aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 222 of 533Next
Cytat z Szaman data lipiec 29, 2022, 18:58

Z listopada 22 na marzec 23

https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1553076772358569985

Pisałem o tym z miesiąc temu. Filmożercy mają niusy przez duże Niu.

Wiele zachodnich serwisów podało tę informację w ciągu ostatnich 24 godzin (np. Variety, Collider, IGN), stąd też artykuł na Filmożercach.

Kuba has reacted to this post.
Kuba

Lubię takie zapowiedzi. Prosta i mocna.

Oho, przez 3 miesiące przed zdjęciami Jared będzie wychodzić tylko w nocy, poruszać się nakryty prześcieradłem z dziurami na oczy i porozumiewać się tylko za pomocą jęków i zawodzenia.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

A mogli zatrudnić Afflecka 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Top Gun: Devotion

i znowu Glen Powell 😛

https://twitter.com/filmnewsPL/status/1554205050632900610?t=0NYbGkUZM0_0aKBsWOOkMQ&s=19

Piszą, że Jake Gyllenhaal jako wykidajło w "Wykidajło". Ale czy nie podawali już tego newsa? Może jedynie w plotkach?

Był już ten news ze dwa lata temu, potem ucichło.

No to trzeba do newsów jednak dać

I jeszcze tego nie da się odkupić, przecież nie sprzedadzą niczego co ma Batmana.

Przy okazji, Keaton miał zagrać Batmana trzy razy, w przeciągu tygodnia został jeden raz. Czy aby na pewno?

Ok, czyli jednak Batman i Robin 🙂 Niesamowita historia

"The Post’s story suggests that Batgirl tested so poorly with preview audiences that “the studio decided to cut its losses and run, for the sake of the brand’s future.” The New York Post’s unnamed source added that “They think an unspeakable Batgirl is going to be irredeemable.”

Flash jest następny w kolejce, zobaczycie.

No właśnie tak mi się ten Affleck zamiast Keatona i Batgirl w koszu zaczynają łączyć w jedną całość... Ale czy wyrzucą do śmieci film za 150-200 mln$? Przepalili właśnie w piecu nietoperzycę za 90.

Kojarzycie drugi taki przypadek? Kojarzę taki nigdy nieukończony film z Fishburnem od reżysera American History X- Black Water Transit. On pochłonął bodajże 25 mln$ pod koniec lat dwutysięcznych. Ale żeby o tak wyrzucić coś z czego można było sprzedać zabawki? Jakim badziewiem musi być ten film? Przecież Bad Boys 3 jakoś trzymało się kupy.

PreviousPage 222 of 533Next