Newsy filmowe
Cytat z Marek Pilarski data 12 sierpnia, 2021, 22:17Premiera Disney+ w Europie Wschodniej zapowiedziana na lato 2022. To wszystkie te Łandawiżony, Falcony i inne Loki dopiero za dwa lata zaliczę chyba.. xD
https://www.facebook.com/Filmawka/posts/4512104522182536
Premiera Disney+ w Europie Wschodniej zapowiedziana na lato 2022. To wszystkie te Łandawiżony, Falcony i inne Loki dopiero za dwa lata zaliczę chyba.. xD
Cytat z Marek Pilarski data 12 sierpnia, 2021, 22:27Potwierdzili, że Shang-Chi tylko w kinach przez pierwsze 45 dni, oraz że Eternals trafi do kin 5 listopada.
Potwierdzili, że Shang-Chi tylko w kinach przez pierwsze 45 dni, oraz że Eternals trafi do kin 5 listopada.
Cytat z Mierzwiak data 12 sierpnia, 2021, 23:04Cytat z Marek Pilarski data Sierpień 12, 2021, 22:17Premiera Disney+ w Europie Wschodniej zapowiedziała na lato 2022. To wszystkie te Łandawiżony, Falcony i inne Loki dopiero za dwa lata zaliczę chyba.. xD
https://www.facebook.com/Filmawka/posts/4512104522182536
Gdyby D+ wszedł do Polski w przyszłym tygodniu, to finał Lokiego zobaczyłbyś w... styczniu 🙂 A nie biorę pod uwagę dwóch sezonów Mandaloriana!
Cytat z Marek Pilarski data Sierpień 12, 2021, 22:17Premiera Disney+ w Europie Wschodniej zapowiedziała na lato 2022. To wszystkie te Łandawiżony, Falcony i inne Loki dopiero za dwa lata zaliczę chyba.. xD
Gdyby D+ wszedł do Polski w przyszłym tygodniu, to finał Lokiego zobaczyłbyś w... styczniu 🙂 A nie biorę pod uwagę dwóch sezonów Mandaloriana!
Cytat z Marek Pilarski data 12 sierpnia, 2021, 23:18Na styczeń mam już inne plany, więc dzięki Bogu, że D+ nie wchodzi jednak za tydzień, a za rok. 😛
Na styczeń mam już inne plany, więc dzięki Bogu, że D+ nie wchodzi jednak za tydzień, a za rok. 😛
Cytat z Mierzwiak data 12 sierpnia, 2021, 23:40Za rok to będzie pierdyliard serialów D+ więcej, a takie What If...? , jeśli faktycznie serwis zadebiutuje latem 2022, będzie mieć u nas premierę w 2023 roku 🙂
Za rok to będzie pierdyliard serialów D+ więcej, a takie What If...? , jeśli faktycznie serwis zadebiutuje latem 2022, będzie mieć u nas premierę w 2023 roku 🙂
Cytat z Ernest Kubica data 13 sierpnia, 2021, 00:34Komentarz na grupie Sfilmowanych, od osoby która jest w temacie odnośnie takiej, a nie innej daty wejścia Disney + (zresztą to stały nasz czytelnik, nawet brał chyba udział w typowaniach) "Powód jest prosty - Disney stwierdził, że chce wystartować w całym regionie jednocześnie, a za lokalizacje w językach czeskim, słowackim czy tureckim zabrał się w ciągu ostatnich miesięcy. Trudno powiedzieć jak dokładnie przebiega proces, ale jednak wszystko wskazuje na to, że start latem 2022 będzie obejmował 10 nowych języków, co jest gigantyczną liczbą przy obecnie działających 15, czy 4 w ramach listopadowego startu w Azji."
Komentarz na grupie Sfilmowanych, od osoby która jest w temacie odnośnie takiej, a nie innej daty wejścia Disney + (zresztą to stały nasz czytelnik, nawet brał chyba udział w typowaniach) "Powód jest prosty - Disney stwierdził, że chce wystartować w całym regionie jednocześnie, a za lokalizacje w językach czeskim, słowackim czy tureckim zabrał się w ciągu ostatnich miesięcy. Trudno powiedzieć jak dokładnie przebiega proces, ale jednak wszystko wskazuje na to, że start latem 2022 będzie obejmował 10 nowych języków, co jest gigantyczną liczbą przy obecnie działających 15, czy 4 w ramach listopadowego startu w Azji."
Cytat z Szaman data 13 sierpnia, 2021, 05:35Jakoś przeszedł mi nastrój oczekiwania, są jakieś granice wodzenia za nos. Od listopada 2019 same obiecanki, a latem 2022 uslyszymy, ze jednak bardziej oplaca się startować jesienią, jesienią usłyszymy o planach na efektowne wejście w Święta i tak dalej.
Jakoś przeszedł mi nastrój oczekiwania, są jakieś granice wodzenia za nos. Od listopada 2019 same obiecanki, a latem 2022 uslyszymy, ze jednak bardziej oplaca się startować jesienią, jesienią usłyszymy o planach na efektowne wejście w Święta i tak dalej.
Cytat z Mierzwiak data 13 sierpnia, 2021, 06:57A na co tu czekać? Na premierę WandaVision, który w przyszłe lato będzie mieć już 1,5 roku na karku? 🙂
A na co tu czekać? Na premierę WandaVision, który w przyszłe lato będzie mieć już 1,5 roku na karku? 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 13 sierpnia, 2021, 09:07Polacy, gdy Disney+ wejdzie w końcu do Polski. 😛
Polacy, gdy Disney+ wejdzie w końcu do Polski. 😛

Cytat z Mierzwiak data 13 sierpnia, 2021, 09:10Nie wspominając o tym, że oficjalną premierę Loki będzie mieć u nas grubo PO filmach które są kontynuacją tego serialu. Brawo Disney 🙂
Nie wspominając o tym, że oficjalną premierę Loki będzie mieć u nas grubo PO filmach które są kontynuacją tego serialu. Brawo Disney 🙂
Cytat z Szaman data 13 sierpnia, 2021, 12:24https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1426139878710984707?s=19
Na niecałe dwa miesiące przed kinową premierą możecie zobaczyć pierwszy plakat wyczekiwanego przez widzów filmu #Wesele w reżyserii Wojciecha Smarzowskiego. pic.twitter.com/c8XfKVVJeW
— Filmozercy.com (@FilmozercyCOM) August 13, 2021
Cytat z Mierzwiak data 13 sierpnia, 2021, 12:42Czemu sierp zastępuje L a nie S? Nawet tak prostych detali u nas nie ogarniają.
Czemu sierp zastępuje L a nie S? Nawet tak prostych detali u nas nie ogarniają.
Cytat z Kuba data 13 sierpnia, 2021, 14:37Samuel L. Jackson wróci w "The Marvels" a sam film ma być kręcony równo obok "Secret Invasion" więc zapewne oba projekty będą naprawdę mocno powiązane, zwłaszcza jak Ms Marvel się pojawi w serialu.
Samuel L. Jackson wróci w "The Marvels" a sam film ma być kręcony równo obok "Secret Invasion" więc zapewne oba projekty będą naprawdę mocno powiązane, zwłaszcza jak Ms Marvel się pojawi w serialu.
Cytat z Mierzwiak data 13 sierpnia, 2021, 23:03Zapowiadający się na poruszający dokument o walce Selmy Blair ze stwardnieniem rozsianym: (kilka dni temu o tym że usłyszała tę samą diagnozę poinformowała jej koleżanka z planu The Sweetest Thing - Christina Applegate)
https://youtu.be/pSJey-ieiU0
Zapowiadający się na poruszający dokument o walce Selmy Blair ze stwardnieniem rozsianym: (kilka dni temu o tym że usłyszała tę samą diagnozę poinformowała jej koleżanka z planu The Sweetest Thing - Christina Applegate)
Cytat z Szaman data 13 sierpnia, 2021, 23:07Jak to jest w ogóle statystycznie możliwe, że dwie aktorki z jednego filmu słyszą taką diagnozę w dość młodym wieku...
Przyznam, że ostatnimi czasy strasznie ciężko wchodzą mi filmy o chorobach, chyba z wiadomych względów. Nawet ostatnio włączając Malowany Welon z Nortonem pomyślałem sobie, że cholera, nie wiedziałem, że to o cholerze 🙂
Jak to jest w ogóle statystycznie możliwe, że dwie aktorki z jednego filmu słyszą taką diagnozę w dość młodym wieku...
Przyznam, że ostatnimi czasy strasznie ciężko wchodzą mi filmy o chorobach, chyba z wiadomych względów. Nawet ostatnio włączając Malowany Welon z Nortonem pomyślałem sobie, że cholera, nie wiedziałem, że to o cholerze 🙂
Cytat z Szaman data 13 sierpnia, 2021, 23:08https://twitter.com/DEADLINE/status/1426304283268423683?s=19
EXCLUSIVE: Oscar winner Emma Stone has closed a deal to star in the sequel to 'Cruella' https://t.co/k1KR8K5rl3
— Deadline Hollywood (@DEADLINE) August 13, 2021
Cytat z Ernest Kubica data 13 sierpnia, 2021, 23:28Cytat z Szaman data Sierpień 13, 2021, 23:07Jak to jest w ogóle statystycznie możliwe, że dwie aktorki z jednego filmu słyszą taką diagnozę w dość młodym wieku...
Przyznam, że ostatnimi czasy strasznie ciężko wchodzą mi filmy o chorobach, chyba z wiadomych względów. Nawet ostatnio włączając Malowany Welon z Nortonem pomyślałem sobie, że cholera, nie wiedziałem, że to o cholerze
To nie jest chyba młody wiek jak na tą chorobę. Moja znajoma miała ok. 35 lat jak ją zdiagnozowali. Z tego co wiem, to im niższy wiek tym lepsze rokowania, a w starszym wieku przebiega bardziej gwałtownie.
Ja poszedłem kiedyś na wyluzowanie na First Man - taki przyjemny film o zdobywaniu kosmosu, wielkie zwycięstwo, radość. Jak zobaczyłem jego córkę pod naświetlaniem, a potem jej śmierć to już miałem wyjść z seansu - nie byłem przygotowany tego dnia na coś takiego.
Cytat z Szaman data Sierpień 13, 2021, 23:07Jak to jest w ogóle statystycznie możliwe, że dwie aktorki z jednego filmu słyszą taką diagnozę w dość młodym wieku...
Przyznam, że ostatnimi czasy strasznie ciężko wchodzą mi filmy o chorobach, chyba z wiadomych względów. Nawet ostatnio włączając Malowany Welon z Nortonem pomyślałem sobie, że cholera, nie wiedziałem, że to o cholerze
To nie jest chyba młody wiek jak na tą chorobę. Moja znajoma miała ok. 35 lat jak ją zdiagnozowali. Z tego co wiem, to im niższy wiek tym lepsze rokowania, a w starszym wieku przebiega bardziej gwałtownie.
Ja poszedłem kiedyś na wyluzowanie na First Man - taki przyjemny film o zdobywaniu kosmosu, wielkie zwycięstwo, radość. Jak zobaczyłem jego córkę pod naświetlaniem, a potem jej śmierć to już miałem wyjść z seansu - nie byłem przygotowany tego dnia na coś takiego.
Cytat z Ernest Kubica data 13 sierpnia, 2021, 23:53A jeszcze co do tej statystyki, to wiem z facebooka, że jeszcze jeden chłopak z naszego rocznika ma stwardnienie. Czyli wśród ok. 100 uczniów w podstawówce z naszego rocznika minimum dwie ma stwardnienie.
A jeszcze co do tej statystyki, to wiem z facebooka, że jeszcze jeden chłopak z naszego rocznika ma stwardnienie. Czyli wśród ok. 100 uczniów w podstawówce z naszego rocznika minimum dwie ma stwardnienie.