aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 142 of 533Next

Goldbluma wcześniej nie ogłosili, ciekawe czy jeszcze kogoś ukrywają.

Wywołany w sąsiednim temacie Josh O'Connor z nową rolą.

Już myślałem, że wybrali małżeństwo do Fantastic 4... 😛

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Szaman data październik 11, 2021, 20:07

Wywołany w sąsiednim temacie Josh O'Connor z nową rolą.

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1447639492349865986

No i takie newsy z Joshem można czytać

Jaki rak.

Kevina można oglądać na okrągło. A oni tworzą jakiś dziwaczną, nieśmieszną kopię. Jedyną ciekawą kwestią jest to, że brat Kevina jest policjantem. Poza tym nic ciekawego tutaj nie widzę.

Home Alone to perfekcjyjne kino familijne, w dodatku z gigantycznym serduchem. Gdy O'Hara przekonuje starszą parę by odstąpiła jej bilet na samolot, widać matkę zatroskaną o swoje dziecko.

Tutaj sceny z matką to aktorski popis rodem z polskich seriali paradokumentalnych.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Anthony Hopkins and Jeremy Strong Join Anne Hathaway In James Gray’s ‘Armageddon Time’ For Focus

Hopkins i Strong u Graya.

Obsada roku. Oni, Hathaway, Blanchett, Sutherland, De Niro i Isaac.

https://twitter.com/NetflixFilm/status/1447985444193546240

Marek Pilarski

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Moje życzenie: Ogłoszenie, że powstanie trzeci sezon Mindhuntera, albo ogólnie coś, co zakończy ten serial.

Realistycznie: Pierwsze zdjęcia z nowego filmu.. Kręci już coś w ogóle?

The Killer zaczyna w październiku. Czyli jutro. Adaptacja komiksu ze scenarzystą Seven. Fass i Tilda na pokładzie 😉

Będzie zdjęcie Fassbendera i jakieś obsadowe jebniecie. Mówię wam, Pattinson.

Marek Pilarski

Będzie cała obsada ujawniona, ale bez bomby atomowej, raczej z mieszanką starych znajomych Finchera.

Wczoraj też pisał, że wiedział wcześniej o Poulterze, ale nie miał dla kogo puścić tego newsa... Szkoda mi go. Collider miał dobrego scoopera i zrezygnował z niego..

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Szaman data październik 12, 2021, 21:40

Będzie cała obsada ujawniona, ale bez bomby atomowej, raczej z mieszanką starych znajomych Finchera.

Zależy jak definiujemy bombę atomową. Pattinson dla mnie taka nie jest. W sensie kogo by musiał obsadzić aby właściwie szczerze zaszokować lub wywołac zaskoczenie (bo chyba każdy spokojnie połączy Finchera z praktycznie każdym topowym obecnie aktorem)? Phoenixa? Streep? Daniela Day Lewisa? 😛

Chodziło mi o to, że nie będzie już większej lub równej gwiazdy niż Fassbender i Swinton.

Powrót Brada Pitta do pracy z Fincherem to byłoby coś.

W sumie można mieć iskierkę nadziei, panowie długo debatowali nad World War Z 2 i może te chęci przełożyły się na Killera.

PreviousPage 142 of 533Next