aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 331 of 533Next

Włączyłem w końcu tego Vaughna i tak mi się przypomniał jeden twitt 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Sony Pictures Classics Acquires Polish Oscar Entry ‘The Peasants’ From ‘Loving Vincent’ Filmmakers

Marek Pilarski and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiak

Taki, że w sumie nadal nic nie wiadomo. Ale będzie krwawo jak w oryginale.

^^^

A wczoraj w kinie widziałem teaser, ale nie zwróciłem uwagi z jaką datą premiery.

Jak się prezentował?

Tak se. Krótka scenka z kłótnią Kargula i Pawlaka o drzewo (zapewne prolog do kłótni o miedzę).

Jak dla mnie to nie za bardzo ta scena wypadła. Po pierwsze niewiele zrozumiałem z tego co mówili. Druga rzecz to wypadło to trochę sztucznie, bardziej jakby ktoś w kabarecie naśladował Kargula i Pawlaka. Jeśli miałą to być scena wybrana jako najlepsza, żeby przykuć uwagę ludzi to nie mam dużych oczekiwań. Najpierw myślałem, że może być OK, ale jak okazuje się, że pierwszy klaps był w lutym, a 3 listopada ma być premiera to nie wydaje mi się żeby miał być szczególnie dopracowany.

Bijons też będzie w kinach. Wieszczę klęskę w porównaniu z wynikami Swift 🙂

Po co jej takie porównanie które przegra?

Ego góruje nad rozsądkiem.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ta, jasne 🙂

Podobno mają się tylko strzelać, a nic nie mówić. Oby to nie był kolejny samo zadowolony film z przesadzonym konceptem.

Dokładnie tak brzmi i dokładnie tak będzie, poza tym From the producer of John Wick? Ratuj się kto może!

Po tym zwiastunie ciężko ocenić całą koncepcję, równie dobrze można byłoby zmontować tak kolejną część Johna Wicka. Ale nadal zapowiada się na coś równie sztucznego jak niedawne Nikt Cię nie ocali.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nowy zwiastun, a dzisiaj ogłosili, że będzie na AFF

PreviousPage 331 of 533Next