aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 158 of 533Next

Tak,teraz dopiero podano. W ogóle z jakiegoś powodu ostatnio członkowie ekipy ale i obsad są częściej ujawniani po nagraniu filmu 😛

Polski plakat Pizzy

Stephen Sondheim nie żyje.

Wow, to mogę pierwszy raz w życiu wrzucić klasyczny, filmwebowy komentarz- akurat dzisiaj oglądałem Tick, Tick...Boom gdzie grał go Bradley Whitford.

Sondheim ma tam głosowe cameo.

Ze zdjęć z planu wynika, że Chastain zastąpiła Blanchett w "Armageddon Time" Graya.

Kawulski miałby być reżyserem, a Zawierucha wystąpić jako pan Kleks.

Tom Burke Replaces Yahya Abdul-Mateen II In George Miller’s ‘Mad Max’ Spin-off ‘Furiosa’

Tom Burke zastąpił Mateena w Furiosie.

Ale to ładnie wygląda..

Ciekawe, czy Stephen Sondheim zdążył zobaczyć nową wersję..

Ach ta promocja Dziewczyn z Dubaju 🙂

https://www.fangoria.com/original/guillermo-del-toro-isnt-done-with-at-the-mountains-of-madness/

Del Toro może jeszcze wrócić ze swoim wymarzonym projektem

Del Toro mówi tam kilka ciekawych rzeczy, podoba mi się zwłaszcza to potencjalne uczynienie filmu znacznie skromniejszym. I dobrze, choć wciąż uważam, że ekranizować tego po The Thing i Prometeuszu za bardzo nie ma sensu, ale i tak chętnie bym obejrzał.

Brakowało Wam polskich komedii romantycznych? Proszę, o to kolejna:

Zapowiedź ma 30 sekund, a i to trudno wytrzymać.

Co się dzieje 😀

To ma chyba jednak wysoki budżet i jest kolejną próbą mainstreamowej monetyzacji tego dziwactwa w jakie popadł Cage w ostatnich latach.

Prawdopodobnie, ale bądźmy szczerzy - to brzmi ciekawiej niż wszystko, co zapowiadało to zdjęcie:

#pamiętamy

Szaman has reacted to this post.
Szaman

PreviousPage 158 of 533Next