Ciekawe jak wybrną z tej mutacji, na pewno nie mogli zasugerować tego w zwiastunie puszczanym przed Toy Story 🙂 Na Man-Spidera nie liczę, chyba, że w jakimś krótkim koszmarze sennym, w którym i tak pewnie skończy się na dodatkowych parach rąk. Strasznie głupie byłoby rozwiązanie w którym byłyby to tylko majaki generowane przez nadal ukrywaną postać, ale raczej nam to nie grozi. Swoją drogą, dobra scena z pieszymi znającymi tajemnice Petera, więcej tutaj pomysłowości, niż w trzech filmach Wattsa 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Wyciekają nieukończone klipy z Doomsday, jak ktoś ma ochotę to zapraszam:

https://www.reddit.com/r/GenesisUniverse/s/zUFMvY9RNT

Na pewno to nie jest od AI? Czy w ogóle używany jest skrót IND Light And Magic, a nie ILM? Strasznie sztucznie to wygląda i ani przez moment nie przekonuje mnie do do autentyczności tych klipów.

To są surowe klipy ze wstępnymi efektami, oczywiście że wygląda to źle.

Są prawdziwe bo Marvel sukcesywnie tropi i usuwa.

Czyli znowu jakieś obijanie się po mordach pośrodku niczego, najgorsze co przynoszą Avengersi od Russo. Zauważyłem, że większość klipów generowanych za pomocą AI opiera się na ataku czegoś w mieście, biurze, prawdziwym mieszkaniu. Tak jakby jednak widzowie pragnęli powrotu do namacalnych lokacji i idących za tym większych emocji. Bo to przecież mogłoby się zdarzyć wokół nich. Od czasu afery wokół Man of Steel, której nie mogę wybaczyć do dzisiaj, bo liczenie cywilów i strat to najgłupsze co przydarzyło się internetowi i moment z absolutnie najbardziej kretyńskim pokoleniem widzów, jesteśmy zsyłani na pustynię rzeczywistości.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
PreviousPage 101 of 107Next