aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 105 of 533Next

Jak na plakacie ktoś idzie z plecakiem drogą na pustkowiu to musi być poważne kino 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Tylko krowa nie zmienia poglądów 🙂

A pieniądze nie śmierdzą. 😉

Wiedziałem, że w końcu kiedyś do tego dojdzie. A to mało znany, a naprawdę zakręcony horror mylący film z rzeczywistością.

Ej ale to jest chyba świetny casting! Ciężko jedynie powiedzieć po co światu kolejna Śnieżka, no ale w sumie 10 lat temu próbowano na dwa różne sposoby, a od tej pory wyrosło im zupełnie nowe pokolenie. Taki biznes.

Nie pamiętałem, że Marc Webb ma reżyserować. Na Deadline piszą, że będą nowe piosenki stworzone przez duo Pasek/Paul.

Transformers: Rise of the Beasts- nie wierzę, po prostu nie wierzę, że dostajemy kolejną zbitkę z "rise".

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Ja nieco nie wierzę, że dostajemy kolejnych Transformersów 😀 ehh, ostatnich w całości ciągle nie obejrzałem, to co widziałem sugerowało mi, że różnica pomiędzy nią a czwórką jest jak pomiędzy Fifą 20 a 19.

‘Disappointment Blvd.’: Ari Aster Sets All-Star Ensemble To Join Joaquin Phoenix In A24 Film; Nathan Lane, Patti LuPone, Amy Ryan And Kylie Rogers Cast

Powiększa się obsada nowego filmu Astera. Hypu może nie podnosi, ale fajnie, że Ryan znalazła nową role w czymś ciekawym.

Cytat z Kuba data Czerwiec 23, 2021, 07:59

Ja nieco nie wierzę, że dostajemy kolejnych Transformersów 😀

Ja również. Bumblebee był klapą, mam wrażenie że marka jest martwa i jeśli coś miałoby jej pomóc to totalny reboot, włącznie z diametralnym przeprojektowaniem Transformersów, a nie sprzedawanie po raz kolejny tego samego (czym był również wspomniany spin-off, próba zrobienia z niego czegoś na wzór E.T. była ledwie kosmetyką) tylko z bardziej kolorową obsadą.

Vin Diesel’s “Tough Love” Approach with ‘Fast’ Co-Star Dwayne Johnson May Have Sparked Feud

Co za BEŁKOT.

Mój pomysł 😉

Kryptonim Polska. Zdjęcia z komedii o prawicowym Romeo i lewicowej Julii

A już nawet napisałem kilka stron scenariusza :/

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

O, pamiętam z czasów bloga 🙂

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

No właśnie, jak to dzisiaj czytałem, to też mi się przypomniało, że pisaliśmy o tym pomyśle na film/książkę na blogu. xD

Cytat z Szaman data Czerwiec 18, 2021, 19:11

Dziękuję, nie skorzystam

https://twitter.com/BDisgusting/status/1405949925742071810

Ja skorzystam, dobrze to wygląda 😉

Będzie film z urodzinami Hitlera w lesie? Ktoś ubiegł Vegę 🙂

Nie przeczytałem jeszcze artykułu, ale chyba potwierdza plotki o tym, że "powody osobiste" to bujda, a Boyega wyleciał za kompletną sodówkę.

Po opisie filmu i obsadzie i oscarowych ambicjach spodziewałem się westernu na poważnie, bardziej brutalnego i szorstkiego. To wygląda jak względnie upośledzone Django. Bardzo negatywnie jestem nastawiony, pomimo obsady i kilku nawet pomysłowych ujęć. Ale na mnie baaardzo rzadko działają takie przesadne zabawy.

Zwiastun fajny, a film zapowiada się bardzo przyjemnie (choć to słowo może niekoniecznie tutaj pasuje ;))

Vin Diesel kontynuuje opowiadanie bredni aka promocję F9:

https://jezebel.com/vin-diesel-thinks-paul-walkers-ghost-helped-cast-the-la-1847164320

W listopadzie Fincher rusza z nowym filmem

PreviousPage 105 of 533Next