aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 250 of 533Next

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Cytat z Szaman data wrzesień 29, 2022, 18:30

https://twitter.com/Collider/status/1575536736461066241?t=L8dgaG1kRaTb97PzfrqWQQ&s=19

O bosze.

Cytat z Szaman data wrzesień 30, 2022, 08:06

https://twitter.com/filmnewsPL/status/1575740614272253952?t=AXpDVgWaK5vorG6bxljdfQ&s=19

Ciekawe, jaki dali mu deadline. 😛

Plotka: Słyszałem, że poprzednia wersja scenariusza liczyła tylko 90 stron.

No rozeszło się po całym internecie. I że podobno miała tylko dwie, byle jak opisane sceny akcji. Jak oni w ogóle zatrudniają? Może czas zmienić klucz?

To info wyszło chyba od Aliego, który też jest niezadowolony z procesu powstawania tego filmu.

Listopad 2013 wydaje się mało realny do osiągnięcia, skoro ruszają w zasadzie od nowa = są w tyle za Jokerem 2, który ma premierę w październiku 2024, lub Deadpoolem III z premierą we wrześniu 2024. Pewnie dlatego przerobią Armor Wars na film, bo są gotowi wejść z nim na plan i wypuścić z niedokończonym CGI do kin w przyszłym roku (jak Czarną Panterę, No Way Home i ostatniego Thora), które poprawią przy premierze w streamingu. Słabo to uniwersum wygląda w ostatnich latach, oj bardzo słabo.

Ktoś wie gdzie będę mógł to obejrzeć w PL?

Czy u nas tylko w jakiejś zatoce?

Możliwe, że na platformie SkyShowtime która ma wystartować u nas na wiosnę.

Tymczasem pozostając w temacie łysych kobiet 🙂

Cytat z Szaman data wrzesień 30, 2022, 10:32

Możliwe, że na platformie SkyShowtime która ma wystartować u nas na wiosnę.

Czyli 1 października trzeba będzie poszukać w sieci. :/ By chociaż do kin to dali, ale rozumiem, że o dziewczynie, która podarła zdjęcie nie chcą.

Tak sobie teraz pomyślałem, że po co oni kombinują z Ironheart skoro mają naturalnego, wprowadzanego od 14 lat, lubianego i akceptowalnego następcę. Znaczy wiem po co, bo 60-letni Cheadle nie jest atrakcyjny dla generacji Z 🙂

Nie, po prostu 60-letni Cheadle nie za bardzo pasuje do Young Avengers 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Budują pokolenie Avengers na okres po SW po prostu.

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Mierzwiak data wrzesień 30, 2022, 10:47

Nie, po prostu 60-letni Cheadle nie za bardzo pasuje do Young Avengers 🙂

Co ciekawe na początku chciałem napisać identyczne zdanie, bez początkowego "nie"

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Szaman data wrzesień 30, 2022, 10:44

Tak sobie teraz pomyślałem, że po co oni kombinują z Ironheart skoro mają naturalnego, wprowadzanego od 14 lat, lubianego i akceptowalnego następcę. Znaczy wiem po co, bo 60-letni Cheadle nie jest atrakcyjny dla generacji Z 🙂

Lubiany może tak. Ale gdyby ktoś zrobiłby plebiscyt na najmniej potrzebnego superbohatera w MCU, to War Machine miałby duże szanse na pudło. Na dodatek sam Don nie pomaga, jest w tej roli jakoś mało wyrazisty. Może gdyby Howard nie odpadł po pierwszym Iron Manie...

Cytat z robgordon data wrzesień 30, 2022, 13:52

Może gdyby Howard nie odpadł po pierwszym Iron Manie...

...to mielibyśmy jeszcze bardziej mało wyrazistego Rhodesa 😛

Cytat z Mierzwiak data wrzesień 30, 2022, 14:07
Cytat z robgordon data wrzesień 30, 2022, 13:52

Może gdyby Howard nie odpadł po pierwszym Iron Manie...

...to mielibyśmy jeszcze bardziej mało wyrazistego Rhodesa 😛

No, jestem zdecydowanie innego zdania.

Edit:
Nie twierdzę, że Howard jest lepszym aktorem, wręcz przeciwnie. Problem w tym, że Don wyraźnie się męczy w tej roli. Jakby miał jakiś solidny kredyt we frankach na karku, a jedynie ta rola zapewnia mu spłatę rat 😉 Terence miał więcej dystansu do swojego Rhodes'a. I mam wrażenie (nadzieję?), że w kolejnych filmach byłoby tylko lepiej.

Zwiastun "L'immensita". Czy nie macie wrażenia (zdjęcia, muzyka, klimat i wreszcie sama Penelopa), że tak mógłby wyglądać zwiastun filmu z Sophią Loren z lat 60-tych? 😉

PreviousPage 250 of 533Next