aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 18 of 533Next

Masz rację, bo nie widziałem Syriany 🙂

Ja widziałem, ale tamten zarost nie dorównuje temu pod żadnym względem 🙂

Obsada nie jest jak z typowego filmu sci-fi Netfliksa, ale z typowego filmu sci-fi od Paramount sprzedanego Netfliksowi już tak. A efekty w kosmosie kupione od Cuarona, pewnie po koleżeńskiej cenie. 😉

Tak, ewidentnie efekty opchnął im Alfonso 😉

Netflix się bierze za Assassin's Creed. Na początek serial aktorski. Może tym razem coś z tego będzie.

Tak jak wszyscy prosiliśmy powstanie kolejny remake Nocy żywych trupów.

Nie mogłem się doczekać 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Zwiastun biografii Davida Bowiego

Sensacyjniak z Bellą Thorne i Mikim R. Niby takie trochę kino klasy B, ale jednak zwiastun ma fajną energię i dobry nerw:

Gdy kogoś o bardzo charakterystycznej twarzy gra ktoś z całkowicie pospolitą twarzą 😛

Jedynym aktorem jakiego obsadziłbym w roli Bowiego jest Dane DeHaan. Kto nie wierzy, że Goblin Drugi może zagrać co innego niż zwykle niech zobaczy "The Kid" Vincenta D'Onofrio gdy wrzucą gdzieś na streaming. Facet powyżej jest niestety obsadową pomyłką, bardziej nadawałby się na Andrew Wooda.

Zwiastun taki mało porywający, a koleś faktycznie bez charyzmy.

Ale poster fajny:
https://csn.naekranie.pl/wp-content/uploads/2020/10/image%20(4)_5f99a181297cd.jpeg

Od 2 listopada kina w Niemczech znów będą zamknięte, póki co na cztery tygodnie.

We Francji też zamykają. W ostatnim tygodniu w kasach sprzedano ponad 3,2 mln biletów.

Płynne prace na planie okazują się misją niemożliwą.

Zaskakujący reżyser Insidious 5

Zwiastun filmu o Covid-23.

Cytat z Szaman data Październik 28, 2020, 19:19

Kto nie wierzy, że Goblin Drugi może zagrać co innego niż zwykle

Wg mnie Dane to bardzo dobry, niedoceniany i niemający wciąż szczęścia przy doborze ról, aktor. Jego kariera ostatnio nieco wyhamowała, pewnie głównie dlatego, że był twarzą porażek dwóch dużych filmów, na które wytwórnie bardzo stawiały. Ale koleś ma dopiero 34 lata. Jeszcze wyskoczy.

Tu ciekawostka:

Nie zapowiada się najlepiej, ale zaciekawiło mnie coś innego. Anthony Hopkins na drugim planie w filmie, w którym grają kompletnie poza tym nieznani mi aktorzy. A w głównej roli występuje niejaka Lisa Pepper, która mimo 44 lat na karku, na imdb ma ledwo kilka pozycji, a poprzednią jej rolą był film z 2012 r. Gdzie jest haczyk? W osobie stojącej za kamerą. Ten film to jak się okazuje debiut reżyserski... Stelli Hopkins, żony Hannibala Lectera. Sprawdziłem, że razem zagrali 13 lat temu w kompletnie mi nieznanym Slipstream, który wyreżyserował... Anthony Hopkins. Zagrali tam m.in. Christopher Lloyd, John Torturro, Christian Slater oraz... Lisa Pepper 😉

Drugi teaser Halloween Kills

PreviousPage 18 of 533Next