aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 13 of 533Next

Disney podjął decyzje organizacyjne które branża odbiera jako mocne postawienie na streaming, ale jeszcze się z nimi dokładnie nie zapoznałem.

Takiego powrotu się nie spodziewałem. Jedynka była całkiem sympatyczna.

Obsada prequela Mad Maxa

Mutantka z Thorem i Mantą?

Amazon kupuje Księcia w Nowym Yorku 2 za... 125 mln$. Masakrycznie przepłacili.

Mają kasę, to niech płacą. 😛

Całą godzinę Bezos musiał na Księcia 2 tyrać.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Zmarła Conchata Ferrell, najbardziej znana z "Dwóch i pół", ale też wielu małych ról na dużym ekranie.

Pełny zwiastun Monster Hunter

Czyli to tam Drogon odleciał! Mialem wrażenie, że inną wersję Kong Skull Island ogladam.

Kolejny oscarowy kandydat Netfliksa, Hillbilly Elegy, czyli Elegia dla bidoków. 😉

Close tym razem faktycznie może być poza konkurencją, ale myślę, że Adams też ma spore szansę, przynajmniej sądząc po tym zwiastunie. Obie w tej chwili są aktorkami z największą liczbą nominacji do Oscara bez wygranej. Reżyseruje Ron Howard. Premiera 24 listopada, ale wcześniej ma być też w kinach.

Najpierw Koniara, teraz to; Netflix nie zawodzi jeśli chodzi o polskie tytuły 🙂

Zupełnie mi muza nie podeszła. Mialem przez nią wrażenie, że zaraz podpity, z nadwagą i w brudnym podkoszulku Clark Kent lecący zygzakiem wyląduje.

Z dwóch standardowych zwiastunów wybieram ten z cyklu Hollywood Redneck Trip. Coś czuję, że spodobałby się Jubemu 🙂 Close wspaniała, na pewno oscarowa, Adams chyba chce aż za bardzo. Muzyka rzeczywiście koszmarna, to cicha historia rozgrywająca się gdzieś na uboczu, ale nie na uboczu całej Drogi Mlecznej jak sugeruje trailer.

Monster Hunter to, no cóż, kino konesera. Jak komuś jeszcze się nie znudziło to niech ma. Jedyna scena która zwróciła moją uwagę to ta z cieniem na samolocie. Szkoda, że potwory są takie szaro-bure i w zasadzie ciężko cokolwiek o nich powiedzieć.

Ciekawe czemu według Netflixa Elegia dla biedaków to taki zły tytuł? Bidok to tak bardzo potoczne słowo, że nawet nie występuje w słowniku języka polskiego;)

Co prawda nie grałem w Monster hunter, ale wiem że w świecie tej serii gier jest duża różnorodność pięknych krajobrazów, a tu tylko skały, pustynia i dla urozmaicenia skały na pustyni.

To chyba będzie główna rola żeńska w Czarnym Adamie

Jestem tym zaskoczony, ale nawet mi się podoba 🙂

Cytat z robgordon data Październik 14, 2020, 19:19

Jestem tym zaskoczony, ale nawet mi się podoba 🙂

Może doprecyzuję, bo widzę, że pojawiło się sporo komentarzy między. Nawet zaciekawił mnie zwiastun do Monster Hunter. Zapowiada się przyjemna rozpierducha, z nawet całkiem jak na kino klasy B udanymi efektami. Natomiast Elegia... zapowiada się aktorsko koncertowo, zwłaszcza w przypadku Glen.

Joaquin Phoenix będzie Napoleonem u Ridleya Scotta

ALIEN_K has reacted to this post.
ALIEN_K

Kolejne gwiazdy dołączają do nowego filmu Adama McKaya

PreviousPage 13 of 533Next