aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 239 of 533Next

Na pewno dłużej niż Disney nad aktorskimi wersjami swoich animacji 🙂

Ale Mała Syrenka technicznie prezentuje się bardzo fajnie.

Dzisiaj Marvel i Lucasfilm więc powinno być ciekawiej. Czekam na zwiastuny trzeciego sezonu Mandaloriana i Ahsoki.

Ja na jakieś ciekawe newsy castingowe, ale nie wiem czy nie jest to naiwne czekanie 🙂

Myślę, że będą castingowe newsy.

Wiele wskazuje na podanie pełnego składu Czwórki.

Tylko, czy to na pewno będzie ciekawe... 🙂

Według Grace z wrażenia dostaniemy wylewu czy jakoś tak 🙂

Mimo wielkiej sympatii, nie reaguję aż tak entuzjastycznie na Jasona Segela 🙂

Nie wierzę, tutaj też Zawierucha

Kurcze, ale zaintrygowało mnie to. Czy ona mogłaby aż tak podniecać się serialowymi gwiazdami? Mam wrażenie, że ogląda dość niewiele filmów, czy ogląda tyle seriali? Bo jednak krążący w plotkach Badgley, Comer i Segel to zbieranina z popularnych odcinkowców. Wiem Jason, jak bardzo chciałbyś aby było inaczej, wiem 🙂

Kto dostaje kinofilskiego wylewu szczęścia na widok Penna Badgleya?

Jednak Ewan McGregor łączony ostatnio z MCU? Henry Cavill? Przekupili Daniela Day-Lewisa równowartością reparacji wobec Niemiec? 🙂

Grace nic nie ogląda i gówno wie. Ona jak słyszy o nowym nazwisku to sobie doczytuje czy ma hypować czy nie albo gada losowe bzdury. Gdyby nie oglądała nigdy MCU a w czymś obsadzono by Roberta Downeya Jr to i tak by zapowiadała to w tej samej manierze.

McGregor to ostatnio powiedział, ze nie ma ochoty dołączyć do MCU. Cavill jest łączony z postacią Hyperiona i z racji obowiązków przy Wiedźminie nie nastawiałbym się na casting do dużej roli. Comer byłaby oczywiście świetnym wyborem, ale szczerze mam nadzieje, że nie da się pochłonąć tej maszynce i nie skończy się jak z Elizabeth Olsen która może teraz będzie miała czas na granie w czymś ciekawym.

Przy Cavillu słyszałem też coś o serialowym Wonder Manie, który ma być satyrą na Hollywood, czy czymś w tym stylu.

Nie będę się obrażał, sam bym chyba na ich miejscu zdecydował się na model zarobienia 30 mln$ za trzy Venomy, odbębnienie ich w 6 lat, a potem granie w czym dusza zapragnie. W tym idealnym master planie dużą przeszkodą są jednak wspólne uniwersa, ale taki Hardy raczej nieźle wdepnął 🙂

Cytat z Szaman data wrzesień 10, 2022, 10:20

Kurcze, ale zaintrygowało mnie to. Czy ona mogłaby aż tak podniecać się serialowymi gwiazdami? Mam wrażenie, że ogląda dość niewiele filmów, czy ogląda tyle seriali? Bo jednak krążący w plotkach Badgley, Comer i Segel to zbieranina z popularnych odcinkowców. Wiem Jason, jak bardzo chciałbyś aby było inaczej, wiem 🙂

Ona mówiła tylko o castingu Reeda Richardsa.

Cytat z Szaman data wrzesień 10, 2022, 10:28

Przy Cavillu słyszałem też coś o serialowym Wonder Manie, który ma być satyrą na Hollywood, czy czymś w tym stylu.

Nie będę się obrażał, sam bym chyba na ich miejscu zdecydował się na model zarobienia 30 mln$ za trzy Venomy, odbębnienie ich w 6 lat, a potem granie w czym dusza zapragnie. W tym idealnym master planie dużą przeszkodą są jednak wspólne uniwersa, ale taki Hardy raczej nieźle wdepnął 🙂

Cavill nie zagra w żadnym serialu regularnej roli. Nawet te marvelowe jeśli są nagrywane w tempie filmów Patryka Vegi i tak zajmują miesiące a on rok w rok musi wracać na plan Wiedźmina a potem spędzać kolejne miesiące promując go, być dostępnym na reshooty. Dlatego jedyne co to uwierzę w to że gra Hyperiona i będzie jednym z antagonistów Kang Dynasty a poznamy go w jednym odcinku Lokiego, którego nagranie zajmie mu 5 dni.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Tym razem Grindhouse. Takie tam na wzruszenie ramion, bo Marvel widocznie musi odbębnić wszystko.

Grindhouse, ale pozbawiony klimatu.

Czyli zaczął się panel Marvela?

😀

Rany, przecież te panele to jak na razie straszliwe nudy. Albo zaraz coś ogłoszą, albo autentycznie z dużej chmury spadł mały deszcz.

Tego jak odkopali po 14 latach

PreviousPage 239 of 533Next