aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 217 of 533Next

Coś czuję, że te tytuły są prawdziwe

Cytat z Szaman data lipiec 22, 2022, 19:17

Albo on kręci tak szybciutko, że nie ma jak tego przestawić w terminarzu. Albo to ściema, bo studio nie chce pracować z Murrayem po ostatnich niesnaskach na planie jego filmu z Rogenem. Bill powiedział jakiś zboczony dowcip do asystentki, ta wniosła skargę i przerwano zdjęcia (w sumie nie słyszałem aby je wznowiono).

Pomyślałem właśnie o tym żarcie. Ale z drugiej strony możesz mieć rację z tym szybkim kręceniem. To nie blockbuster z półrocznym okresem zdjęciowym.

Jest też od razu w polskiej wersji.

O i oczywiście była Annabelle 🙂

Mogliby zdecydować się w końcu, czy chcą przypominać o DCU, czy chcą sprawić aby ludzie o nim zapomnieli. Taki sobie zwiastun, mam wrażenie, że podobnie jak zakończenie jedynki, zapowiada film dla nieco młodszego odbiorcy.

Wejście Rocka

Nadal nie ma na YT, więc wstawiam taką wersję

Już jest 🙂

Ma być jeszcze coś ciekawego na tym panelu?

Już się skończył.

Fajne 🙂 Nie zauważyłem na zwiastunie.

Johnson to jednak jest desperat. To znaczy ja od dawna o tym wiem ze sposobu w jaki reklamuje Black Adama i usilnie próbuje należeć do grupy "najpopularniejszych dzieciaków w szkole", ale żeby nawet kopiować występy innych aktorów na CC?

Oryginalne to nie było. Bardziej zaciekawiło mnie jak szybko mogli go z tego rozebrać 🙂 Wiele było historii o prostych z perspektywy widza kostiumach których zdjęcie zajmowało długie minuty.

Ted Lasso - historia prawdziwa

Zwiastun Czarnego Adama słabiutki. Shazama to samo. Panel DC - 1/10. Marvel, dajesz.

Ale trailer Flasha i teaser Aquamana super. A nie, zaraz, istnienie tych filmów zignorowano 🙂

PreviousPage 217 of 533Next