aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 118 of 533Next

Zaginiony w akcji dramat z Michaelem Keatonem odnajdzie się na Netflixie 3 września.

Jude Law podobno powróci w drugiej Kapitan Marvel

Dadzą mu w końcu coś co nie będzie uwłaczało jego talentowi?

Mnie bardziej ciekawi czy zrobią z Blue Marvel antagoniste bo mocami w sumie odpowiada Carol.

Dokument o Morricone w reżyserii Giuseppe Tornatore na festiwalu w Wenecji, w naszych kinach w pierwszej połowie 2022

Technicznie wygląda dość telewizyjnie, ale czekam z uwagi na to, że absolutnie uwielbiam "Fences" i bardzo lubie "Antwona Fishera" pomimo prostoty i oklepania tych historii. Środkowy film Denzela był niestety rozczarowujący.

Jezu, jakim niby cudem?

Premiera "Tick, tick...Boom!" w kinach 12 listopada i na Netflixie 19.

Cytat z Kuba data Sierpień 11, 2021, 14:44

Technicznie wygląda dość telewizyjnie, ale czekam z uwagi na to, że absolutnie uwielbiam "Fences" i bardzo lubie "Antwona Fishera" pomimo prostoty i oklepania tych historii. Środkowy film Denzela był niestety rozczarowujący.

Absolutnie okropny zwiastun. I wygląda na to, że film może również być taki.

Za to Cage chyba już nie zamierza grać w normalnych filmach 😉

W temacie Washingtona: O rany, jakby Hallmark, Lifetime i co tam jeszcze połączyły siły. Jednak da się zrobić bardziej przesłodzony film z Jordanem niż Fruitvale Station. Mimo zwiastunowej cienizny, możliwe, że jednak uda im się to opchnąć przy kasach kin w Święta.

Za pierwszym razem trailer był okej, ale potem obejrzałem drugi raz i powiem tak: XD

A szkoda bo sama historia jest fascynująca,również późniejszy wpływ żony żołnierza i całego ich dzieła na życie innych rodzin w podobnych sytuacjach, po podobnych przejściach. Spodziewałem się, że zwłaszcza ten aspekt Denzel będzie eksplorował. Nie skreślam nadal.

Zwiastun... animowanego remake'u Nocy żywych trupów. Po co i dlaczego z budżetem dwóch paczek fajek? Ciężko stwierdzić, pewnie jakieś kwestie utrzymania praw do licencji.

Pierwsze zdjęcie, premiera 5 listopada

To ten film, który wcześniej nosił tytuł BIOS.

Kolejni co czytają nasze forum 🙂

No właśnie, a Sandrze też pisali już jakiś czas temu. Czyli Bullet Train to nieoficjalnie Speed 3 oparty na moim pomyśle (super szybki pościąg), którym podzieliłem się (albo chciałem podzielić się) jakiś czas temu jeszcze na forum. Tyle że zamiast Keanu jest Brad. 😛

A Liberator 2 nie miał już tego pomysłu? 😀

PreviousPage 118 of 533Next