aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 309 of 533Next

To musiało już być na forum, bo kojarzę tego Smoka Diplodoka. Ale chyba dopiero teraz dodali grindhouse'owe efekty zjeżdżonej taśmy, mogli też w takim razie dopasować lektora 🙂

Zendaya u Guadagnino

Trochę odwrotność Wimbledonu z Dunst i Bettanym.

Cytat z Fandorin data czerwiec 20, 2023, 17:22

Ej no, nie mówcie, że nie słyszeliście o tym:

Trochę 😉 to trwało, ale chyba w końcu się doczekamy. Tutaj więcej o projekcie: https://wojwaw.com/movies/podroz-smokiem-diplodokiem/

Faktycznie, coś mi się obiło o uszy.

Cytat z Szaman data czerwiec 20, 2023, 19:07

Zendaya u Guadagnino

https://www.youtube.com/watch?v=MDnVk5jIJr0

Intrygujące. Trochę też zaskakujące, bo obu tych kolesi widzę chyba pierwszy raz w życiu.

Kojarzę tego O'Connora, grał księcia Karola w The Crown, często też pojawia się wśród kandydatów na Bonda.

Mike Faist był fantastyczny w West Side Story Spielberga.

Świetny zwiastun, w sumie ciężko powiedzieć jaki to będzie gatunek tak do końca.

Josh O'Connor to przecież jeden z najciekawszych i najgłośniejszych młodych aktorów. Chociaż fakt, że poza 'The Crown' bez mainstreamowych ról - może tylko Emma z Joy. Jako Karol wybitny był, a w Cannes w tym roku debiutował film z jego udziałem - 'La Chimera'. Poza tym będzie grał z Mescalem w 'History of Sound' reżysera "Living" i ma w dalszych planach pracę z Sorrentino.

Faist w tym roku zagra też w "Bikeriders" Jeffa Nicholsa z Butlerem, Comer, Hardym, Shannonem, Holdbrookiem czy Reedusem. To i Challengers mam nadzieję zobaczyć w Wenecji, Chimera będzie na Nowych Horyzontach.

Zdaję sobie sprawę, że obaj nie trafili do tego filmu przypadkiem (wcześniej sprawdziłem ich filmografię na imdb), ale jednak dla mnie (i myślę, że dla wielu innych) to jednak aktorzy nieznani. Pewnie jednak niedługo to się zmieni.

Kuba has reacted to this post.
Kuba

Też zwróciłem na to uwagę, że ci dwaj mają nieopatrzone twarze, a po drugie wyglądają jak zwykłe chłopaki z sąsiedztwa.

Co tutaj się w ogóle dzieje. Warner naprawdę potrzebuje pieniędzy za wszelką cenę.

Cytat z Szaman data czerwiec 20, 2023, 23:53

https://twitter.com/worldofreel/status/1671264246892756993?t=OBdJ-Rig5OgrYbVEhtvmIw&s=19

@mierzwiak oszczędzaj mnie...

Niezła wkrętka Andrzej Saramonowicz kręci film o kapitanie Żbiku? To był żart - Film w INTERIA.PL

Ale, że ten fragment nie wzbudził mojej czujności, to sobie nie daruję

ale spojrzy z właściwą naszym czasom wrażliwością na osiągnięcia PRL, przemilczane przez ideologiczny dyktat liberalnodemokratycznej III RP.

A jaki to żart, jak często można spotkać się z takimi poglądami (np. wskazywanie na to, że PRL wyciągnął całe regiony Polski z analfabetyzmu, albo rozbudował bazę mieszkaniową). Myślałem, że po prostu to jego opinia i wzruszyłem ramionami.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Sofia Coppola także o Presleyach

Cytat z Szaman data czerwiec 21, 2023, 14:50

A jaki to żart

To tak ogólnie odnośnie celowo fałszywej informacji, że ktoś kręci film. Nie rozumiem.

Ważne, że Saramonowicz aż okulary przecierał z łez śmiechu 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Wrzucam jako ciekawostkę, bo to drugi w przeciągu doby zwiastun filmu, którego akcja dzieje się w środowisku tenisowym.

PreviousPage 309 of 533Next