aby założyć posty i tematy.

Newsy serialowe

PreviousPage 13 of 17Next

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Jeszcze tylko jego brakowało 🙂

Dalej mam sporo obaw. Cieszę się jednak, że tym razem będzie to żeńska drużyna. Jest to jakiś „nowy początek”.

Zapowiedź, a właściwie informacja o dacie premiery nowego serialu Apple’a:

I tyle z podboju Netflixa przez Arnolda. Nawet nie chciało mi się tego oglądać.

https://deadline.com/2025/08/fubar-canceled-netflix-arnold-schwarzenegger-1236441493/

Sukcesja.

Tak pewnie nazywa się na czeskim Blu-Rayu 🙂

Spin-off The Office

Tylko Oscar Nunez był spoko na tym zwiastunie. Słabizna. I mam wrażenie, że znowu zaczynają od brytyjskiego posmaku, znowu ledwo dostaną drugi sezon, który będą już chcieli uczynić na wskroś amerykańskim i może dopiero wtedy zdobędą jakąś popularność. Historia widocznie rzeczywiście lubi się powtarzać.

Heh, no ale umówmy się: czy zwiastun jest w stanie sprzedać taką komedię?

Obejrzyj to starając sobie wyobrazić, że nigdy tego nie oglądałeś. Czy to jest zachęcające? Według mnie wręcz przeciwnie 😛

Rany, masz 100 procent racji. A najlepsze, że zwiastun powyżej był montowany już po trzech sezonach, gdzie mieli mnóstwo odzewu od widzów i recenzentów, wiedzieli co zadziałało, co pokochano, a co nie. A i tak jest bardzo słaby.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Ciekawostka. Węgierski serial historyczny o naprawdę niezłym budżecie.

Piąty sezon 🙂

2 sezon Fallouta już w grudniu

Odpuściłem pierwszy sezon po pierwszym odcinku. Trochę żałuję, bo pewnie już nie wrócę. Ale jakoś mnie nie powalił.

Zapiszmy ten zwiastun i czekajmy na drugi sezon.

Jude Law i Jason Bateman.

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Ale im zrobili karuzelę, ze dwa miesiące temu ogłosili drugi sezon.

Było głupie i zaskakująco leciutkie jak na tematykę, ale miało swoje przebłyski. Głównie dzięki Dempseyowi i Gibsonowi który miał potencjał na przyszłość. Bo Slater był tragiczny, a Buffy spała na stojąco.

PreviousPage 13 of 17Next