aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 330 of 533Next

Marek Pilarski and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiak

Super. Akurat kilka ciekawych tytułów będzie w ten weekend. The Creator, Doppelgänger nieźle się prezentuje. Można nadrobić Zieloną granicę.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Przesunęli święto na bardzo atrakcyjny czas. Dawniej było w połowie grudnia, gdy był trochę martwy okres przed wprowadzeniem świątecznych hitów.

Jest właśnie dużo filmów z Polski, z Hollywood raczej niewiele. Widać, że chcą wzmocnić swoich. I dobrze.

To co, w drugi weekend Zielona granica z mikro spadkiem? Czy wzrostem?

Obie opcje są możliwe, szczególnie po tak dobrym otwarciu i przy tym całym szumie wokół niego.

Twórcy plakatów też strajkują?

Maj Grudzień

Fajna ekipa

Które to już pokolenie będzie oglądać 🙂

Cytat z Szaman data wrzesień 25, 2023, 16:46

https://twitter.com/worldofreel/status/1706316360765018175?t=miNA7cDjJaU2a1uDDu2SDw&s=19

Powiedział też, że to może być jego ostatni film. Ewentualnie zrobi jeszcze jeden.

Nowy Matthew Vaughn w gwiazdorskiej obsadzie

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Jestem fanem Vaughna, ale to wygląda jakoś tak...🤢

Marek Pilarski, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiakrobgordon
Cytat z Marek Pilarski data wrzesień 28, 2023, 10:01

Jestem fanem Vaughna, ale to wygląda jakoś tak...🤢

Jeszcze raz zobaczyłem sobie na spokojnie ten zwiastun. Opinia się nie zmieniła. Rzuciło mi się jednak pod koniec w oczy nazwisko scenarzysty: Jason Fuchs. Myślę sobie, że może napisał wcześniej coś dobrego, dlatego jest wymieniony w jednym rzędzie z aktorami i reżyserem, choć nie słyszałem o nim.

Okazuje się, że jego największym sukcesem w karierze była bodajże trzecia część Ice Age. Jedynym innym dużym filmem w jego dorobku jest... Pan. Tak, ten flop z 2015 roku. I to by w sumie było na tyle.. 😛

Żenujące, wyłączyłem w połowie.

PreviousPage 330 of 533Next