aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 223 of 533Next
Cytat z Szaman data sierpień 2, 2022, 21:50

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1554566781766967298

Hahaha ale ona jest żenująca. Serio, po co tu o niej gadamy? :p

A decyzji Zaslava nie umiem skomentować. Nie rozumiem. Bez względu jaki ten film nie jest. To jest skończony projekt, kosztujący 100 milionów. Z Michaelem Keatonem.

Przypominają się te sztuczki księgowych dzięki którym Harry Potter się nie zwrócił

Zwiastun nowego filmu kolesi od 365:

Tematyka mniej absurdalna, zdjęcia również ładne, ale zapowiada się słabo.

Cytat z Szaman data sierpień 2, 2022, 21:42

No to trzeba do newsów jednak dać

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1554566050913697793

Twórcy pewnie na pełnym wk...ie. A ja się wkurzyłem, gdy zrezygnowali z regionalnych produkcji.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Szaman data sierpień 2, 2022, 22:17

Kojarzycie drugi taki przypadek? Kojarzę taki nigdy nieukończony film z Fishburnem od reżysera American History X- Black Water Transit. On pochłonął bodajże 25 mln$ pod koniec lat dwutysięcznych. Ale żeby o tak wyrzucić coś z czego można było sprzedać zabawki? Jakim badziewiem musi być ten film? Przecież Bad Boys 3 jakoś trzymało się kupy.

Tak, ale wtedy trąbiono, że to świetny come back, że po słabej "dwójce" serię skierowano na właściwe tory, że och i ach. A ja od początku uważałem, że te zachwyty są przesadzone. BB3 jest niezły i to wszystko. Być może w Warnerze nikt nawet nie widział nawet tego filmu? 😉 Zawierzono po prostu medialnemu przekazowi 😉

Nieeee, na pewno widzieli.

Tymczasem....

Rozumiem nie produkowanie nowych, ale nie ogarniam czemu ma służyć zakopywanie starych.

Kasowanie niemal gotowego filmu jest dziwne i powiedzmy, że w przypadku Batgirl argumentem może być chęć uporządkowania burdelu z filmami DC, ale czym zawinił Scooby? Dużo to nie kosztowało, można było przy średniej promocji wpuścić go do kin albo odsprzedać Netfliksowi. Przykro jak się pomyśli o wszystkich ludziach zaangażowanych w taki projekt.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ciekawe czy Cooper już szuka dla Hyperiona nowego domu a Denis Villeneuve ma kolejne ataki paniki.

Na jego miejscu już bym się pogodził z tym, że serial o Bene Gesserit nie powstanie.

Pytanie czy w takim razie Legendary wyniesie to do kogoś innego. No, ciekawy też jestem jak generalnie Zaslav zacznie ingerować w produkcje serialowe nad którymi panuje sobie Bloys, wątpie żeby ten był zachwycony jeśli ktoś mu zabierze zabawki a jego strata byłaby bardzo poważna.

Czy jakaś wytwórnia zaliczyła w ostatnich latach więcej kryzysów wizerunkowych niż Warner? Najlepsze, że w dodatku takich które nie wpływały na obrażalskich użytkowników Twittera, a na samych twórców.

Rysuj pół roku animację- pójdzie do kosza.

Pracuj od roku nad filmem, nakręć go, ukończ postprodukcję- pójdzie do kosza, nie powiemy Ci nawet, dowiesz się od kumpla z wytwórni na swoim weselu

Nakręć wymarzone dzieło swojego życia przegryzając w kanapce piasek z Tunezji czy innego Maroka- zrobimy z niego VOD, mimo, że jesteś jednym z najbardziej uznanych nazwisk współczesnej reżyserii

Miej serwis oparty na ogromnej tradycji, historii kina i telewizji- prawdopodobnie zastąp go upadłą marką która przeszła od dokumentów do reality shows.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Warner Bros.: Cieszymy się z fuzji z Discovery. Mamy nadzieję, że nowy dyrektor pomału będzie rozwijał nasze projekty i poprawiał wizerunek firmy.

David Zaslav:

😀

Coraz dziwniejsza ta obsada

@szaman no patrząc po Twitterze, chyba będe musial odszczekać 🙂

nie wierzę w to co oni tam robią.

Główna sprawczyni zamieszania zapadła się pod ziemię od 17 godzin. Zobaczymy co to będzie.

PreviousPage 223 of 533Next