aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 299 of 533Next

Oczywiście, że tak 🙂 Tylko widzowie mogą to zatrzymać

Obstawiam, że po Fast XII Vin zajmie się innymi projektami. Które nie przyniosą mu spodziewanej (?) sławy i wpływów. Za max 10 lat dowiemy się więc o nowym projekcie pt. Fast and Furious: Next Generations.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Właśnie natrafiłem na Twitterze na spoiler dotyczący Fast X. 🙁

Niedawno pojawił się krótki zwiastun polskiego filmu Netflixa "Fanfik". Co ciekawe, trafiłem na hiszpańską zapowiedź, dłuższą i odważniejszą. Jestem ciekawy tej produkcji, bo co jak co, ale jak na nasz rynek to pozycja dość nowatorska (zwłaszcza w kontekście ostatnich informacji, że nasz kraj w tęczowym rankingu jest w UE na szarym końcu).

Cytat z Marek Pilarski data maj 12, 2023, 22:09

Właśnie natrafiłem na Twitterze na spoiler dotyczący Fast X. 🙁

Dawaj. I tak nie obejrzę.

Spoiler

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Niby casting to nie jest wielki spoiler, ale i tak słaba zagrywka ze strony DF i kolejny kamyczek do ogródka mojej wzrastającej niechęci do tych cwaniaczków. Jak tam, zwinęli się już z Twittera? 🙂

Nawet niezła ekipa jak na angielskojęzyczny debiut Komasy:

https://www.filmweb.pl/news/%22Anniversary%22%3A+Jan+Komasa+debiutuje+w+Hollywood.+W+obsadzie+filmu+gwiazdy+%22Supermana%22+i+%22Bridgerton%C3%B3w%22-150741?fbclid=IwAR1K3WaD-JpzM9AtvdWmgpp5CxwRMwm03qSEqwEkrDOfQ9Zefplz7NxCxr4

Przyznam, że na mnie zrobiła ta lista wrażenie. Nie jest to może skład do efektownego sprzedania w Super Expressie zwykłemu Kowalskiemu, ale każdy kto siedzi głębiej w temacie kojarzy tych ludzi.

Na dodatek ekipa wydaje się bardzo cwanie dobrana. Dwójka doświadczonych aktorów plus piątka z młodszych pokoleń, każde na fali wznoszącej.

Cytat z Marek Pilarski data maj 12, 2023, 22:23

Spoiler

No i po co opowiadać, deklarować i obiecywać? Aaa, już wiem, nie wypaliło z Pewnym Wysokobudżetowym Projektem więc wracamy tam, gdzie - teoretycznie - jest pewna kaska. Żeby było śmieszniej, pewnie dodali go za pięć 12 tak samo jak 

Spoiler
Cavilla w Black Adamie
🙂

Zakładając oczywiście, że słynny konflikt to nie jest przemyślany PR stunt, nie takie rzeczy w Hollywood wymyślano.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Brzmi nietypowo jak na Rona Howarda.

Ależ egzotyczna obsada 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nowy Gareth Edwards

Pod względem historii nie zapowiada się to na nic specjalnie interesującego, za to wizualnie, efekty specjalne naprawdę dobre.

Superman (?) i Sabrina chyba dadzą radę trąbie powietrznej.

‘Twisters’: Maura Tierney, Sasha Lane, Kiernan Shipka & David Corenswet Among Final Additions To Lee Isaac Chung’s Disaster Pic For Uni, Amblin And Warner Bros

Cytat z robgordon data maj 17, 2023, 17:34

Nowy Gareth Edwards

https://www.youtube.com/watch?v=573GCxqkYEg

Nie umiem się zdecydować czy mi się podoba. Dobór muzyczny i sam montaż zwiastuna słaby bardzo, nieco mam wrażenie zabiera dużo temu światu, który faktycznie pod kątem efektów i projektów wygląda świetnie.

Wizualnie robi wrażenie, zwłaszcza androidy. Coś mi jednak też tutaj zgrzyta, ale nie Aerosmith. Będzie ładny wizualnie przeciętniak. Ciekawe, że w dzisiejszych czasach superprodukcja potrafi jeszcze wyskoczyć praktycznie znikąd. Czasami jeszcze okazuje się, że Netflix coś tam trzyma w składziku, ale tutaj to jednak kinowy film Disneya/Foxa.

PreviousPage 299 of 533Next