aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 123 of 533Next

Jest i nowy Mad Max:

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Tygodniami przygotowywali się do tych ról. Rygorystyczna dieta i wyczerpujące treningi Mateusza Damięckiego, krótka fryzura Weroniki Książkiewicz i zupełnie nowe wcielenie Mateusza Banasiuka. Do tego imponująca fizyczna forma i elektryzujące tatuaże. Zdjęcia aktorów w tych porywających, nowych wcieleniach obiegły internet już jakiś czas temu. Teraz bohaterowie jednego z najbardziej emocjonujących filmów jesieni wracają w oficjalnym zwiastunie FURIOZY - filmu, którego nie zapomnicie na długo.

Bohaterowie Furiozy wracają w zwiastunie Furiozy. OK 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Zwiastun oficjalnego filmu beatyfikacyjnego

Najbardziej w tym wszystkim obawiam się osoby reżysera. PolandJa nie był chyba zbyt udanym filmem.

To go w końcu niebo czy piekło pochłonęło? 🙂

Marek Pilarski and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiak

Ktoś na FB zwrócił uwagę. 😛

Znajdź różnice. 😉

Plakat bardzo ładny.

Cytat z Marek Pilarski data Sierpień 25, 2021, 16:57

Znajdź różnice. 😉

Lawrence szła wtedy po Oscara.

Kristen dopiero dostanie nominację.

🙂

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Na szczęście obrażenia podobno niegroźne.

Cytat z Mierzwiak data Sierpień 25, 2021, 17:35
Cytat z Marek Pilarski data Sierpień 25, 2021, 16:57

Znajdź różnice. 😉

Lawrence szła wtedy po Oscara.

Kristen dopiero dostanie nominację.

🙂

Oj żebyśmy się nie zdziwili..

Na ten moment jednak jestem nastawiony bardzo negatywnie wobec tej kreacji. Co by nie było, Stewart nie jest mnie w stanie przekonać, że jest dobrą aktorką. Chociaż na sam film czekam, raz, że wydaje się świetnie dopełniać The Crown, dwa, że Steven Knight raz napisze tragiczny scenariusz a raz znakomity a trzy, że "Jackie" pozostaje jedną z najlepszych biografii osoby powiązanej z polityką zeszłej dekady.

W kwestii wyścigu o Oscara, bez oglądania ról, serce nadal z Jodie Comer 😛

A tu plakat z panem który Oscara najpewniej wygra:

Say My Name

Spoiler

https://www.digitalspy.com/movies/a37402199/downton-abbey-a-new-era-first-footage-teased/

Najważniejszy film dekady będzie zawierał zamorskie podróże oraz nosi wymowny podtytuł - "New Era".

Krudowie 2: Nowa Era

Kosmiczny mecz 2: Nowa Era

Downton Abbey 2: Nowa Era

Szaman and Kuba have reacted to this post.
SzamanKuba

Znając moje życie poziom również będzie zbliżony.

Ale na razie oczekuje 12 Oscarów.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Czterdziesty drugi zwiastun The King's Man.

Wydaje mi się, czy coś jest nie tak z formatem obrazu? Jest jakiś taki ściśnięty..

Moim zdaniem wygląda fantastycznie

Benedict zawsze i wszędzie 🙂

Och, zrobiła to "Peter!" jak za dawnych czasów 🙂 Niezły zwiastun, chociaż nie wiem po nim o czym to będzie. Wcześniej czytałem, że o tym jak Doktor próbuje zniszczyć związek Kirsten Dunst i Jessego Plemmonsa, więc fabuła z pewnym realnym smaczkiem, ale z trailera wcale to nie wynika.

Z tego co ja wiem o tej powieści to ten opis to najbardziej filmwebowe uproszczenie jakie można sobie wymarzyć.

No to bardzo się cieszę 🙂

PreviousPage 123 of 533Next