aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 20 of 533Next

Pewnie nie wytłumaczą. To będzie po prostu inny aktor odtwarzający tą samą postać.

Przy okazji WB wydało oświadczenie, w którym potwierdza rezygnację Deppa, recast oraz jednocześnie zapowiada przesunięcie premiery na lato 2022.

Na Deadline piszą, że Depp nagrał już kilka scen do trzeciej częśći, więc będą je kręcić od nowa. I jeszcze wspomnieli o Camerimage:

"Depp is scheduled to make an appearance at Poland’s Camerimage film festival later this month; the fest did not respond to requests for an update on whether the actor was still slated to attend."

Trochę szkoda z tym Deppem, akurat on był jednym z jaśniejszych punktów średniej dwójki. Pierwsza część daje łatwe rozwiązanie na zmianę wyglądu.

Masz na myśli to, żeby Grindelwalda zagrał Colin Farrell? Z aktorskiego punktu widzenia podobałoby mi się to, ale jednak nie wiem, jak mogliby wytłumaczyć to, że ta postać znów wygląda jak ktoś, pod kogo Grindelwald podszywał się w pierwszej części.

Ogólnie zmianę wyglądu mogliby wytłumaczyć tym, że G. się ukrywa czy coś, choć nie wiem, czy nie byłoby to sprzeczne z tym, co ta postać reprezentuje i znów powrót do sytuacji z pierwszej części.

No i opcja wspomniana przez Roba, że zmienią aktora i sam film tego nie będzie w żaden sposób komentował.

Serii nie znam, ale ostatnia opcja wydaje się najbardziej prawdopodobna.

Nie chodzi mi o Colina bo ten wygląd jest spalony. Bardziej pasuje druga opcja, ale to też kwestia jaki jest scenariusz trójki, tym bardziej, że początkowy plan z 5 filmami nie wypalił i to będzie zapewne ostatnia część.

Jeżeli chodzi o trzecią opcję, to moja pierwsza myśl padła na Alexandra Skarsgarda, bo zacząłem szukać wśród aktorów blondynów. A później przeczytałem gdzieś komentarz, w którym ktoś też na niego wskazywał i przypomniał, że on grał już u Yatesa i dla Warner Bros. Tarzana. Ma jeszcze jakieś tam grono fanów z czasów "Prawdziwej krwi", ostatnio nie zagrał w niczym głośniejszym, ma chyba nieco wolnego czasu i jest Europejczykiem, więc może będzie miał mniejszy problem z zaangażowaniem się w serię, która w PR-owego punktu widzenia nie jest - łagodnie to ujmując - w najlepszym położeniu, niż jakiś amerykański aktor. 😉

Poza tym on jest w sumie tylko o cztery lata młodszy od Jude'a Law, choć znacznie wyższy zarówno od niego, jak i od Deppa.

Naprawdę zaskoczyło mnie, że Jude Law jeszcze nie ma 50-tki. Może dlatego, że od tylu lat z nami siedzi po swojej stronie ekranu 🙂

Zakończono zdjęcia do "Dominion".

Rany boskie...

Ta mina Frycza z gatunku co ja tu robię 🙂

Jest władcą marionetek! 🙂

Nimrod Antal wraca do Hollywood

Variety z wizytą na ziemi ojczystej

Widocznie nadal się opłaca

Ostatnia część zarobiła prawie $150 mln, a kosztowała $40 mln. A prawie połowa pochodziła z Ameryki, więc pewnie głównie to ich zachęciło.

Jakichś widzów to ma, mój entuzjazm jest podobny do tego skacowanego Butlera powyżej 🙂

Przyznam, że naprawdę nie spodziewałem się takiego zastępstwa

Fantastyczne zwierzęta 3 z premierą 15 lipca 2022.

PreviousPage 20 of 533Next