aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 302 of 533Next

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

No to póki co chyba koniec mojej przygody z Netfliksem. Choć jeszcze nie czytałem o tych zmianach.

Tutaj więcej

https://filmozercy.com/wpis/wspoldzielenie-konta-ze-znajomymi-to-juz-przeszlosc-netflix-wprowadza

Cholera, cały wywód napisałem dlaczego na polskim rynku to błąd i wylogowało mnie gdy chciałem wysłać 🙂 W skrócie- zbudowali gigantyczny zasięg i rozpoznawalność o których mogą pomarzyć inne platformy. To tak jak z serialami w latach 90-tych, ogromną szansę na sukces miało to co leciało na TVP1 w czwartki o 20 (np. Żar tropików), albo na Polsacie w niedzielę o 20 (np. Strażnik Teksasu, Herkules, Xena). Tutaj też zbudowali przyzwyczajenie widza na dostępności. Sky Showtime czy Amazon mogą być tańsze, mogą nawet częściej dawać świeże, kinowe hity, ale nie mają nawyku który pozwoli omówić zawartość Netflixa z innym, zwyczajnym Kowalskim. I prawie każdy z tych Kowalskich ma konto dzięki komuś, a to wszystko może teraz posypać się jak domek z kart.

Rozumiem walkę z handlarzami na Allegro, ale walka z grupami znajomych to raczej taka przesadna wiara w uzależnienie od siebie odbiorcy.

Ps. Ignorują też jeden, bardzo ważny aspekt psychologiczny. Ktoś inny założył konto, podłączył kartę i podaje hasło i login pod nos w atrakcyjnej cenie. Zatem maksymalnie ułatwia decyzję o rozpoczęciu korzystania z Netflixa.

W każdym razie, stawiam, że spadnie im liczba użytkowników, kasa pozostanie na podobnym poziomie i za jakieś dwa lata wymyślą kampanię, że nic nie łączy przyjaciół tak jak wspólny Netflix w dawnej cenie 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

‘Night Agent’ Star Gabriel Basso In Talks To Join Clint Eastwood’s ‘Juror #2’ At Warner Bros

Ale nadal nie mogę wyjść z podziwu jaka pycha przemawia przez Netflixa. Jestem przekonany, że będzie wiele kont które przynosiło firmie 60 zł od 4 odbiorców, a teraz przyniesie 0 zł 0 gr od tej samej czwórki.

Przecież zasianie u klienta ziarenka zastanowienia czy naprawdę ta usługa jest mu nadal potrzebna, to najgłupsze co można wymyślić.

Ale oni myślą, że każdy uzależniony, a większości pewnie to potrzebne aby coś grało w piątek wieczór.

No i super, pomogli mi w decyzji, bo ostatnio i tak stwierdziłem (w końcu!), że za dużo tych serwisów mam jednocześnie i za dużo pieniędzy to pochłania. Co prawda dzieliłem się Netfliksem z jeszcze dwiema osobami spoza mojego domu, no ale to w tym momencie, jakby nie patrzeć, wzrost kosztów.

Netfliksa mam do 12 czerwca, Disney+ do 17 czerwca - ten drugi wezmę sobie następnym razem na miesiąc jak już będzie cała Ahsoka.

Póki co zostaję przy Prime Video (to tylko 49 zł za cały rok), HBO Max (19,99 zł za miesiąc) i pewnie przez miesiąc, maks dwa przy SkyShowtime które mam w tej atrakcyjnej promocji i muszę oczyścić listę rzeczy do obejrzenia. (najważniejsze, czyli Bates Motel, już obejrzałem)

Mamy dokładnie takie same serwisy 🙂 Gdybym niczego nie dzielił ze znajomymi to chyba zostałbym tylko przy Disney Plus, bo mimo wszystko łatwo mnie skusić Marvelami i Star Warsami, oraz przy HBO Max, chyba z racji takiej sympatii jeszcze z dzieciństwa kiedy trzy literki HBO kojarzyły się z wielkim światem. A może tylko przy Disneyu?

Na Sky i Amazonie jednak za rzadko jest coś do oglądania dla mnie. Przy Netflixie moja paczka wczoraj zorientowała się, że guzik tam ogląda, pewnie taka refleksja pojawi się w wielu polskich domach. Pogratulować 🙂

a nie będzie teraz tak, że ktoś będzie miał za 60zł, sprzeda cztery profile po 20zł i wtedy każdy użytkownik będzie miał po 20zł

Może zgłosić tylko dwie osoby, więc będzie 80 zł na trzech, czyli zaokrąglając 27 zł.

Dotychczas wychodzi 60 zł na cztery osoby czyli 15 zł.

Krótki, ale daje pewien pogląd, co i jak.

PS. Muza jak w Piratach z Karaibów.

Piraci czyli przygoda! Ale nic mnie tutaj nie złapało na haczyk.

Że też komuś chce się to oglądać. A Sly ma strasznie dziwaczny ten drugi, albo trzeci kryzys wieku średniego. Jak nie publiczne walki o pieniądze i biznesy, to reality show.

‘The Family Stallone’ Renewed For Season 2 By Paramount+

Nie wierzę 😀 Czy jedynka miała jakieś świetne wyniki na streamingu? Przecież to najbardziej wyblakły akcyjniak świata. A może właśnie dlatego?

Liam Neeson Action Sequel ‘Ice Road 2’ Heading To Amazon For Around $17M In Biggest Deal Thrashed Out At This Year’s Cannes Market So Far

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

PreviousPage 302 of 533Next