aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 143 of 533Next

Cytat z Szaman data październik 12, 2021, 22:38

W sumie można mieć iskierkę nadziei, panowie długo debatowali nad World War Z 2 i może te chęci przełożyły się na Killera.

A WWZ2 z Rka od Finchera oglądałbym. Na oko jakoś tak milion razy z większym zainteresowaniem niż serialowe TLoU 😉

Ethan Hawke w nowym horrorze twórcy Sinister, Egzorcyzmów Emily Rose i Doktora Dziwago

Zaczęło się obiecująco, ale wraz z wątkiem paranormalnym straciłem zainteresowanie. Zwiastun do zapomnienia, skupili się na wszystkich elementach które są tutaj mało wyraziste, kosztem tego jednego który przyciąga uwagę- Hawke'a w roli psychopaty.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Desperacki zwiastun ATAKUJĄCY!!! potwornie GŁOŚNYMI!!!, agresywnymi EFEKTAMI DŹWIĘKOWYMI!!!

Słabe, pomysł też wcale nie jakiś ciekawy.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

To co, Finchernews za 20 minut? Wczoraj wrzucili info o 20:00..

xD

XDDDDDD nieźle tam muszą mieć na bani.

Ale jeszcze jest szansa, że będzie tam Pattinson, co nie? 😀

Drugi dzisiaj zwiastun z Ethanem Hawkiem, tym razem jakiś sensacyjniak

Oczekiwania:
Cytat z Marek Pilarski data październik 12, 2021, 21:33

Rzeczywistość:

Marek Pilarski, Szaman and 2 other users have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanrobgordonKuba

Affleck u Clooneya

Kiedy ostatnio widziałem ten film to nazywał się The Way Way Back i Afflecka grał Rockwell 🙂

Shang-Chi w filmie niekopanym. Ale wrzucam głównie dlatego, by spytać o tytuł. To nie błąd? A jeśli celowy, to jaki może być jego sens?

Nie wiem czy ktoś wrzucał. Zapowiada się na świetny, unikatowy wręcz dokument. Ale zwróćcie uwagę na to jak popracowano nad jakością obrazu. Wygląda, jakby nakręcono to wczoraj:

Już ostatni dokument Jacksona był niesamowity i bardzo warty uwagi.

Halle Berry, mocno do siebie niepodobna:

Cytat z robgordon data październik 14, 2021, 17:35

Nie wiem czy ktoś wrzucał. Zapowiada się na świetny, unikatowy wręcz dokument. Ale zwróćcie uwagę na to jak popracowano nad jakością obrazu. Wygląda, jakby nakręcono to wczoraj:

https://www.youtube.com/watch?v=Tb83rbm0IVI

Jezu, za długi ten zwiastun. Ale wizualnie rzeczywiście robi wrażenie, gdyby nie to, że jak rozumiem dokument ostatecznie skończył jako miniserial, to Peter szedłby po kolejnego Oscara.

Wiesz, miałem świadomość, że jest długi, ale przyznam, że minął mi w mgnieniu oka 😉 Niesamowita frajda patrzeć na nich przy pracy 🙂

PreviousPage 143 of 533Next