aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 246 of 533Next

Z innej beczki:

Dla mnie jeden z najbardziej zasłużonych kobiecych Oscarów w historii kina. A jeśli powiecie, że tylko moja pamięć to koloryzuje, to i tak wolę karmić się złudzeniem 🙂 Potem wiadomo, był Grizzly 2, jakieś inne cuda, kariera często serialowa lub b-klasowa, ale ma mój ogromny szacunek.

Jej rola jest pamiętna. I gdybym miał wskazać tego jedynego kobiecego złoczyńcę z całej historii kina, to miałaby duże szanse. Więc dla mnie również zasłużony 😉
"Lot..." to jeden z tych najważniejszych filmów, które (z oczywistych powodów) obejrzałem długo po premierze i które w 100% potwierdziły swoją klasę. A nie ma ich aż tak wiele.

Tudum chyba dotarło do części angielskojęzycznej.

Ja naprawdę lubię Gal, ale jej gra aktorska zaczyna mi coraz bardziej przeszkadzać. Ciekawi mnie jak długo pociągnie jej kariera.

A propos Gal Gadot, początek szóstego odcinka trzeciego sezonu The Boys wyglądał tak 🙂

https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1574355998751412229?t=gBupslcw78wYtFmi-mO0ww&s=19

Nie wiem co to ale czekam 😀

Harvey, why?

Cytat z Mierzwiak data wrzesień 26, 2022, 14:45

Nie wiem co to ale czekam 😀

https://youtu.be/8AWIF8maEP4

Widziałem ten zwiastun przy okazji Tuduma. Też się zastanawiałem co to 😉

Nowe zdjęcie z Pantery

Horror Barbarian zbierający świetne recenzje w amerykańskich kinach, pojawi się u nas premierowo na Disney Plus 26 października.

Kurde, myślałem, że zobaczę go w kinie.

Zawsze cieszę się w takich przypadkach, bo niezbadana jest łaska polskich dystrybutorów i może w kinach pojawiłby się dopiero koło Wielkanocy 🙂

Zwiastun Aftersun. Bardzo dobrze ocenianego debiutu Charlotte Wells.

Cytat z Szaman data wrzesień 27, 2022, 13:12

Horror Barbarian zbierający świetne recenzje w amerykańskich kinach, pojawi się u nas premierowo na Disney Plus 26 października.

Fajnie, ale jak w USA horror zbiera świetne recenzje to często znak ostrzegawczy 😛

PreviousPage 246 of 533Next