aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 14 of 533Next

Zacna ekipa.

Najbardziej imponująca obsada wszech czasów. Załapał się nawet jeden Przyjaciel. 😉

robgordon has reacted to this post.
robgordon

E tam, JFK Stone'a to pierwszy przykład efektowniejszej obsady jaki przychodzi mi do głowy.  Ostatnie filmy Wesa Andersona to drugi przykład. McKay jest na fali, jak dzwoni to odbierają.

Palm Springs w polskich kinach 1 stycznia, dystrybutorem Gutek. Dziwię się, że jednak nie na streamingu. Jeszcze bardziej zdziwią się widzowie na maratonach sylwestrowych z tym tytułem 🙂

Cytat z Szaman data Październik 15, 2020, 15:54

Palm Springs w polskich kinach 1 stycznia, dystrybutorem Gutek. Dziwię się, że jednak nie na streamingu. Jeszcze bardziej zdziwią się widzowie na maratonach sylwestrowych z tym tytułem 🙂

Jak nie zamkną kin do tego czasu.

W Fisheye Szcześniaka, Adamczyk będzie miał okazję znów pokazać swoje mniej przyjemne oblicze. Szkoda, że tak rzadko się na to decyduje. A sam zwiastun zapowiada w miarę standardowy thriller, choć jak na nasz kraj, to standardowy nieco mniej 😉

Zwiastun "Wujka Franka" z Paulem Bettany i Sophie Lillis:

Sympatycznie się zapowiada.

Disney przedstawia (niechętnie)... The Empty Man

Dobrze się zapowiadający Jungieland, z Charlie Hunnamem i Jackiem O'Connellem:

Zmarł Wojciech Pszoniak

Smutna wiadomość o poranku. Zmarł Wojciech Pszoniak, aktor wybitny.

Opublikowany przez Spór w kinie, blog filmowo-informacyjny Poniedziałek, 19 października 2020

Bardzo smutna wiadomość. To był wybitny aktor.

Od dłuższego czasu cichutko o Shang-Chi od Marvela, ale wygląda na to, że wznowiono już zdjęcia.

https://filmozercy.com/wpis/uliczny-poscig-na-planie-filmu-shang-chi-od-marvela

Podobnie jak zwiastun Hillbilly Elegy - skupili się na dwóch rolach, które chcą wypromować pod Oscary:

Pierwszy plakat tysięcznego remake'u Teksańskiej masakry piłą mechaniczną

Dobry.

Leatherface to teraz Paintface?

Na przestrzeni lat już przebierał się za kobietę, no to co mu szkodzi odkrywać kolejne terytoria 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Gdyby Peele kręcił byłby pewnie Blackface 😛

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Father z Hopkinsem w polskich kinach 15 stycznia, dystrybutorem UiP.

A jutro pierwszy zwiastun

PreviousPage 14 of 533Next