aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 168 of 533Next

Jakoś ten zwiastun X miał jak dla mnie dość męczący montaż, jakby ciągle się krztusił 🙂

Plakat Uncharted wygląda jak plakat filmu, który flopnie...

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Kolejny film o zombie z Korei. Ale zapowiada się nawet fajnie:

Zwiastun kolejnego akcyjniaka. Nie wrzuciłbym go, bo jest dość standardowy, ale zastanowił mnie ten "The Yaroslav Program". Czegoś nie wiemy? 😉

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Oj nie, chyba nie

Na manowce zaprowadziło ich to przekonanie o koniecznej wierności materiału źródłowemu, ze strachu, że komiksowe nerdy narobią burdelu w sieci.

Na razie temu kostiumowi bliżej do serialowej wersji Austina Powersa, może obroni się wystylizowanym kiczem.

Mierzwiak

Fajny ten crossover z CW.

Juby and Mierzwiak have reacted to this post.
JubyMierzwiak

HBO Max wystartuje na Słowacji 22 lutego, więc jest szansa na taką samą datę w Polsce

Fajnie, choć co by nie mówić, część oferty Maxa dostępna jest na Go. Większy problem na dziś jest z Disneyem, i to na jego Plusa czekam bardziej.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Właśnie, czym w tej chwili różni się HBO Max od HBO Go, poza nazwą i wynikającą chyba bardziej z różnic licencyjnych w różnych krajach "nieoryginalną" ofertą?

Wydaje mi się że w kwestii zawartości wiele sie dla nas nie zmieni, ale najważniejsza sprawa to ogólnie lepsza jakość obrazu oraz treści w 4K HDR jak na Netfliksie.

No liczę, że trochę tych filmów Warnera pozbierają z rynku, plus dodadzą jakieś warnerowskie starocie niedostępne nigdzie indziej, np z Clintem.

Cytat z Kuba data styczeń 15, 2022, 10:17

Fajny ten crossover z CW.

W punkt. Tu pełny kadr tego unisex cosplaya.

Kuba has reacted to this post.
Kuba

Whedon w końcu odpowiada.

W sposób iście żenujący.

Mierzwiak

Idę do kina pierwszego dnia! 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Ile on jeszcze razy będzie odchodził i powracał do tej roli?

https://www.worldofreel.com/blog/2022/1/4frfyatu0afhbvwknhpmjki2edb07z

Cooper podobno chce wyreżyserować nową wersje "Kabaretu

Troszkę jakby lepiej...

PreviousPage 168 of 533Next