aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 321 of 533Next

Przypadek 😛

Się sympatycznie zapowiada (choć rewelacyjnych recenzji nie zbiera). Plus Joanna Kulig w bonusie na drugim, a może nawet trzecim planie.

Niby biografia Violetty Villas ma kosztować 100 mln zł i zostać najdroższym filmem polskim.

https://www.filmweb.pl/news/Film+o+Villas+najdro%C5%BCsz%C4%85+polsk%C4%85+produkcj%C4%85+po+1989+roku+Mo%C5%BCe+kosztowa%C4%87+100+milion%C3%B3w-151792

Cytat z Szaman data sierpień 20, 2023, 09:45

Niby biografia Violetty Villas ma kosztować 100 mln zł i zostać najdroższym filmem polskim.

https://www.filmweb.pl/news/Film+o+Villas+najdro%C5%BCsz%C4%85+polsk%C4%85+produkcj%C4%85+po+1989+roku+Mo%C5%BCe+kosztowa%C4%87+100+milion%C3%B3w-151792

Czy wiecie może o co chodzi z Sandrą Drzymalską? Dlaczego tak przeciętna, wg mnie, aktorka robi taką karierę? Wydaje mi się, że staje się powoli drugą Romą Gąsiorowską (która, również w mojej ocenie, na taką dotychczasową karierę swoimi kreacjami aktorskimi sobie także nie zasłużyła).

No takiego zwrotu akcji to się nie spodziewałem 🙂

Ten film nie będzie chciał odejść w niepamięć jak Suicide Squad Ayera, prawda? 🙂

Nigdy! 🙂

Release the #WildeCut!

Reżyser całej masy klipów muzycznych (w tym jednego z... Taylor Swift), nakręcił film z Justinem Timberlake'em, który pokaże Netflix:

A tutaj Różyczka 2, której nie ma jeszcze na You Tubie.

https://www.filmweb.pl/news/%22R%C3%B3%C5%BCyczka+2%22%3A+Boczarska%2C+Gajos+i+Wi%C4%99ckiewicz+w+pierwszym+zwiastunie-151804

Jednak uznali, że po co im dwa filmy wokół Frankensteina

Jak...każdy ważny film Netflixa?

Blondynka nie miała dystrybucji kinowej w Polsce.

Nowy Snyder

Odpadam. Wygląda jakby reżyser Sucker Punch nakręcił Diunę dla firmy Luca Bessona.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Wygląda jak przypadkowy zlepek ujęć z piętnastu różnych filmów, z których żaden nie jest ani trochę interesujący.

Okropna strona wizualna, po objęciu stanowiska reżysera streamingowego Snyder całkowicie zatracił swój zmysł do kreowania pięknych, zapadających w pamięć kadrów.

Oczywiście obejrzę, może jakimś cudem będzie to pozytywne zaskoczenie, ale żeby czekać? Nie.

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman
Cytat z Fandorin data sierpień 22, 2023, 13:58

Bo nie był wystarczająco ważny. Mam nadzieję, że The Killer będzie i nie będę musiał jechać do Wrocławia, żeby go zobaczyć na dużym ekranie. 😛

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Mierzwiak data sierpień 22, 2023, 19:44

Wygląda jak przypadkowy zlepek ujęć z piętnastu różnych filmów, z których żaden nie jest ani trochę interesujący.

Okropna strona wizualna, po objęciu stanowiska reżysera streamingowego Snyder całkowicie zatracił swój zmysł do kreowania pięknych, zapadających w pamięć kadrów.

Oczywiście obejrzę, może jakimś cudem będzie to pozytywne zaskoczenie, ale żeby czekać? Nie.

Przez ten okropny netfliksowy filtr nie wygląda niestety jak pełnoprawne widowisko, które mogłoby być puszczane w kinach, a tylko jak najbardziej rozbuchany i najdroższy film wszech czasów, który ma trafić od razu na streaming. W sumie jest tym drugim, ale mogliby przynajmniej udawać, że jest czymś więcej. 😛

Cytat z Marek Pilarski data sierpień 22, 2023, 20:04
Cytat z Fandorin data sierpień 22, 2023, 13:58

Bo nie był wystarczająco ważny.

No tak, za to Bardo to bardzo ważny film.

#logika Netfliksa

PreviousPage 321 of 533Next