aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 253 of 533Next
Cytat z Juby data październik 11, 2022, 10:30

No i mega słabo, że tak szybko i łatwo im to wyciekło. Pewnie podskoczyłbym w fotelu na widok tego Supermana, a tak wiemy o tym na długo przed premierą.

Marketing. Za wszelką cenę starają się zmaksymalizować nieciekawie zapowiadający się wynik w BO.

A co do pojedynku, to w przyszłym roku będzie 20 lat jak w Rewolucjach Neo walczył ze Smithem i chociaż nie był to film superhero, to jednak nic nowego kino komiksowe od tamtego czasu nie pokazało. Nawet Superman walczący z Zodem zdawał się mocno czerpać z tamtej sekwencji.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nie rozumiem jak ktoś mógł na trzeźwo uznać zainwestowanie takiej kwoty w ten projekt za dobry pomysł.

robgordon has reacted to this post.
robgordon
Cytat z Mierzwiak data październik 11, 2022, 18:00

https://www.youtube.com/watch?v=BRb4U99OU80

Gdy tańczy, to wygląda to trochę jak Scary Movie. 😛

Tak to jest jak się zapycha kalendarz. Wystarczy, że posypie się jeden element i dalej już leci.

Piękny wiek.

Kolejna z wydawałoby się nieśmiertelnych. Serialu z nią wprawdzie nie oglądałem, ale zawsze wydawała mi się ikoną amerykańskiej telewizji i jej prostszych czasów.

Cytat z Marek Pilarski data październik 11, 2022, 19:41
Cytat z Mierzwiak data październik 11, 2022, 18:00

https://www.youtube.com/watch?v=BRb4U99OU80

Gdy tańczy, to wygląda to trochę jak Scary Movie. 😛

Ok, widzę, że filmiki / memy z tańczącą M3GAN już latają po Twitterze. 😉

Nie rozumiem dlaczego kino upiera się przy pomyśle, że dzieci chciałyby mieć syntetycznych, kurewsko creepy "przyjaciół" 🙂 Ale zwiastun nawet zabawny, choć fabuła pewnie pójdzie jak po sznurku aż do standardowego finału.

PS. Chciałbym doczekać czasów w których info o Marvelu nie będzie już mieć statusu newsa dnia, a może nawet nie będzie tu linkowane 😛

Znowu masz odwrót? 🙂

Bardzo fajny zwiastun! Zgadzam się po części, z punktu logiki lalka powinna być słodkim zwierzaczkiem z przesadzonymi oczami. Z punktu horroru technologicznego, no musi być jednak takim krzywym odbiciem stwórcy. Mega taniec Megan! 🙂

Cytat z Szaman data październik 12, 2022, 09:52

Znowu masz odwrót? 🙂

Po części tak 🙂

Też jestem w tej fazie po euforii nad Strangem. Taki Wilkołak nocą trwał dla mnie ze trzy godziny.

PreviousPage 253 of 533Next