aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 293 of 533Next
Cytat z Mierzwiak data kwiecień 25, 2023, 10:34

No właśnie. Masz po karierze za tweeta niepasującego do przyjętej narracji ale możesz kogoś przypadkowo zastrzelić i w sumie tyle, life goes on 🙂

Ale w sumie Kruka też dokończyli, Strefę mroku również, więc może nie ma co się czepiać.

Po katastrofie 2021 roku nie pozostaje nic innego jak trzymać się z daleka od podobnych idiotyzmów.

Nie wierzę, że jakaś większa grupa osób czeka na Meg 2. Oryginał był kosmicznie nudny.

Blomkamp, który z jakiegoś powodu wciąż dostaje pieniądze na filmy, wraca do tematu obcych.

Kolejny Poirot od Branagha

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Mierzwiak data kwiecień 26, 2023, 18:28

Blomkamp, który z jakiegoś powodu wciąż dostaje pieniądze na filmy, wraca do tematu obcych.

https://twitter.com/THR/status/1651247646319734784?s=20

Nawet zepsuty zegar 2 razy na dobę pokazuje właściwą godzinę. Może u Neila ten czas właśnie się zbliża? 😉

Równo za miesiąc premiera Małej Syrenki. Dzisiaj rozkręcili na całego kampanię marketingową. Wypuścili nowy klip, nową wersję "Part of Your World" i masę plakatów

Bardzo dobry zwiastun! Tylko te napisy z "przegranym" zupełnie niepotrzebne, bo przecież Taika ma tego Oscara za Jojo, mimo, że za scenariusz. Zapowiada się wzorcowy feel good movie z bardzo fajnym Fassbenderem, zapewne mocno kontrastującym z jego rolą u Finchera.

A ja mam wrażenie, że gdyby nie nazwisko reżysera to nikt by nie zwrócił uwagi na ten film. Wygląda bardzo zwyczajnie.

Za to nowy Poirot żenujący, nie wierzę że to jest prawdziwy film nakręcony w Hollywood.

Cytat z Szaman data kwiecień 26, 2023, 21:26

Bardzo dobry zwiastun! Tylko te napisy z "przegranym" zupełnie niepotrzebne, bo przecież Taika ma tego Oscara za Jojo, mimo, że za scenariusz. Zapowiada się wzorcowy feel good movie z bardzo fajnym Fassbenderem, zapewne mocno kontrastującym z jego rolą u Finchera.

Skoro już mowa o Fincherze 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Wyjątkowo obleśny wizualnie trzeci Equalizer:

Fuqua chyba jeszcze jedną nogą w szaro-burym Emancipation 😛

Wiem, że każdy próbuje ugryźć własny kawałek tortu, ale przecież wszyscy wiemy jak to się skończy- konsolidacją.

Ostatnio ogółem w aplikacji Prime pojawiły się inne, płatne kanały z w większości bzdurnym contentem za który nie wyobrażam sobie, by dodatkowo dopłacać. Najlepsze kawałki z The Real Housewives of New Jersey i tak oglądam na YT 😛

Szaman has reacted to this post.
Szaman

https://www.slashfilm.com/1269136/creator-footage-reaction-gareth-edwards-sci-fi-action-movie-cinemacon-2023/

Kompletnie zignorowałem nowy film twórcy Rouge One, ale chyba trzeba go jednak obserwować.

Drugi zwiastun

PreviousPage 293 of 533Next