Newsy filmowe
Cytat z Mierzwiak data 10 września, 2022, 09:09Na pewno dłużej niż Disney nad aktorskimi wersjami swoich animacji 🙂
Ale Mała Syrenka technicznie prezentuje się bardzo fajnie.
Dzisiaj Marvel i Lucasfilm więc powinno być ciekawiej. Czekam na zwiastuny trzeciego sezonu Mandaloriana i Ahsoki.
Na pewno dłużej niż Disney nad aktorskimi wersjami swoich animacji 🙂
Ale Mała Syrenka technicznie prezentuje się bardzo fajnie.
Dzisiaj Marvel i Lucasfilm więc powinno być ciekawiej. Czekam na zwiastuny trzeciego sezonu Mandaloriana i Ahsoki.
Cytat z Szaman data 10 września, 2022, 09:24Ja na jakieś ciekawe newsy castingowe, ale nie wiem czy nie jest to naiwne czekanie 🙂
Ja na jakieś ciekawe newsy castingowe, ale nie wiem czy nie jest to naiwne czekanie 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 10 września, 2022, 09:39Myślę, że będą castingowe newsy.
Myślę, że będą castingowe newsy.
Cytat z Szaman data 10 września, 2022, 10:12Nie wierzę, tutaj też Zawierucha
https://twitter.com/filmnewsPL/status/1568252400804282368
Nie wierzę, tutaj też Zawierucha
Plakat i zwiastun filmu "Miłość na pierwszą stronę" o miłości, jaka połączyła zwykłą dziewczynę i syna pary prezydenckiej. W rolach głównych Olga Bołądź i Robert Stramowski. Premiera 7 października: https://t.co/t0nBjAiFdo pic.twitter.com/Lq6MDvnIp3
— Film News PL (@filmnewsPL) September 9, 2022
Cytat z Szaman data 10 września, 2022, 10:20Kurcze, ale zaintrygowało mnie to. Czy ona mogłaby aż tak podniecać się serialowymi gwiazdami? Mam wrażenie, że ogląda dość niewiele filmów, czy ogląda tyle seriali? Bo jednak krążący w plotkach Badgley, Comer i Segel to zbieranina z popularnych odcinkowców. Wiem Jason, jak bardzo chciałbyś aby było inaczej, wiem 🙂
Kto dostaje kinofilskiego wylewu szczęścia na widok Penna Badgleya?
Jednak Ewan McGregor łączony ostatnio z MCU? Henry Cavill? Przekupili Daniela Day-Lewisa równowartością reparacji wobec Niemiec? 🙂
Kurcze, ale zaintrygowało mnie to. Czy ona mogłaby aż tak podniecać się serialowymi gwiazdami? Mam wrażenie, że ogląda dość niewiele filmów, czy ogląda tyle seriali? Bo jednak krążący w plotkach Badgley, Comer i Segel to zbieranina z popularnych odcinkowców. Wiem Jason, jak bardzo chciałbyś aby było inaczej, wiem 🙂
Kto dostaje kinofilskiego wylewu szczęścia na widok Penna Badgleya?
Jednak Ewan McGregor łączony ostatnio z MCU? Henry Cavill? Przekupili Daniela Day-Lewisa równowartością reparacji wobec Niemiec? 🙂
Cytat z Kuba data 10 września, 2022, 10:24Grace nic nie ogląda i gówno wie. Ona jak słyszy o nowym nazwisku to sobie doczytuje czy ma hypować czy nie albo gada losowe bzdury. Gdyby nie oglądała nigdy MCU a w czymś obsadzono by Roberta Downeya Jr to i tak by zapowiadała to w tej samej manierze.
McGregor to ostatnio powiedział, ze nie ma ochoty dołączyć do MCU. Cavill jest łączony z postacią Hyperiona i z racji obowiązków przy Wiedźminie nie nastawiałbym się na casting do dużej roli. Comer byłaby oczywiście świetnym wyborem, ale szczerze mam nadzieje, że nie da się pochłonąć tej maszynce i nie skończy się jak z Elizabeth Olsen która może teraz będzie miała czas na granie w czymś ciekawym.
Grace nic nie ogląda i gówno wie. Ona jak słyszy o nowym nazwisku to sobie doczytuje czy ma hypować czy nie albo gada losowe bzdury. Gdyby nie oglądała nigdy MCU a w czymś obsadzono by Roberta Downeya Jr to i tak by zapowiadała to w tej samej manierze.
McGregor to ostatnio powiedział, ze nie ma ochoty dołączyć do MCU. Cavill jest łączony z postacią Hyperiona i z racji obowiązków przy Wiedźminie nie nastawiałbym się na casting do dużej roli. Comer byłaby oczywiście świetnym wyborem, ale szczerze mam nadzieje, że nie da się pochłonąć tej maszynce i nie skończy się jak z Elizabeth Olsen która może teraz będzie miała czas na granie w czymś ciekawym.
Cytat z Szaman data 10 września, 2022, 10:28Przy Cavillu słyszałem też coś o serialowym Wonder Manie, który ma być satyrą na Hollywood, czy czymś w tym stylu.
Nie będę się obrażał, sam bym chyba na ich miejscu zdecydował się na model zarobienia 30 mln$ za trzy Venomy, odbębnienie ich w 6 lat, a potem granie w czym dusza zapragnie. W tym idealnym master planie dużą przeszkodą są jednak wspólne uniwersa, ale taki Hardy raczej nieźle wdepnął 🙂
Przy Cavillu słyszałem też coś o serialowym Wonder Manie, który ma być satyrą na Hollywood, czy czymś w tym stylu.
Nie będę się obrażał, sam bym chyba na ich miejscu zdecydował się na model zarobienia 30 mln$ za trzy Venomy, odbębnienie ich w 6 lat, a potem granie w czym dusza zapragnie. W tym idealnym master planie dużą przeszkodą są jednak wspólne uniwersa, ale taki Hardy raczej nieźle wdepnął 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 10 września, 2022, 11:07Cytat z Szaman data wrzesień 10, 2022, 10:20Kurcze, ale zaintrygowało mnie to. Czy ona mogłaby aż tak podniecać się serialowymi gwiazdami? Mam wrażenie, że ogląda dość niewiele filmów, czy ogląda tyle seriali? Bo jednak krążący w plotkach Badgley, Comer i Segel to zbieranina z popularnych odcinkowców. Wiem Jason, jak bardzo chciałbyś aby było inaczej, wiem
Ona mówiła tylko o castingu Reeda Richardsa.
Cytat z Szaman data wrzesień 10, 2022, 10:20Kurcze, ale zaintrygowało mnie to. Czy ona mogłaby aż tak podniecać się serialowymi gwiazdami? Mam wrażenie, że ogląda dość niewiele filmów, czy ogląda tyle seriali? Bo jednak krążący w plotkach Badgley, Comer i Segel to zbieranina z popularnych odcinkowców. Wiem Jason, jak bardzo chciałbyś aby było inaczej, wiem
Ona mówiła tylko o castingu Reeda Richardsa.
Cytat z Kuba data 10 września, 2022, 11:54Cytat z Szaman data wrzesień 10, 2022, 10:28Przy Cavillu słyszałem też coś o serialowym Wonder Manie, który ma być satyrą na Hollywood, czy czymś w tym stylu.
Nie będę się obrażał, sam bym chyba na ich miejscu zdecydował się na model zarobienia 30 mln$ za trzy Venomy, odbębnienie ich w 6 lat, a potem granie w czym dusza zapragnie. W tym idealnym master planie dużą przeszkodą są jednak wspólne uniwersa, ale taki Hardy raczej nieźle wdepnął
Cavill nie zagra w żadnym serialu regularnej roli. Nawet te marvelowe jeśli są nagrywane w tempie filmów Patryka Vegi i tak zajmują miesiące a on rok w rok musi wracać na plan Wiedźmina a potem spędzać kolejne miesiące promując go, być dostępnym na reshooty. Dlatego jedyne co to uwierzę w to że gra Hyperiona i będzie jednym z antagonistów Kang Dynasty a poznamy go w jednym odcinku Lokiego, którego nagranie zajmie mu 5 dni.
Cytat z Szaman data wrzesień 10, 2022, 10:28Przy Cavillu słyszałem też coś o serialowym Wonder Manie, który ma być satyrą na Hollywood, czy czymś w tym stylu.
Nie będę się obrażał, sam bym chyba na ich miejscu zdecydował się na model zarobienia 30 mln$ za trzy Venomy, odbębnienie ich w 6 lat, a potem granie w czym dusza zapragnie. W tym idealnym master planie dużą przeszkodą są jednak wspólne uniwersa, ale taki Hardy raczej nieźle wdepnął
Cavill nie zagra w żadnym serialu regularnej roli. Nawet te marvelowe jeśli są nagrywane w tempie filmów Patryka Vegi i tak zajmują miesiące a on rok w rok musi wracać na plan Wiedźmina a potem spędzać kolejne miesiące promując go, być dostępnym na reshooty. Dlatego jedyne co to uwierzę w to że gra Hyperiona i będzie jednym z antagonistów Kang Dynasty a poznamy go w jednym odcinku Lokiego, którego nagranie zajmie mu 5 dni.
Cytat z Szaman data 10 września, 2022, 19:54https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1568673942210248705
The first trailer for Marvel’s ‘WEREWOLF BY NIGHT’. #D23Expo pic.twitter.com/M2Svw7Azu0
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) September 10, 2022
Cytat z Szaman data 10 września, 2022, 19:57Tym razem Grindhouse. Takie tam na wzruszenie ramion, bo Marvel widocznie musi odbębnić wszystko.
Tym razem Grindhouse. Takie tam na wzruszenie ramion, bo Marvel widocznie musi odbębnić wszystko.
Cytat z Marek Pilarski data 10 września, 2022, 19:58Grindhouse, ale pozbawiony klimatu.
Czyli zaczął się panel Marvela?
Grindhouse, ale pozbawiony klimatu.
Czyli zaczął się panel Marvela?
Cytat z Szaman data 10 września, 2022, 19:58https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1568674930950287360
‘WEREWOLF BY NIGHT’ releases on October 7 on Disney+ #D23Expo pic.twitter.com/hMuYGS62s6
Cytat z Szaman data 10 września, 2022, 20:08😀
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1568677489345544192
😀
Kevin Feige says nothing to say about ‘FANTASTIC FOUR’ today. #D23Expo pic.twitter.com/WgQC6GtPLe
Cytat z Szaman data 10 września, 2022, 20:09Rany, przecież te panele to jak na razie straszliwe nudy. Albo zaraz coś ogłoszą, albo autentycznie z dużej chmury spadł mały deszcz.
Rany, przecież te panele to jak na razie straszliwe nudy. Albo zaraz coś ogłoszą, albo autentycznie z dużej chmury spadł mały deszcz.
Cytat z Szaman data 10 września, 2022, 20:22Tego jak odkopali po 14 latach
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1568680996215865345
Tego jak odkopali po 14 latach
Tim Blake Nelson will return as The Leader for ‘CAPTAIN AMERICA NEW WORLD ORDER’ as the main villain. #D23Expo pic.twitter.com/bGrC8K35Vk