aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 107 of 107

Reynolds to pasożyt który gdzieś tam pewnie będzie sobie funkcjonować w MCU ale Jackmana już czas najwyższy pożegnać, miejmy nadzieję że Doomsday / Secret Wars to będą już jego naprawdę ostatnie występy w tej roli.

Też już bym pożegnał. I naprawdę, jestem w takim miejscu swojego życia kinomana, że nie przeszkadzają mi recasty. Biznes musi się kręcić, wiadomo. Jeśli już szukać czegoś ekscytującego to w nowych szansach, nowych wyzwaniach. Ile razy, do cholery zginął już Patrick Stewart? A ostatni raz powinien w 2017 roku. Nie spodziewałem się, że koncepcja "innego wymiaru", która tak fascynowała mnie w dzieciństwie za sprawą serialu Sliders, w 2026 roku będzie tylko okazją do męczenia aktorów tymi sami rolami od 3 dekad, bez większej przerwy.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Ps. Natomiast Jackman na pewno powróci w Deadpoolu 4, 5 i 6. Nie mam co do tego wątpliwości. Ale czy kupię na to bilet? Raczej nie, będę miał przed oczami wszystkie posty Mierzwiaka 🙂 Plus to co napisałem wyżej, przy McAvoyu i Fassbenderze od początku zabrakło odwagi, bo w 2011 roku ludzie nadal nie ogarniali, że jak coś się dzieje w latach 60-tych, to nie musi być prequelem (doskonale pamiętam), więc wsadzono im Jackmana dla świętego spokoju. Tutaj jak Driverowi i Abbotowi wepchną 100-letniego McKellena to będą naprawdę kretynami.

Plotki / przecieki mówią o ustanowieniu jednej, wspólnej linii czasowej po Secret Wars czyli, jak rozumiem, nie będzie już multiwersum.

Skoro na scenę wkroczy nowa obsada X-Menów to nie wyobrażam sobie, byśmy mieli znowu wracać do tamtych aktorów, to byłby totalny strzał w kolano.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Plotka: Podobno zdjęcie Dooma bez maski

https://www.filmweb.pl/news/Doktor+Doom+bez+maski+Czy+te+zdj%C4%99cia+z+%22Avengers%3A+Doomsday%22+s%C4%85+prawdziwe-168183

Były też fotki z walki

Spoiler
Jackmana z Tobeyem,
pewnie prawdziwe.

Widziałem, ale wrzucam takie rzeczy dość ostrożnie, wszędzie wietrząc AI. Przyznam, że w ogóle mnie to nie kręci.

Odświeżyłem IT na podstawie Kinga i dopiero teraz mnie olśniło:

Sophia Lillis jako Jean Grey byłaby dużo ciekawszym wyborem.

Nie wiem, bo zupełnie nie znam komiksów i animacji. Mój kontakt z X-Menami to 36 filmów kinowych 🙂 Wydaje mi się, że po prostu cała obsada To zgasła mimo kosmicznego sukcesu, a oni chcieli gorących nazwisk. Może fatalny sequel (powtarzałem kilka miesięcy temu) też w tym pomógł.

Marek Pilarski, Janko and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiJankoSzaman

Ten jaki komik estradowy 😀

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

PreviousPage 107 of 107