aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 301 of 533Next

Czyli są opętani przez złowieszczych kosmitów z galaktyki Nazi? 🙂

Sam sobie odpowiem 🙂 Chyba na szczęście nie, a szczęśliwy dom obok obozu może być nawet niezłą metaforą.

"Shot entirely in Poland Glazers upcoming film is a story about everyday life of a German family living next to the German Auschwitz camp during the war. At the same time, the film will tell the story of a Polish family that helped prisoners of the camp. The film is loosely inspired by the 2014 novel Zone of interest by Martin Amis."

Kiedyś już pisałem o tym na forum. Z Mikkelsenem to był wyjątkowo durny pomysł, teraz gdy dołącza do niego jeszcze Hudgens to już nie wiem jak to skomentować.

Może to jakiś zupełnie nowy trend w Hollywood, będą kręcić do skutku aż zapłacimy dla świętego spokoju 🙂

https://www.filmweb.pl/news/Macie+d%C3%A9j%C3%A0+vu+Vanessa+Hudgens+u+boku+Madsa+Mikkelsena+w+adaptacji+komiksu+%22Polar%22.+Zmieni%C5%82+si%C4%99+za+to+re%C5%BCyser-150839

Cumberbatch w biografii Boba Dylana

https://www.filmweb.pl/news/Benedict+Cumberbatch+w+biografii+Boba+Dylana.+Gwiazd%C4%85+filmu+jest+Timoth%C3%A9e+Chalamet-150865

W sumie kupiłem sobie dostep w ostatni dzień promocji, ale nie ma tam za bardzo tytułów, którymi byłbym zainteresowany. Z seriali to tylko The Offer. Myślałem, że będą też już najnowsze seriale z Peacocka, np. Poker Face, ale też nie ma. Trochę słabo.

Poker Face dopiero będzie.

https://filmozercy.com/wpis/skyshowtime-zapowiada-serialowe-i-filmowe-premiery-na-2023-i-2024-rok-co-obejrzymy

Nie podano przyczyn. Najbardziej zapamiętam Raya z bardzo dobrej roli w Dexterze. Był też solidnym Punisherem w przeciętnym filmie. Szkoda faceta.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Pozostając w temacie Stevensona. Pamiętacie jakiego zamieszania narobił 15 lat temu ten trailer? Dzisiaj nie ma go nawet w dobrej jakości.

Ps. Dzisiaj o 21 zapomniane War Zone leci na Polsat Film. Przecież to niesamowity zbieg okoliczności.

Kurde, ostatnio jak go widziałem w zwiastunie Ashoki, to nie byłem pewien, czy to on. Musiałem sprawdzić. Dobrze wyglądał. Szkoda chłopa.

Nie byłeś pewien czy to on, ale dobrze wyglądał 🙂 Jednak sporo się postarzał w ostatnich latach, ale od tego jeszcze się nie umiera.

Nie poznałem go, bo był cały siwy, a do tej pory nie widziałem go w takim kolorze włosów i brody. Ale wyglądał dobrze.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jeszcze raz obejrzałem zdjęcia ze zwiastuna. Jednak dość dziadkowato wyglądał, ale tak jak piszesz, od tego się nie umiera. Na Twitterze, czytałem, że to szpryca, więc chyba mamy przyczynę.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Oj tam, takie niepotrzebne czepianko mi wyszło. A taki na przykład zawał jest nagłym i doświadczonym zabójcą, o czym ostatnio przekonał się Lance Reddick. Tak doświadczonym, że pracował w swoim fachu na długo, długo przed szprycą.

Kolor purpury 2023

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Piszą tylko o Ameryce Północnej, więc u nas może nie być na Netfliksie.

PreviousPage 301 of 533Next