aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 155 of 533Next

Dużo dżinsu i ortalionu.

Było promowane wokół premiery w niedawnej Gdyni.

Co? Kiedy? Jak?

Plotka, że Barry Keoghan miałby w serii Reevesa zostać Jokerem brzmi całkiem ciekawie.

Błagam, nalegam...żadnego Jokera w tej trylogii. To moje największe życzenie dotyczące tej historii. Court of Owls, Anarky, Talon, Freeze, Salomon, Poison Ivy, nawet bardziej komiksowa interpretacja Rasa - tyle jest jeszcze opcji na kolejne historie, szkoda marnować kolejny film na kolejnego Jokera.

Dlaczego rozmawiamy o tym tutaj? 🙂

Cytat z Szaman data Listopad 12, 2021, 11:52

Dlaczego rozmawiamy o tym tutaj? 🙂

Zapomniałem, że mamy osobny temat 😉

MCU tworzy nowy projekt o Daredevilu. Nie wiadomo czy film czy serial.

Szkoda, że pewnie w PG-13 (lubiłem te krwawe walki) i mocniej ściśnięte z uniwersum, no ale coś za coś.

Peter Deming potwierdził, że "Wisteria" Lyncha istnieje i że została zatrzymana przez pandemię. Ale zakłada, że projekt powróci do życia.

A co do Daredevila to podobno po tym evencie NWH możemy oczekiwać oficjalnych ogłoszeń.

Gibson twierdzi, że takie było też życzenie Richarda Donnera

Doda dzisiaj ukończyła "Dziewczyny z Dubaju", a premiera za 10 dni. Ciekawe ile tam będzie błędów montażowych

https://film.interia.pl/wiadomosci/news-dziewczyny-z-dubaju-doda-i-maria-sadowska-dokonczyly-film,nId,5646223

Póki co muszą wystarczyć błędy w jej wpisie.

Batman whooo

Ostatnio widziałem ten zwiastun przed Strachami. I jeszcze do Chrzcin, kolejnego w ostatnich miesiącach obrazu w którym tłem są czasy minione (tutaj stan wojenny).

Zabójcza broń 5 powstanie dla HBO Max. Mierzwiak, to dopiero degradacja serii!

Aj :/

Cytat z Szaman data Listopad 15, 2021, 21:33

Zabójcza broń 5 powstanie dla HBO Max. Mierzwiak, to dopiero degradacja serii!

https://twitter.com/DEADLINE/status/1460340301181165580?t=UtbS2P4p7A2Kei6lcGSwgA&s=19

Degradację serii zobaczycie jak szefostwo Warnera zawita na Twittera i przypomni sobie czemu Mel Gibson od stu lat grywa w akcyjniakach rodem z CDA.

PreviousPage 155 of 533Next