aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 240 of 533Next

Czyli co? Najlepsze zdradzili na ComicCon?

Podobno zaraz The Marvels, potem Avatar i chyba koniec. Masakra, nie ogłosili ani jednego nowego nazwiska, ani jednej nowej twarzy, cały czas ci sami ludzie w nowych konfiguracjach. Najnudniejszy panel czegokolwiek od wielu lat. Nie, sorry, ten brazylijski Comic Con (?) Na którym wyłożyli się wszyscy scooperzy ze dwa lata temu był gorszy.

A może ja mam to już zupełnie gdzieś, bo na widok tych Thunderbolts, albo Secret Invasion mogę tylko wzruszyć ramionami i scrollować dalej.

Usnąłem śledząc.

Niesamowite jak to było nieciekawe. No chyba, że ktoś jest niezwykle podekscytowany mieszaniem filmów i seriali w kółko w różnych konfiguracjach. The Marvels, Ant-Man 3, Kapitan Ameryka: New World Order, Thunderbolts- przecież te wszystkie filmy kinowe opierają się na jednym schemacie obsadowym. I to dalej są materiały na 300 mln$ z Ameryki? To jest ekscytujące, że ktoś idzie z Disney Plus do kina, na odwrót i tak w kółko? Reżyserów też zaczynają sobie hodować na Disney Plus.

Tak kołacze mi po głowie myśl, że to odwrócenie Wildlife wyreżyserowanego przez Dano. Tamten rozgrzebywał traumę dzieciństwa, tutaj dorastanie jest ciepłym wspomnieniem. Ale nie wiem czy to uprawniona myśl po samym zwiastunie. Wygląda dobrze, mam wrażenie, że to pierwszy projekt Spielberga od lat który mnie zainteresował.

Nie przypominam sobie żeby Elvis miał 3 metry wzrostu 😛

Widzę, że Hollywood nadal nie porzuciło dawnych przyzwyczajeń i kręci dwa filmy o wulkanie 🙂 Już mogliby chociaż chwilę odczekać, bo wygląda to mało prestiżowo.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Cytat z Szaman data wrzesień 6, 2022, 16:53

https://youtu.be/ZKLu3t-G9Do

Muzyka w tle fajnie podbija nastrój.

Woman King jak na razie zbiera (trochę) zaskakująco dobre opinie.

Ten netfliksowy wygląd/filtr rani oczy

PreviousPage 240 of 533Next