aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 157 of 533Next

Dżenifer to chyba do siedemdziesiątki będzie grywała panny młode

Szaman, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
SzamanMierzwiakrobgordon

Jest i zwiastun:

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Szaman data Listopad 19, 2021, 22:09

https://twitter.com/THR/status/1461802947117998087?t=Dfpii62mVoo0n6Gf7CCwDA&s=19

Obstawiam, że rolę Whistlera.

Fajnie jakby Fassbendera wciągnął jako Wellingtona.

Jamie Dornan powiedział, że rozmawia z Kevinem o roli w MCU. Chyba nie ma co kombinować - Reed Richards, ewentualnie Nova. Ale raczej ten pierwszy 😉 co prawda wolałbym Washingtona Juniora, ale i to byłby bardzo fajny casting. Generalnie mam jednak nadzieje, że po filmie Branagha będzie Dornan dostawał sporo fajnych propozycji.

Przyznam, że nie spodziewałem się takiej współpracy

Warner wziął się za Super-zwierzęta 😉

Tyle wybojów po drodze, a jednak skończy się sequelem. A zdjęcie w artykule wzruszające 🙂

https://variety.com/2021/film/global/the-three-musketeers-pathe-release-dates-france-1235118076/

W 2023 obie części adaptacji Dumasa trafia do kin. Chyba największa do tej pory (podobno zaledwie dzień spędzili w studiu) i czy nie pierwsza w całości po francusku?

Zrobiłem mały research, aż się zdziwiłem bo jednak były ale mało i dawno, jeden Trzej muszkieterowie z 1953 w którym wystąpił Bourvil, kolejny z 1962 Człowiek w żelaznej masce z 1962 z Jeanem Marais. Plus znajdzie się parę sprzed wojny.

A to ciekawe, byłem pewien, że do tej pory jedynie anglojęzyczne adaptacje się pojawiały.

Tak czy inaczej sporo sobie po tym projekcie obiecuje, brzmi ambitnie i ekipa fajnie wygląda.

Glasgow znowu będzie kryjówką nietoperza

Cytat z Kuba data Listopad 24, 2021, 19:29

A to ciekawe, byłem pewien, że do tej pory jedynie anglojęzyczne adaptacje się pojawiały.

Tak czy inaczej sporo sobie po tym projekcie obiecuje, brzmi ambitnie i ekipa fajnie wygląda.

Naprawdę sądziłeś, że Francuzi nie zrobili dotąd żadnej ekranizacji powieści jednego ze swych najważniejszych powieściopisarzy? 😉

Btw, był jeszcze francuski mini serial z 2005 r.

A tego filmu już przypadkiem nie nakręcili? Ten news brzmi tak, jakby dopiero mieli go kręcić..

No właśnie, ale może dopiero teraz się dowiedzieli 🙂

PreviousPage 157 of 533Next