aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 110 of 533Next

Tyle lat przepychanki i jednak mu się udało. Nie wierzyłem.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Koniec zdjęć do Black Adam

https://www.filmweb.pl/news/Zdj%C4%99cia+do+%22Black+Adam%22+zako%C5%84czone.+Premiera+za+rok-143183

Zdjęcia z z Goslingiem i de Armas z praskiego planu The Gray Man.

Niestety...

Nie mam absolutnie zielonego pojęcia kto to jest. Nakręcił ten film w którym Riz Ahmed jest raperem.

Cytat z Szaman data Lipiec 19, 2021, 20:58

Nie mam absolutnie zielonego pojęcia kto to jest.

Na tym etapie to już chyba każdy ma szansę dostać pracę przy jednym z ich miliona projektów. Jak do mnie Feige zadzwoni to powiem żeby spadał na drzewo 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Affleck, Driver i Damon u Ridleya Scotta.

Nowy Wan

Cytat z Mierzwiak data Lipiec 20, 2021, 00:20
Cytat z Szaman data Lipiec 19, 2021, 20:58

Nie mam absolutnie zielonego pojęcia kto to jest.

Na tym etapie to już chyba każdy ma szansę dostać pracę przy jednym z ich miliona projektów. Jak do mnie Feige zadzwoni to powiem żeby spadał na drzewo 🙂

W sumie szkoda, że taki wybór bo THR podawało, że Kevin rozmawia także z Barrym Jankinsem, gościem od drugiego Creeda, Reginą King..a fakt, że sie nie dogadali też może sporo mówić 🙂

Miałem szaleńcza naiwną nadzieje na McQueena.

Jenkins już wybrał swój debiutancki film dla korporacji. 😛

Cytat z Szaman data Lipiec 20, 2021, 16:07

Affleck, Driver i Damon u Ridleya Scotta.

https://youtu.be/mgygUwPJvYk

Blondfleck, Adam "Snape" Driver i Matt "German Footballer" Damon.

Malignant

Bezwstydny zestaw stałych sztuczek Wana, przyprawiony chyba tym razem większym budżetem, bo i CGI dużo. Po pierwszym zdjęciu promocyjnym i plakacie spodziewałem się czegoś bardziej stylowego, no ale dam szansę, bo to świeży start, a nie część serii która zdążyła mi się już znudzić.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

The Last Duel mi się podoba, obawiałem się Afflecka i Damona, ale odpowiednie oświetlenie i korekcja barwna zrobiły swoje, bo na planie wyglądali beznadziejnie. Driver z tą swoją gębę pasuje po prostu wszędzie i tutaj prezentuje się idealnie.

Malignant, jak napisał Szaman, wygląda na to samo co zwykle. Nawet dom i wystrój ten sam, no i oczywiście musi być scena w której dziecko rozmawia z kimś niewidzialnym. To przestało być creepy pińćset razów temu.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

The Last Duel- podpisuje się pod tym co napisał Mierzwiak, a dodam, że bardzo podoba mi się taki jakby stalowy chłód płynący ze zdjęć.

Dla mnie Last Duel to taki standardowy Scott. Dobrze wygląda, a sama historia zapowiada się przeciętnie.

Plakaty obu filmów nieco podobne.

Cytat z Marek Pilarski data Lipiec 20, 2021, 17:28

Malignant

https://www.youtube.com/watch?v=Gczt0fhawDs

Zupełnie nie poznałem Annabelle Wallis (tak btw, rolę dostała za imię? ;)) Kojarzyłem ją, ale nie mogłem zgadnąć kto to. A wystarczyło, że zmienili jej kolor włosów.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski
PreviousPage 110 of 533Next