aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 332 of 533Next
Cytat z Szaman data październik 2, 2023, 21:04

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1708931268954460300

Ok, obejrzałem zwiastun. Oni tam wyświetlają jakieś cytaty, jakby z recenzji. Pojawiają się nazwiska i publikacje, choć przy jednym cytacie nie ma nic. Więc pomyślałem, że ten film ma już może jakieś recenzje, ale na Rotten i Metacritic nic nie znalazłem.. Oni wymyślili sobie te cytaty i zapłacili tym, których naziwska tam się pojawiają, czy o co chodzi? 😛

Statham u Ayera

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Co ja właśnie zobaczyłem! Kto wpadł na taki punkt wyjścia dla fabuły? To na pewno nie jakiś skecz dla SNL? I dlaczego tam był Jeremy Irons, ale zwiastun udaje, że to nie był Jeremy Irons? Ma aż takie wtyki w MGM-ie? 🙂

Na plakacie też żadnego Ironsa. Panie, zdawało się panu coś 🙂

Wreszcie film pokazujący ciężki żywot pszczelarza. Wnioskując po komentarzach przedstawicieli tego zawodu bardzo wiernie go przedstawia. Czekam z niecierpliwością.

Gdy w filmie jest Jason Statham wszyscy inni blekną, nawet Jeremy Irons.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Horror z Wyattem Russellem i Kerry Condon

Ojej, ale generator styczniowego horroru. Ale może obejrzę dla głównej dwójki.

Ten to ma rozstrzał zainteresowań, od krojenia ludzi w pułapkach do Lutra Kinga. A jaki ma dar przekonywania! A to reaktywują mu wymarłą serię horrorów, a to dadzą oscarową biografię. Tylko jakoś Willa Smitha nie rozśmieszył 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Sam Raimi Michała Oleszczyka. Nic od niego nie widziałem, reżyser mocno arthouse'owy, ale nazwisko jak najbardziej mi znane, więc dzielę się informacją.

Też chyba nic nie widziałem, ale ten opis brzmi intrygująco. Jeśli nie jest to przystępny film dla zwykłego widza, to sam pomysł na scenariusz ciekawy

Film ukazuje życie rodzinne klasy robotniczej w Liverpoolu w latach 40. i początku lat 50. XX wieku, zwracając szczególną uwagę na rolę muzyki popularnej, kina hollywoodzkiego, lekkiej rozrywki i domu publicznego w funkcjonowaniu lokalnej społeczności.

Benediction i Distant Voices,Still Lives to fenomenalne filmy, szczególnie ten drugi.

Nie będą bezczynnie patrzeć na spadki, lepiej zarobić na Halloween 🙂

The Wrestlers

PreviousPage 332 of 533Next