aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 169 of 533Next

To jest chyba inny kostium? Albo oświetlenie sprawia, że wygląda na czarny...

Może w panice po słabym przyjęciu zdjęcia podmienili jej pelerynę? Kostium jest raczej nadal granatowy, oświetlenie tym razem okazało łaskę.

W lutym mają ruszyć zdjęcia do niezwykle wyczekiwanego filmu, bez wątpienia kina największego i projektu który może bezdyskusyjnie zmienić sposób w jaki będziemy pojmować sztukę.

Wyjątkowo nie mówię tu o kolejnej odsłonie "Downton Abbey" a o filmowej "Barbie" z Margot Robbie i Ryanem Goslingiem od Grety Gerwig według scenariusza jej autorstwa przy udziale Noaha Baumbacha.

Gaspard Ulliel nie żyje. 37 lat.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Przyczyną śmiertelny wypadek na nartach

Zagrał w Moon Knight.

Bong Joon Ho Eyes Next Film At Warner Bros With Robert Pattinson In Talks To Star, Plan B Producing

Oby wyszło lepiej niż ostatnie zabawy Bonga z zachodnim kinem.

Zwracam uwagę na polski tytuł. Trzeba teraz śledzić czy w telewizji nie poleci Batman w moim sercu 🙂

"Powieść opowiada o ekspedycji wysłanej w celu skolonizowania lodowego świata znanego jako Niflheim. Ze względu na wyjątkowo trudne warunki panujące na planecie oraz czyhające niebezpieczeństwa załoga posiada na swoim wyposażeniu jednorazowego pracownika. To Mickey7, który zostaje delegowany do każdego zadania o podwyższonym ryzyku. Kiedy Mickey umiera, zostaje przywrócony w nowej powłoce wraz ze swoimi wspomnieniami. Podczas jednej z rutynowych misji zwiadowczych Mickey7 zostaje uznany za zmarłego, a kiedy wraca do swojej kolonii, okazuje się, że został już zastąpiony przez kolejną wersję Mickey8. To oznacza, że jeden z nich będzie musiał zginąć."

Za Filmożercami ten nowy Bong z Pattinsonem. Nie macie wrażenia, że widzieliście ten film już ze trzy razy?

Zapowiedź filmu z Jenny Ortega (poza Krzykiem gra również w tym horrorze X) i tą dziewczyną z klipów Sia. Do zobaczenia niedługo na HBO Max (i może też niedługo u nas). Na RT ma trochę recenzji i opinie są niezłe (92%, 7,9). Podoba mi się zwiastun, ma dobry flow (również dzięki dobrze dobranej piosence ;)) I jest dobrze zbalansowany. Film podejmuje poważną tematykę i z jednej strony czuć jej ciężar w tym klipie, ale z drugiej opowieść wydaje się poprowadzona lekką ręką.

Po Twoim poście zrozumiałem, że to horror, jeszcze do połowy trailera miałem nadzieję 🙂

Cytat z Szaman data styczeń 19, 2022, 20:39

Po Twoim poście zrozumiałem, że to horror, jeszcze do połowy trailera miałem nadzieję 🙂

Hehe, nie, to nie horror. Obstawiam, że mało kto tutaj się udzielający jest głównym targetem tego filmu 😉 Choć może rodzice dzisiejszej generacji Z? Są tutaj? 😉
Ale jako się rzekło. Mnie klip się podoba i film (prawdopodobnie) zobaczę 🙂

Cytat z Szaman data styczeń 19, 2022, 20:05

Za Filmożercami ten nowy Bong z Pattinsonem. Nie macie wrażenia, że widzieliście ten film już ze trzy razy?

Trochę jak Prometeusz / Obcy: Przymierze + Bliźniak? Ogólnie raczej niezbyt pozytywne skojarzenia...

Szósty dzień z Arnoldem, Moon z Rockwellem, jeden z filmów z wielką gwiazdą Hollywood gdzie było to chyba finałowym twistem...

Cytat z Szaman data styczeń 19, 2022, 20:05

Doctor Who, sezon 6, epizody 5. i 6 (The Rebel Flesh, The Almost People). Matt Smith w podwójnej roli.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Nowy Scott to teraz po prostu Napoleon

Cytat z Szaman data styczeń 19, 2022, 21:33

Nowy Scott to teraz po prostu Napoleon

https://twitter.com/Collider/status/1483894066463092736

Kreatywnie 🙂 a Kitbag było super tytułem.

PreviousPage 169 of 533Next