aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 156 of 533Next

Listy TOP10 najpopularniejszych filmów i seriali na Netfliksie - globalne i w poszczególnych krajach. Znalazłem na TT u Grace:

https://top10.netflix.com/

Była "Owca", była "Świnia", będzie "Pies" :

Sztampowe, ale też wydaje się, że ma wdzięk.

A ten żart z "ranger battalion" fajny 🙂

W pierwszym zwiastunie użyli utworu Backstreet Boys, a w tym NSYNC. 😉

Niedawny segment tego reżysera w horrorze VHS 94 był naprawdę chory. Dawno nie widziałem takiego połączenia krwi i obrzydliwości, człowieka i maszyny, takiego podejścia do kwestii androida. Nie obejrzałem całości 🙂

Dobra, to co będzie następne z biblioteki Warnera? Bo widzę, że idą śladami Disney Plus z remajkami, powrotami po stu latach, spin offami i czym tam jeszcze.

Cytat z Marek Pilarski data Listopad 17, 2021, 18:02

https://www.youtube.com/watch?v=XdKzUbAiswE

O! Carrie w wersji dla dzieci. Cool😁

Cytat z Szaman data Listopad 17, 2021, 22:27

Niedawny segment tego reżysera w horrorze VHS 94 był naprawdę chory. Dawno nie widziałem takiego połączenia krwi i obrzydliwości, człowieka i maszyny, takiego podejścia do kwestii androida. Nie obejrzałem całości 🙂

W tym newsie, nie wiedzieć czemu, ukryta jest znacznie ciekawsza informacja - ten reżyser nakręci amerykański remake Train to Busan.

Ciekawsza przynajmniej w teorii, bo nie rozumiem dlaczego Hollywood (czy też kino w ogóle) aż tak uparło się na tematykę zombie.

Ukryta, bo on był już chyba ogłaszany wcześniej. A jeśli nie, no to jak zawsze klasyczne Deadline.

U nich byłoby coś w stylu:

"Robert Downey Jr zagra drugoplanową rolę w nowym filmie Nolana. Zrobi to tuż po tym jak powróci do roli Iron Mana w Iron Manie 4 szykowanym przez Mela Gibsona" 🙂

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Drugi zwiastun.

No to Dziwago 2 czy jakiś serial?

Obecnie kręcone są Strange, Secret Invasion, Antman, Marvels i GOTG. Ewentualne dokrętki mogą mieć She Hulk lub Ms Marvel.

She Hulk sensu ma najwięcej, ale strzelam Invasion.

Scorsese nakręci film o Grateful Dead. Jonah Hill jako Jerry Garcia.

Nie ukrywam rozczarowania, liczyłem że jednak weźmie się za Devil in The White City lub będzie tworzył razem z Schraderem ten serial biblijny.

Absurdalność pomysłów wyjściowych na komedię romantyczną osiągnęła nowy poziom:

Wytrzymałem dwie minuty. Pomyśleć, że to przeszło przez tyle biurek aby dostać te załóżmy 30 mln$ budżetu. Nie mogliby się po prostu, jak we wczorajszym memie od Kinofiii, zderzyć głowami podnosząc biurowe papiery z podłogi? 🙂

Widzę że Jennifer odświeżyła nie tylko swój związek z początku lat dwutysięcznych 🙂

Cytat z Szaman data Listopad 18, 2021, 20:45

Wytrzymałem dwie minuty. Pomyśleć, że to przeszło przez tyle biurek aby dostać te załóżmy 30 mln$ budżetu. Nie mogliby się po prostu, jak we wczorajszym memie od Kinofiii, zderzyć głowami podnosząc biurowe papiery z podłogi? 🙂

Ja wytrzymałem jeszcze mniej 😉

PreviousPage 156 of 533Next