aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 271 of 533Next

Coppola zaprzecza

Francis Ford Coppola: No Truth To Apocalypse On ‘Megalopolis’

Pierwsze zdjęcie z Becky 2. Oryginał był miłym zaskoczeniem, a jedna ze scen z Kevinem Jamesem czołówką gore ostatnich lat. Tak, Kevin James zagrał w odjechanej scenie gore 🙂

‘The Wrath of Becky’ – Lulu Wilson Gets Even Bloodier in First Look at ‘Becky’ Sequel!

Sympatyczny zwiastun, sympatycznej (zdaje się) opowieści o okresie dojrzewaniu. Cały czas zastanawiałem się jednak, skąd znam tę dziewczynkę. I nagle olśnienie: Peanut! 😉

Dwa dni temu była jeszcze na Złotych Globach. Wczoraj widziałem krótki wywiad z nią na czerwonym dywanie i pomyślałem, że nie wygląda zbyt zdrowo... :/

Rzygam.

Kiedy przejdzie ta moda na pieprzenie? 🙂

Bo pokazuje całą prawdę o Twoim pokoleniu?

Spoiler
Nie obejrzałem tego zwiastuna 😛

Cytat z Szaman data styczeń 16, 2023, 19:05

Kiedy przejdzie ta moda na pieprzenie? 🙂

W Polsce już przeszła, spójrz na wskaźnik przyrostu naturalnego...

Całą. Kręcę trzecie kółko z alfabetem 🙂

Cytat z Marek Pilarski data styczeń 16, 2023, 19:06

Bo pokazuje całą prawdę o Twoim pokoleniu?

Spoiler
Nie obejrzałem tego zwiastuna 😛

To była odpowiedź na "Rzygam" jakby co. 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ej, ale żart z Aleksandrą niezły 😉

A poważnie mówiąc. Zapowiada się kultowy film inceli.

Cytat z robgordon data styczeń 16, 2023, 20:11

Ej, ale żart z Aleksandrą niezły 😉

No właśnie. Ja w ogóle myślałem przed obejrzeniem zwiastuna, że to komedia romantyczna. 😛

A propos komedii romantycznych. Netflix (w tajemnicy?) przygotował sequel bardzo średnio (delikatnie mówiąc) ocenianej polskiej komedii romantycznej Miłość do kwadratu. Aż tak bardzo potrzebowali coś na Walentynki?

https://naekranie.pl/aktualnosci/milosc-do-kwadratu-2-premiera-online-kontynuacja-netflix-1673888190

Emma Stone i Christopher Abbott w kolejnym filmie Ariego Astera

https://www.filmweb.pl/news/Emma+Stone+gwiazd%C4%85+nowego+filmu+Ariego+Astera%2C+tw%C3%B3rcy+%22Dziedzictwa.+Hereditary%22+i+%22Midsommar%22.+Co+wiemy+o+projekcie-149182

Nie chciałby ktoś odkupić dla dobra społeczności?

Channing Tatum Reveals He Has Rights To Patrick Swayze Classic ‘Ghost’, Plans To Produce & Star In Remake

Nowy film młodego Landona zapowiada się chyba bardziej familijnie, ale po Freaky ma moją uwagę. No dobra, jakiś potencjał pokazał też w Happy Death Day. W obsadzie Anthony Mackie i David Harbour.

‘We Have a Ghost’ – ‘Happy Death Day’ Director’s Netflix Movie Premieres February 24

PreviousPage 271 of 533Next