aby założyć posty i tematy.

MCU - Marvel Cinematic Universe

PreviousPage 76 of 98Next

Okej 🙂

Sony Pictures CEO Blames Critics For MADAME WEB & KRAVEN Flopping: "These Are Not Terrible Films"

https://comicbookmovie.com/spider_man/madame-web/sony-pictures-ceo-blames-critics-for-madame-web-kraven-flopping-these-are-not-terrible-films-a215282#gs.jdmsy4

Mógłby gadać o spisku mediów, gdyby to były filmy po prostu średnie. Tak tylko się ośmiesza, bo sam dobrze wie, że praktycznie wszystkie złożono w ogromnych bólach dokrętek i przeróbek.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Nowy serial animowany o Spider-Manie

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Rap zepsuje każdy zwiastun, niesamowita prawidłowość. Do czego pasuje ten finałowy kostium, wzięty bodajże z okresu kiedy Pajęczak był członkiem F4?

A fuuuuuuuj, po co to w ogóle wklejać 😛

To nie skończy się dobrze.

Cytat z Szaman data grudzień 26, 2024, 19:08

Tak 😀 Miało pokazać jego zezwierzęcenie po eksperymentach Szakala i powinno wylądować na podłodze montażowni.

Cytat z Janko data grudzień 26, 2024, 19:20

Jest też druga opcja którą przeczytałem w komentarzach: w postprodukcji miał zostać dodany solidny ryk, ale zapomnieli to zrobić, albo totalnie to olali, bo i tak nikt tego prawie nikt nie obejrzy co się w sumie stało 🙂

Jest rozwiązanie tajemnicy:

“The way I performed it was totally silent. It was a silent scream. When I did it, everybody laughed on set. It was so weird, but they all loved it. We kept referring to it as the ‘silent scream moment. So I kept asking J.C. [Chandor] during the edit if the silent scream was still in the cut, and he said, ‘Yeah, of course. We would never lose the silent scream.’ But when I saw the movie, it had that guttural voice catch, which I don’t think was as effective as it would’ve been otherwise.”

https://comicbookmovie.com/spider_man/kraven-the-hunter/kraven-the-hunter-actor-alessandro-nivola-on-movies-negative-reception-and-that-bizzare-scream-a215387#gs.iyn13o

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Szkoda, że przez kogoś wyszedł na kretyna.

Świetna F4 w nowej grze Marvel Rivals:

Ale chyba tyle białego nie będzie dobrze wyglądać na żywych postaciach. Trzeba byłby zamienić kolory. Natomiast w ogóle nie ruszałbym Thinga, i pas i spodenki wyglądają świetnie, to spełnienie marzeń Corensweta o kostiumie przypominającym wrestlera 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Według Sneidera Marvel szuka nowego aktora do roli Czarnej Pantery

Wygląda nieźle, ale co im tak te walki pogrążyły się w chaosie? Niestety nie czuję jakichś większych emocji, chyba dlatego, że przez te 7 lat za bardzo wypaliło się moje zainteresowanie ekranizacjami komiksów.

Aktualnie właśnie nadrabiam netfliksowego Daredevila i trzeba przyznać, że zachowali klimat i styl oryginału.

Gdybym był fanem Daredevila pewnie bym się ekscytował, ale nie jestem, a z serialu Netfliksa już nic nie pamiętam więc z mojej strony wyłącznie obojętność.

Swoją drogą zauważyliście, że już od ładnych paru lat walki we "wszystkich" filmach i serialach wyglądają dokładnie tak samo? Niesamowicie mnie to irytuje, bo mam wrażenie że wszędzie pracuje ta sama ekipa odpowiedzialna za choreografię, a jednym z ich znaków rozpoznawczych jest rzucenie przeciwnikiem głową o ziemię. (1:53)

PS2. Scena w 0:56 wygląda jak z produkcji Vegi.

Wydaje mi się, że to już od czasów Bourne'ów Greengrassa. Ale w starym Daredevilu jeszcze było coś widać, tutaj niezbyt.

Nie mówię o montażu / pracy kamery tylko o choreografii, i to choreografii najczęściej aż nadto widocznej.

Pewnie łatwiej tego nauczyć, może uczą się jak tańca.

Zaczęło mi się to rzucać w oczy chyba gdzieś w okolicy Atomic Blonde, z przeciwnikami czekającymi na ciosy i reagującymi na nie z dużą przesadą.

PreviousPage 76 of 98Next