aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 312 of 533Next

Dobry chłopak był i mało pił 🙂

W ostatnim filmie grał narkomana i kryminalistę, nie zdążył wyjść z roli.

Może i broniłbym go jakoś w imię oddzielenia pracy od życia prywatnego i poświęceń dla sztuki. No ale to nie ja będę się poświęcać przez 3 miesiące na planie z furiatem, a i sama postać Kanga, jej moce, założenia, cele wydają mi się tak nieciekawe, że nie ma co za niego umierać. Zmiana planów na A5 wyjdzie raczej wszystkim na dobre.

Cytat z Mierzwiak data lipiec 1, 2023, 00:16

Wysoki sądzie, to nieprawda że mój klient będąc pod wpływem alkoholu i narkotyków spowodował śmiertelny wypadek, on tylko znalazł się w złym miejscu i czasie bo akurat siedział za kierownicą pojazdu gdy ten zderzył się z drugim samochodem.

Adwokat, no fajny zawód 🙂

W Stanach zdecydowanie. Najlepsze jest to, że takie argumenty potrafią trafić do często upośledzonej ławy przysięgłych, jak to sławne "poparzyłam się kawą bo nie było instrukcji, że kawą można się poparzyć"

New Yorker potwierdził, że Greta wyreżyseruje i napisze dwa filmy na podstawie "Opowieści z Narnii"

Ale czy to na pewno materiał dla niej? Czy znowu będą kopać się z materiałem źródłowym jak z koniem i dziwić się, że fani nie przyszli do kin?

Kuba swoim zwyczajem oczywiście pominął kluczową informację: filmy powstaną dla Netfliksa 🙂

Po co jej to? Polubiła setki ludzi na planie?

Uznałem, że skoro prawa od lat ma Netflix i mowa zawsze o nich w kontekście tego projektu to jest to oczywiste 😛

Frances, przepraszam, Greta dorosła i polubiła się z mainstreamem. Ile można grać lub tworzyć indie filmy?

Netflix i polskie filmy akcji. Kolejne uderzenie.

Chyba każdy pamięta to charakterystyczne nazwisko z dzieciństwa.

Ernest Kubica, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Ernest KubicaMierzwiakrobgordon
Cytat z Szaman data lipiec 5, 2023, 13:49

Netflix i polskie filmy akcji. Kolejne uderzenie.

Reżyser dobrze znany w BOZG. Wygląda to trochę lepiej niż Diablo.

Trochę zaskakująca jest za to kariera Piotra Witkowskiego. Staje się trochę królem polskiego kina klasy B 😉 I to głównie dzięki Netflixowi. To już 5-ta produkcja z jego udziałem nakręcona dla tej platformy w ciągu ostatnich 2 lat ("Królowa", "Plan lekcji", "Bartkowiak", "Noc w przedszkolu" i teraz "Operacja: Soulcatcher"), choć oczywiście nie wszystkie w głównych rolach. Poza tym na Netflixie można obejrzeć inne filmy z jego udziałem: "Krime Story", "Gierek", "Mistrz" i "Proceder".

O jak dawno nie słyszałem już nic o niegdysiejszym ulubieńcu krytyków. Oni wszyscy przechodzą na trzymiesięczne emerytury, ale tutaj chyba naprawdę coś zgasło.

Nie oglądałem żadnego jego filmu, jeśli są tak pretensjonalne jak ta wypowiedź to nie zamierzam tego zmieniać.

Widziałem tylko fragmenty i były niesamowicie pretensjonalne.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Kolejny rok, kolejna muzyczna biografia. Tym razem od reżysera King Richard.

PreviousPage 312 of 533Next