aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 194 of 533Next

Kolejny plakat Top Guna

Czasy, gdy piosenki promujące filmy stawały się hitami, minęły bezpowrotnie. Kiedyś każdy rok przynosił przeboje. W tej dekadzie hitami stały się "Shallow", "See You Again", "Skyfall", "Happy", "Let It Go", "Loose Yourself", może "City of Stars". Kojarzycie coś jeszcze?

Eminem ma już 20 lat 🙂 Jeszcze to Twenty One Pilots z Legionu samobójców chyba było przebojem.

Cytat z Szaman data maj 3, 2022, 17:48

Eminem ma już 20 lat 🙂 Jeszcze to Twenty One Pilots z Legionu samobójców chyba było przebojem.

Nie wiem dlaczego napisałem "w tej dekadzie". Miało być "w tym wieku" 😉

Choć jak patrzę, jedynie Eminem ma więcej niż 10 lat.

Dlatego też uznałem, że chodziło Ci o dekadę, tylko podstępnie wkradł się człowiek w czapce 🙂 No to w tym wieku Hero było jeszcze wielkim przebojem, z filmu który obchodzi dzisiaj swoje 20-lecie 🙂

I see fire, We own it, Danza Kuduro, Young and Beautiful, Jai ho...

Ogromnym przebojem, choć nie u nas, jest We Don't Talk About Bruno z Encanto. I większymi przebojami od wspomnianego przez Roba City of Stars, przynajmniej przyjmując jako kryterium listy przebojów, było chociażby The Hanging Tree z trzeciej części The Hunger Games, które trafiło na pierwsze miejsce w Niemczech i Austrii, This Is Me z The Greatest Showman, choć tutaj bardziej popularna była cała ścieżka niż główny utwór, no i w sumie No Time To Die też było wysoko na listach przebojów, choć krótko.

No i oczywiście jeszcze Can't Stop The Feeling. Myślałem, że ktoś wyżej już podał.

Pogłoski o śmierci piosenki promującej okazały się przesadzone 🙂

Harry Potter jako Al Yankovic

Nadal na to czekam, ale coś jednak w grze Daniela nie wyszło... Obawiam się dużej pomyłki obsadowej.

W marcu Cronenberg rusza z kolejnym filmem

https://www.worldofreel.com/blog/2022/5/4pfwzz16m82b0p5pscsgo0jtbga7bq

Według Production Weekly zdjęcia do Megalopolis ruszają we wrześniu i potrwają do lutego, potwierdzili w obsadzie Zendaya, Foresta Whitakera, Cate Blanchett, Voighta, Pfeiffer, Lange i Caana. Zendaya ma małą rolę z uwagi na terminarze Diuny.

Kampania na razie wybitna.

365 dni 3 jeszcze w tym roku

Nie dziwne - teledyski mają krótki okres produkcji

No wszystko odkopią 🙂

Czesi zrobili film o swoim bohaterze narodowym z czasów Bitwy pod Grunwaldem "Jan Žižka". Obsada międzynarodowa: Ben Foster, Michael Caine, Til Schweiger. Momentami wygląda dobrze, a momentami np. 0:55-1:05 jak jakaś amatorska produkcja, no i ta upiorna kolorystyka.

PreviousPage 194 of 533Next