aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 111 of 533Next

Ha, też jej nie poznałem. Zastanawiałem się, co to za noname, ale nie chciało mi się nawet sprawdzać. 😛

Cytat z Szaman data Lipiec 20, 2021, 19:24

The Last Duel- podpisuje się pod tym co napisał Mierzwiak, a dodam, że bardzo podoba mi się taki jakby stalowy chłód płynący ze zdjęć.

Wolski sporo opowiadał o zdjeciach do Duelu, zwłaszcza o tym, ze właśnie to film mroczny, brudny i jego ulubiony jeśli chodzi o wykonaną prace. Na dodatek historie zapowiada zrobioną w podobieństwie do formy Rashomon. Ja bardzo czekam, zwiastun wygląda fenomenalnie. Comer w końcu w kinie (przypominajka, że to najlepsz młoda aktorka) i na dodatek znowu duet Damon i Affleck odpowiada za scenariusz + Nicole Holofcener

Cytat z robgordon data Lipiec 20, 2021, 19:39
Cytat z Marek Pilarski data Lipiec 20, 2021, 17:28

Malignant

https://www.youtube.com/watch?v=Gczt0fhawDs

Zupełnie nie poznałem Annabelle Wallis (tak btw, rolę dostała za imię? ;))

Ha! Okazało się, że zagrała już w filmie z serii Annabelle 😉

Wczoraj pojawił się finalny zwiastun Snake Eyes, którego wszyscy zignorowali.

^ prawidłowo 🙂

Sorry jeśli było, ale wczoraj dowiedziałem się o tym filmie. Intrygujący pomysł!

Ciekawa wizja czyśćca. Pasuje też do wątku z sąsiedniego działu- zobaczcie jak inny klimat tworzy szereg analogowych telewizorów, kaseta, magnetowid, a jak inaczej wyglądałaby scenografia ze współczesnymi sprzętami. Po części jest to oczywiście nostalgia pasująca do fabuły, ale też taki, a nie inny wybór tworzy miejsce pełne zakurzonej tajemnicy.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Dla Mierzwiaka 🙂

Co ciekawe, Cena jest tu nawet zabawny 🙂

Nowy film Blomkampa

Szkoda. Wolałem Zoey Deutch.

Przecież ona nawet ruda nie jest.

Nic nie ma z Batgirl. Co tutaj więcej powiedzieć.

Mierzwiak

Hmmm jakby to napisać aby nie wyjść na rasistę z Batgirl 😀 Ale dla mnie to już są takie wykalkulowane popisówki, obsadźmy wbrew jakimkolwiek wyobrażeniom, bądźmy nowocześni aby z jaskiń wyszło paru rasistów, rzucą się na nich tzw. social justice warrior, zrobi się kocioł, oberwą też rykoszetem zwykli ludzie którym nie podoba się casting i nagle okaże się, że spora grupa osób chce umierać za taką Batgirl.

I weź tu napisz, że wolałeś Zoey Deutch niż jakąś anonimową aktorkę/piosenkarkę.

Mierzwiak

Zdjęcie tej pani wybranej do roli Batgirl jest straszne. Nie dlatego że jest brzydka ani nic z tych rzeczy, ja tam po prostu widzę influencerkę z insta która lokuje różne marki między kolejnymi starannie wyselekcjonowanymi fotkami z treningów i prężenia się przed lustrem.

No ale to tylko zdjęcie, niemniej Szaman i tak trafnie podsumował ten wybór.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

https://twitter.com/DEADLINE/status/1417978334600843267?s=20

Akurat oglądam I May Destroy You, i ona jest tam fantastyczna.

Cytat z Szaman data Lipiec 21, 2021, 21:22

Nic nie ma z Batgirl. Co tutaj więcej powiedzieć.

Z tymi rudymi włosami to był oczywiście żarcik. Nie znam tej postaci i nie mam żadnego wyobrażenia o niej, właśnie poza rudymi włosami, ale w sumie jej włosy też mogą przefarbować, tzn. aktorce, której w sumie też nie znam.

Co ma Grace na ten temat do powiedzenia? Nie widziałem jeszcze, ale dwa dni wcześniej, jak się pojawiły kandydatki, to była za Deutch.

Niech ich los strzeże przed przefarbowaniem wybranki na rudo, na moje oko będzie wyglądać niezamierzenie komicznie.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Fajny tytuł, ciekawe jak go przetłumaczą. 😛

PreviousPage 111 of 533Next