aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 307 of 533Next

Kolejna skamielina odkopana.

Pomijając raczej nieciekawą informacje to nie umiem się pozbyć wrażenia że magicznie Gladiator 2 dołączy do grona dobrych sequeli i może nawet ciekawszych. Potencjał na to daje dobór postaci historycznych na antagonistów, którzy dość ciekawie będą korespondować z tym kim jest protagonista.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

A jednak udało się z jakąś nową rolą.

Elliot Page Set For Dominic Savage Film ‘Close To You’

Treat Williams zginął w wypadku na motocyklu 🙁

Mówcie, co chcecie, ale dla mnie jego rola w Hair, jak i sam film były genialne.

Kojarzył mi się też z takim zapomnianym SF Sommersa Śmiertelny rejs, o morskich potworach. Ale tragiczna śmierć.

No i Dawno temu w Ameryce, więc dwa klasyki upolował.

Mierzwiak

Tyle razy oglądałem Imperium kontratakuje i nigdy nie zauważyłem tam Treata Williamsa. Gra epizod jako rebeliant w bazie na Hoth.

To jest jeszcze bardziej dziwaczny wybór niż Barry Jenkins do Króla Lwa

Sarah Polley In Talks To Direct Live-Action ‘Bambi’ For Disney

Mierzwiak

W wieku 89 lat zmarł Cormac McCarthy.

Płakałem czytając jego Drogę..

Nie wiem ile zmienili Coenowie, ale zapamiętałem To nie jest kraj dla starych ludzi jako wspaniały film, wybitny scenariusz.

https://www.worldofreel.com/blog/2023/6/s26aox23w1tx2uwlbi2t81lm8rxo9v

"Foe" Davisa podobno jest bardzo dobre. Czekam na film, bo chociaż reżysersko mu jeszcze daleko od odpowiedniego poziomu (pomimo imponującej współpracy z Campion) to uwielbiam sposób pisania Reida, całość brzmi bardzo ciekawie plus Mescal w kolejnej wymagającej roli.

Czyżby ego Rocka przekonało decydentów, że to on musi ubić Momoę, stąd plotki o niezadowoleniu Diesla z roli Aquamana w Fast X? Telenowela gorsza niż tam u nich na ekranie 🙂

Mierzwiak

Zobaczcie jeszcze, że gdzie Rock się nie pojawi tam gra tylko na siebie. Wcale nie pogodził się z Dieslem, nie wrócił do "rodziny", reklamował jedynie swój własny film. Bezsensowny, bo wątki Momoy i tak muszą być rozwiązane w Fast 11 albo 12.

Podobnie było z Black Adamem, nie zależało mu na Shazamie, ani na uniwersum, chciał jedynie podkraść dla siebie Supermana. A potem nakarmić swoje ego fantazją o równej walce z Kryptończykiem.

Jego decyzje biznesowe to jest już od jakiegoś czasu dramat, a powrót po katastrofalnej przygodzie z DC do serii która box office'owo tak mocno się wypaliła to... no zabawne to jest 🙂

A najbardziej sensowne Jumanji leży, mimo, że ostatnio zakończone cliffhangerem.

Mierzwiak

Super, tylko że ja wciąż czekam na nowe wydanie Panic Room, który ostatnio ukazał się na DVD 21 lat temu 🙂

PreviousPage 307 of 533Next