aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 26 of 98Next

A będzie to interesować nikogo 🙂

Newsem w przypadku tego filmu byłoby kto w nim NIE wystąpi.

Zieeew.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Zresztą to tylko powtórka z Endgame zmieszana z No Way Home. Dodajmy do tego Deadpoola 3 który będzie przeładowany postaciami z dawnego Foxa i wydaje mi się, że Secret Wars będzie podniecać tylko scooperów którzy podniecają się wszystkim, bo z tego żyją.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Dokładnie, poza tym co to za rewelacja niby? Skoro Andrew i Tobey byli w NWH to logiczne, że jeszcze ich zobaczymy.

Hollywood dostarcza ostatnio mało newsów, to muszą se je sami generować.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

https://twitter.com/OneTakeNews/status/1692912562646499565?t=XS6Tkwc_2LEI0CRTKD3ZGQ&s=19

Dramat

Jezu, żadnych wniosków. Zwróciło się to znaczy, że dobre. Chyba, że Hemsworth chce tylko z Taiką, to wtedy rozumiem.

Póki nie ogłoszą oficjalnie nie ma się co denerwować, zresztą dopiero co były wywiady z Hemsthorem które ludzie, chyba słusznie, odczytali jako krytykę błaznowania Taiki i tego co zrobił z tą postacią.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Na Polsacie leci No Way Home.. Chyba dość szybko po premierze kinowej..

Nie wpadlibyście na taki nagłówek nawet gdybyście bardzo się postarali.

Z drugiej strony nie zazdroszczę twórcom opowiadania bredni tylko dlatego, że studio szuka dodatkowych dolarów w zamian za lokowanie produktu.

Janko and Szaman have reacted to this post.
JankoSzaman

98 minut jak za czasów naszej młodości z Foxem 🙂 Tyle to jeszcze wytrzymam na Disney Plus 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Plotka o 2 sezonie She Hulk

Przeglądałem dzisiaj śmieci zgromadzone na telefonie i trafiłem na takiego archiwalnego kwiatka z serwisu HDTVPolska:

Plotka, a nie "confirmed", ale od tego co mu się zwykle sprawdza.

Ja tam jestem na nie, ma już 64 lata, reżysersko zmarnował ostanie 10 lat, teraz miałby stracić kolejne 4 lata na Secret Wars, czyli siódmą wodę po kisielu z najlepszych lat Marvela.

Mierzwiak

Dobiega końca jeden z najbardziej dziwacznych projektów ostatnich lat.

Nikogo?

To jeszcze niech cofną czas i w porę anulują Madame Web.

Jak najbardziej nikogo 🙂 I ktoś chyba w porę złapał się za głowę.

Madame Web kojarzy mi się z serialem animowanym z lat 90-tym i jego niedokończonym cliffhangerem, więc dam jej szansę. I pewnie jakiekolwiek moje zainteresowanie opadnie po zwiastunie równie bezbarwnym, co przy Kravenie.

Mierzwiak
PreviousPage 26 of 98Next